Dodaj do ulubionych

Egiptomaniacy.

02.08.14, 22:52
Egiptomaniacy.
Czyżby? A może Morze Czerwone maniacy?
No bo powiedzcie, czy gdyby Sudan, Erytreja, Somalia :) Jemen :) jakimś cudem stały się konkurencją, "zdradzilibyście" Egipt?
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: Egiptomaniacy. 03.08.14, 02:06
      A jesli jakims cudem "fhloston paradise" z filmu "5 element" stal by konkurencja to czy tez zdradzilibyscie Egipt?
    • agneel Re: Egiptomaniacy. 03.08.14, 11:39
      Mogłyby się stać konkurencją jedynie, gdyby ceny były mniejsze, ewentualnie takie same jak w Egipcie, bo myślę, że fenomen Egiptu polega na tym, że jest to najtańszy zagraniczny kierunek wakacyjny. Ludzie po prostu chcą mieć all inclusive, baseny , plażę i animacje za wiele niższą cenę niż zapłaciłoby się za taki hotel np. w Grecji.
      • egiptor Re: Egiptomaniacy. 03.08.14, 20:27
        Przecież jest Turcja, Tunezja...
    • miriam_73 Re: Egiptomaniacy. 03.08.14, 21:11
      Nie wiem. Musiałabym zobaczyć. Na razie do Sudanu się przymierzam z safari. Rafy podobno jeszcze lepsze nić na dalekim płd Egiptu. Na razie jednak cenowy kosmos.
      • li1210 Re: Egiptomaniacy. 03.08.14, 21:58
        Gdzieś byłam ,coś zwiedziłam ale nie wracam tam-nie umiem tam wypoczywać .Tak to ,chyba morze czerwone tak na mnie działa ,że ciągle tam wracam.
    • karuzela100 Re: Egiptomaniacy. 23.09.14, 07:35
      Punkt widzenia zalezy od siedzenia........................:)
      • bonia01 Re: Egiptomaniacy. 16.10.14, 12:11
        Zdradziłam po 10 latach. Stwierdziłam, że najwyższa pora polecieć i zobaczyć coś innego. Pierwszy raz w tym roku byłam w Turcji. Źle nie było ale w przyszłym roku wracam do Egiptu :) To już postanowione :)
        • egiptor Re: Egiptomaniacy. 16.10.14, 12:25
          Ja już po takich przejściach ;)
          • pawlo2424 Re: Egiptomaniacy. 29.10.14, 08:22
            kurde dziwne wam się ja byłem w egipcie i było super ale jest tyle innych miejsc do zobaczenia że latam co roku gdzieś indziej byłem już turcji tunezji grecji byłem dwa razy było fajnie drugi raz ale żałuję że nie poleciał gdzieś indziej ostatnio byłem w grecji najpierw na rodos a teraz na krecie powiem wam greckie klimaty są zajebiste jednak jest ogromna różnica między krajem islamskim europejski teraz już wiem ja wolę spędzać wakacje ciepłych krajach ale gdzie panuje kultura europejska islam jakoś nie pasuje mi to są zupełnie inni ludzie
            • egiptor Re: kurde dziwne 29.10.14, 10:20
              De gustibus non disputandum est.
              Jeden woli córkę, drugi teściową.
        • sandrula33 Re: Egiptomaniacy. 27.10.14, 17:28
          a jaki kurort? jak Hurghada to dawaj piwko wypijemy razem
    • sandrula33 Re: Egiptomaniacy. 23.09.14, 10:22
      malczik63, super, ja wybralam swoj kawalek podlogi wlasnie tu w Egipcie i jest super, ( przepraszam ale nie posiadam w swoim komputerze polskich znakow cos musze z tym zrobic), pozdrawiam
    • mala-kala Re: Egiptomaniacy. 28.10.14, 19:06
      to był już nasz 6 raz i uważamy , że o 6 razy za mało dlatego najbliższe lata będziemy z przyjemnością oglądać "przewrócone" kamienie :-))))))
    • egiptor Re: Egiptomaniacy. 15.11.14, 23:57
      Dana ryba jest skąd?
      Widział ją kto?
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3743879,2,1,DSC03536.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3743880,2,1,DSC03537.html
      • ani.aw1 Re: Egiptomaniacy. 16.11.14, 05:24
        najeżka - szwenda się w morzu czerwonym :)
        • egiptor Re: szwenda się 16.11.14, 21:22
          Widać, również po plaży ;)
    • caprio22 Re: Egiptomaniacy. 16.11.14, 06:45
      Egipt ma tę magię przyciągania, ale dla mnie tkwi ona w Red Sea, więc jestem otwarta na inne kraje nadczerwonomorskie. Ale nie jestem aż tak uzależniona od Egiptu, aby spędzać tam lato, więc wtedy wybieram basen Morza Śródziemnego (Jońskie, Egejskie, Adriatyk), choć w wodzie to nie to samo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka