Dodaj do ulubionych

Jungle Aqua park LIVE

10.09.13, 21:12
pozadrawiam z goracej Hurghady :-). w Jungle właśnie impreza po kolacji, pogoda rewelacja, obłożenie hotelu jakies25% podobno 300-400 ludzi a bywa ponad tysiac. zero kolejek na zjeżdzalniach, w barach pustki, kelnerzy sie nudzą, bywamy jedynimi klientami w środku , nawet wieczorem. Kelnerzy maja tyle czasu ze na zmiane zabawiają mojego rocznego synka :-) Restauracje otwarte na kolacje prawie wszystkie, hotele obok pozamykane np Alf Leila -tylko są tam przedstawienia. Bardzo dużo miejscowych ok 50% ale za to zero Rosjan :-) Miejscowi bardzo mili, prosza żeby przekazać w Polsce że tu bezpiecznie i nic sie nie dzieje,wszyscy tu mówią ze nienawidza brac
twa muzelmańskiego i ze przez nich cala turystyka padnie. Na ulicach ok, zadnego wojska nie widać nigdzie. Własnie w tle leci ONA TAŃCZY DLA MNIE :-). Przyjezdzajcie !
Obserwuj wątek
    • gladi3 Re: Jungle Aqua park LIVE 10.09.13, 22:23
      kurcze smutno,zal mi leili bo tam mieszkalem 2 tyg w czerwcu i bylo super,egipt wroci do lask kwestia czasu ale trzeba poczekac do nast roku.tak mysle.
    • jacky6 Re: Jungle Aqua park LIVE 10.09.13, 22:52
      nadia-ad napisała:

> pozadrawiam z goracej Hurghady :-). w Jungle właśnie impreza po kolacji, pogoda
      > rewelacja, obłożenie hotelu jakies25% podobno 300-400 ludzi a bywa ponad tysia
      > c. zero kolejek na zjeżdzalniach, w barach pustki, kelnerzy sie nudzą, bywamy j
      > edynimi klientami w środku , nawet wieczorem. Kelnerzy maja tyle czasu ze na zm
      > iane zabawiają mojego rocznego synka :-) Restauracje otwarte na kolacje prawie
      > wszystkie, hotele obok pozamykane np Alf Leila -tylko są tam przedstawienia. Ba
      > rdzo dużo miejscowych ok 50% ale za to zero Rosjan :-) Miejscowi bardzo mili, p
      > rosza żeby przekazać w Polsce że tu bezpiecznie i nic sie nie dzieje,wszyscy tu
      > mówią ze nienawidza brac
      > twa muzelmańskiego i ze przez nich cala turystyka padnie. Na ulicach ok, zadneg
      > o wojska nie widać nigdzie. Własnie w tle leci ONA TAŃCZY DLA MNIE :-). Przyje
      > zdzajcie !
      ===
      to co więcej potrzeba nam odpoczynku ?
      chętnie wysłuchałbym hitu Beatlesów "wieczór po ciężkim dniu" ...
      pozdrawiam wszystkich optymistów...
      szykując się do piątkowego lotu do Marsa Alam, Fayrouz czeka ...
      :-)
      • beatkabs Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 08:42
        Dzieki za wiadomosci z jungla bardzo dziekuje mam nadzieje ze to wszystko przetrwa
        Pozdrawiam
    • em_ka_26 Re: Jungle Aqua park LIVE 10.09.13, 23:33
      Wybieram się do Jungle 20 września. Jak wygląda sytuacja w hotelu? Wszystko "działa"? Tzn. czy czynne są restauracje, nie ma przestojów w funkcjonowaniu aquaparku itp? 25% to małe obłożenie hotelu. Czy widać że we wrześniu przybywa turystów czy raczej dalej zastój?
      • nadia-ad Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 00:03
        wszystkie działaja, ale np na sniadanie otwarte sa dwie, nie wszystkie, wieczorem chyba 4 na 6 otwarte, aquapark rewelacja bo wszystko dziala a kolejek nie ma . jest super nie ma co sie bac. Ciezko powiedzec czy jest coraz wiecej .
      • inorbi Re: Jungle Aqua park LIVE 17.09.13, 11:44
        Wybieram się z żoną i dziećmi ( 11 i 8 lat) 20 .09. z Warszawy. Czy ktoś jeszcze leci w tym terminie. Pozdrawiam
        • mateo.1977 Re: Jungle Aqua park LIVE 17.09.13, 17:36
          Jestem na miejscu i mogę jedynie stwierdzić, że każdego dnia jest coraz więcej turystów. Jedyny mankament to gorsze jedzenie w związku z mall la ilością ludzi.
          • sandra00 Re: Jungle Aqua park LIVE - pytanie ? 18.09.13, 07:29
            Byłam w Jungle kilka razy w tym roku również ale jeszcze przed zamieszkami , teraz chciała wybrać się koleżanka , czy Ty również masz porównanie jak wyglądało " normalnie " a jak teraz w hotelu tzn.atrakcje , woda w basenach itd ( piszesz że gorsze jedzenie tz.mniej czy poprostu niedobre ) czy Alf leylia faktycznie jest nieczynna i są tylko przedstawienia ?dziękuję za info
            • mateo.1977 Re: Jungle Aqua park LIVE - pytanie ? 18.09.13, 13:28
              Jedzenia jest po prostu mniej. Atrakcje wodne są czynne wszystkie co przy tym obciążeniu daje wielki komfort w ich korzystaniu.
            • darek.b70 Re: Jungle Aqua park LIVE - pytanie ? 18.09.13, 19:13
              Alf leila było nie czynna ale na 20.09 moi rodzice wykupili tam pobyt a w junglu jedzenie dobre ale mniejszy wybór niż w tamtym roku o tej samej porze ale smaczne i głodny nikt nie chodził tak że można spokojnie jechać .
    • gladi3 Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 11:38
      daja namiar na siebie to BURAKI ci pokaza.
    • werkaem Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 12:34
      antyegipska napisała:

........
      > ten kierunek wybierają głównie buraki słuchające disco polo
      > ŻENUA...
      > Wstyd mi za Polaków:podnieta w postaci podrzędnego utworu(nienależącego do gatu
      > nku muzyki,gdyż disco polo to nie MUZYKA) w Egipcie ogarniętym chaosem i niepew
      > nym jutrem.

Żenujący to jest twój komentarz, tylko ludzie mocno ograniczeni myślą stereotypami i wszystko generalizują.
      Znam mnóstwo osób, które regularnie latają do Egiptu, a nigdy nie słyszały o disco polo i nie znają nic z tego repertuaru, ale wiedzę,że ty się doskonale orientujesz, bo mnie osobiście tekst "Własnie w tle leci ONA TAŃCZY DLA MNIE :-)." nic nie mówił, moim znajomym także. Nie bywam często w Egipcie (dotychczas 3 razy), ale podciąganie wszystkich tam wyjeżdżających pod fanów disco polo jest skrajnym idiotyzmem.

> "ten kierunek wybierają głównie buraki słuchające disco polo "

turyści z innych krajów zachodnich też???!
    • sheeri Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 13:20
      antyegipska napisała:

> To niesamowity szczyt szczęścia:
      > usłyszeć w Egiptowie ONA TAŃCZY DLA MNIE....
      > ŻENUA...

Zgadzam się z werkaem, że to twój wpis jest żenujący i ociekający pogardą, byłam kilka razy w Egipcie w dobrych hotelach i nigdy nie słyszałam w nich polskiej muzyki (disco polo zresztą też), nie sądzę też, żeby nawet jeżeli ktoś lubi taką muzykę, latał jedynie do Egiptu (poza tym ludzie słuchają najczęściej różnych rodzajów muzyki, obok disco polo mogą uwielbiać też klasykę czy jazz).
      A buraków z Polski (może to nawet byłaś ty) widziałam w hotelach w wielu krajach europejskich, nie trzeba w tym celu lecieć do Egiptu.
    • chuda41 Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 15:53
      Antyegipska-ciebie jakis Arab wykorzystał i rzucił czy Ty po prostu taka wredna z natury jesteś?.
      Strzeżmy się takich ludzi....
      • nadia-ad Re: Jungle Aqua park LIVE 11.09.13, 17:54
        ale ja to o tej piosence napisałam w kontekscie tego ,ze kiedy akurat pisałam Wam co sie dzieje,właczyli polska piosenke, ja to chyba drugi raz w zyciu słyszałam i sie musialam o tytuł pytac :-) Jezu niektórym to sie naprawde nudzi na tym forum :-). dla zainteresowanych, muzyka w aqua parku i. wieczorem to głownie hity lat 70 i 90 a z polskich jakis hip hop leciał
        • darek.b70 Re: Jungle Aqua park LIVE 16.09.13, 23:11
          Też byłem w junglu od 30.08 do 13.09 i utwór ten leciał ze dwa razy i było fajnie bo nie tylko Polacy tańczyli i nikt nikogo nie wyzywał od buraków ale jak ktoś korzysta z kafejki internetowej na zadupiu to tak ma.
    • miriam_73 Re: Jungle Aqua park LIVE 12.09.13, 15:05
      No pacz, Pani, a ja nie słucham disco polo, a jeżdżę do Egiptu. Preferuję "ciężkie brzmienia" w rodzaju Berlioza, Wagnera, Skandynawów i kilku innych.... I pewnie wielu się podobnych znajdzie.

"Żenua" to od dłuższego czasu jesteś ty. Kosz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka