Dodaj do ulubionych

Sea View-w czym tkwi"hak"?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.04, 19:11
Cedok ma ofertę do tego hotelu na 2 tygodnie z HB za 1.200 zł !!!Wyloty w
sierpniu i wrześniu z Katowic. Coś to dziwnie tanio mi wygląda.Ale z drugiej
strony... Może ktoś był już w tym hotelu i powie w czym tkwi hak tej
ceny.Wyżywienie może być kiepskie ale klimatyzację wolałabym mieć no i
wypasionych karaluchów nie lubię. Na forum Egipt- hotele o tym hotelu narazie
ani słowa.Kasy dużo nie mam ale do Egiptu bym chciała...
Obserwuj wątek
    • Gość: daro Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: 213.199.196.* 02.08.04, 19:36
      Tez bym chciał wiedzieć... Choć wolałbym, żeby tego haka nie było, tym bardziej, że wykupiłem z tego biura wycieczkę w dniach 19 sierpnia-2 wrzesnia. Jak wróce to się podzielę mam nadzieję miłymi wrażeniami z tego pobytu...

PS. Kasy też za sużo nie mam, ale mam nadzieję, że tanio oznacza skromnie, ale nie beznadziejnie..
      Zresztą jak widziałem zdjęcia tego hotelu na stronie www.cedok.pl to calkiem wydaje sie sympatyczny hotelik...Ale na miejscu się okaże jak jest
    • Gość: ika Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.08.04, 10:24
      DARO - bardzo proszę napisz zaraz po powrocie bo będę czekać z decyzją. Wyjaz
      planuję pod koniec września.Udanego urlopu.
      • Gość: ts Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:32
        Brak klimy- tylko wentylatory, bufet pełny-tylko na początku posiłku-potem
        skromny, także lepiej być PUNKTUALNYM i przychodzić pierwszym. Ale za 1200, zł
        to rewelacja, zobaczycie Egipt, Morze Czerwone, a wexcie z soba trochę konserw
        lub garących kupków. Na pewno nie nadaje się dla rodzin z małymi dziećmi, ale
        dla młodych, niezasobnych kieszeni- o.k.
        • Gość: daro Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: 213.199.196.* 03.08.04, 11:18
          TS
          pocieszyles mnie srednio, ale mozna bylo sie spodziewac, ze za tyle kasy to luksusow sie nie oswiadczy.A na sniadanie to o ktorej trzeba wstawac, zeby zalapac sie na mniej skromny bufet??
          • Gość: ts Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:16
            8.15-do 8.30 jeśli chcesz coś zjeść. Pozdrawiam
            • Gość: daro Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: 213.199.196.* 03.08.04, 15:51
              dzięki TS za info:))) A powiedz mi
              1) jak z plażą jest, czy daleko od hoelu, czy zadbana , jak wejscie do morza
              2) gdzie hotel jest umiejscowiony, czy blisko centrum rozrywkowego, czy wszedzie jest daleko
              3) Jak daleko jest do sklepow??
              4) o ktorek do kotrej podaja obiad i snaidanie i co daja??
              5) czy mozna wnosic rzeczy do hotelu??
              6) jak z napiwkamidla obslugi hotelu
              7) czy sa gniazdka 220 v i ile ich jest w pokojach??

Sorry za tyle pytan, ale to mnie interesuje
              Dzieki z gory za odp
              • Gość: ts Re: Sea View-w czym tkwi"hak"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:11
                1. hotel nie ma swojej plazy- chodzi się na plażę publiczną-blisko,300-400m
                2. do centrum rozryw. trochę dalej, ale spacer 20min. nie zaszkodzi-oczywiście
                wieczorkiem, bo w południe przy tem. 40 stopni odradzam!!!!!!,
                3.do sklepów blisko- tuż obok,
                4. pory posiłków nie pamiętam, ale śniadanie chyba od 7, rano, tosty, warzywa,
                ser, ichniejsze(wołowe parówki)i jaja, wieczorem kurczaki, wielkości gołębi-to
                w całym Egipcie,jakaś ryba, baranina, wołowina i dużo warzyw i CIASTA- super,
                5. napoje jak wszędzie trzeba wnosić w plecakach lub torbach, aby nie były
                widoczne, to tak dla przyzwoitości,
                6. napiwki, na sam koniec pobytu lub co tydzień, czyba ,że zauważysz że Cię
                olewają to wcześniej- może to być jakiś materialny drobiazg- długopisy,
                flamastry, breloczki, mini słuchawki, radyjka za 5 zł., albo kasa, tu ile
                chcesz to dasz, nie jest to 5*, abyś się miał napinać, ale dać coś NALEŻY,
                7. gniazdka normalne 220V, ale ile to Ci nie powiem!
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka