marta.gdynia 04.03.14, 21:08 Cześć, wybieramy się z dwoma dzieciakami do Egiptu w wakacje. Konkretnie mamy zamiar lecieć do Sharm. Jaki hotel polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 04.03.14, 21:21 hehe w dobie uciekania z egiptu singli to matka z dziecmi sie tam pcha....a moze poczytaj ewakuacja z egiptu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 04.03.14, 22:14 proponuję pójść do BP i zabrać katalogi,później z dziećmi poszperać na holidaycheck i wybrać coś wspólnie,no chyba ,ze dzieci jeszcze malutkie.i głosu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
rajmundas Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 06.03.14, 18:47 Jak masz większe dzieciaki to może Aqua Blue. Odpowiedz Link Zgłoś
3franc79 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 01.06.14, 15:42 czy ktos korzystal w tym hotelu z nurkowania bo podobno nurkuja tam z plazy czy z mola-jesli tak to jak z cenami i jacy przewodnicy sa,i jak nazywa sie to miejsce nurkowe Odpowiedz Link Zgłoś
issa29 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 06.03.14, 21:31 Ja byłam teraz w hotelu Diamond Beach Resort w Sharm(przed wczoraj wróciłam), było tam bardzo duzo rodzin z dziecmi, hotel bardzo duzy, jedzenie pyszne, ale jak wszedzie duzo rosjan i animacje pod nich. Blisko jest do centrum. Nasz miejscowy przewodnik za to polecał hotel Stella Di Mare w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolegiptomanka Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 06.03.14, 21:56 stella di mare dla dzieci ale +17.nie ma placu zabaw,dzieci bawi animatorka na trawniku pod palmą,baseny raczej dla dorosłych i wejście do morza z pomostów na głęboką ok 3m wodę.dla dzieci nie polecam,prędzej tropicana grand azur. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostu4 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm Grand Plaza 06.03.14, 22:20 A co sądzie o Sharm Grand Plaza Resort? Odpowiedz Link Zgłoś
edyt-aa Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 06.03.14, 23:40 Ja mysle, że nie ma problemu z jechaniem do Egiptu do kurortów, bo w nich jest spokojnie, a zamieszki jesli juz to w Kairze... kiedyś tez zamierzalam pojechać do Egiptowa z rodziną i kojarzę, że w katalogu Rainbow Tours wpadł mi wtedy w oko hotel Sultan Gardens. Nie wiem, czy on jeszcze działa, to było chwilkę temu, ale sprawdź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaangeli Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 07.03.14, 10:11 AQua Blu super park wodny z dziećmi polecam byliśmy w lutym super Odpowiedz Link Zgłoś
emtimar26 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 07.03.14, 14:31 AQUA Blue - aquapark w 2 linii brzegowej, obszerny teren, dzieci sie uciesza marta.gdynia napisała: > Cześć, wybieramy się z dwoma dzieciakami do Egiptu w wakacje. Konkretnie mamy z > amiar lecieć do Sharm. Jaki hotel polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio3535 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 10.03.14, 21:49 Polecam AQUA BLU.Byłem w tym hotelu 3lata temu i było super.W tym roku lecimy po raz drugi ( 4osoby dorosłe i 2 dzieci ).Dla dzieci 2 mini aquaparki,plaża z płytkim wejściem do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinaaa4 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 26.03.14, 20:20 Polecam Coral Sea Aqua Club. Świetny hotel, przepyszne jedzenie i extra aqua park. Hotel bardzo elegancki, czysty. Nie ma czego się doczepić. My byliśmy z Itaką Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Royal Rehana beach resort 28.03.14, 22:01 Jeśli pytasz o najlepszy dla rodzin z dziećmi to właśnie ten hotel. Bardzo duże pokoje 2plus1. Super baseny, rewelacyjna kuchnia w tym specjalnie oddzielone jedzenie dla dzieci. Świetne animacje co wieczór. Ja byłam tam w styczniu 2014 a więc po za szczytem, a było super. Kilkanaście basenów. Dwa ulubione przez mojego syna-zjezdzalnie i ze statkiem pirackim. Place zabaw, mini cluby. Codziennie lody, popcorn itp. Nie słyszałam by ktoś miał zemstę, a to jest ważne jeśli jedzie się z dzieckiem. Wszystko czyste, wymyte i sterylne:) Do tego bonus, o jaki rzadko w innych hotelach, hotelowe molo w głąb morza dookoła chyba największa atrakcja dla mojego synka, mnóstwo pływających okazów rybnych widocznych gołym okiem pośród pięknych raf. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
walo14 Re: Royal Rehana beach resort 29.03.14, 20:33 W Rehanie super jedzenie? To chyba żart. Hotel fajmy, ale jedzenie najgorsze, jakie w Egipcie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: Royal Rehana beach resort 30.03.14, 22:25 A co nie pasowało Ci w jedzeniu? Jestem ciekawa, gdzie lepsze jadałeś i co? Ja przyrównać mogę do najlepszych typu Radisson w Egipcie. I było wyśmienite. Lącznie z krabami, które tam serwowano w całości. Przepyszne kurczaki, ryby itp. Odpowiedz Link Zgłoś
xgrzesx Re: Royal Rehana beach resort 02.07.14, 17:01 Wybieram się do tego hotelu w sierpniu. Czy ktoś może mi doradzić w której części najlepiej wziąć pokój (standardowa dwójka) ? Fajnie jakby pokój był blisko basenu przy którym jest bar. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.b5 Re: Hotel dla rodzin z dziećmi w Sharm 01.04.14, 13:18 A ja proponuje Hotel Amar Sina z biurem Alfa Star , mały hotel prowadzony przez egipska rodzine i tani. Mają Zoo i ogromny plac zabaw. Spotkaliśmy tam wiele Polskich rodzin, mało Rosjan ale za to dużo Anglików więc jest okazja podszkolić swój język angielski. Jedzienie bardzo dobre, obsługa przemiła i bardzo pomocna. I mają bardzo szybki i tani internet !!! Do plazy jest dojazd, kiladziesiąt metrów płytkiego morza i duzo fantastichnych ryb, idealnie na snorkeling dla dzieciaków. Polecam Amar Sina Hotel. My tam często bywaly. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś