Dodaj do ulubionych

All w Hilton Long Beach

IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 02.09.04, 14:42
czy ktoś może był tam i korzystał z opcji All w Hilton Long Beach? wybieram
sie tam na dniach i mam raczej nietęgą minę bo różne dzwine rzeczy słyszałem,
dziękuje za info
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: All w Hilton Long Beach IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:49
      bylem w lipcu wszystko ok nie martw sieprzyjemnego odpoczynku
      • Gość: Kaska Re: All w Hilton Long Beach IP: 62.178.155.* 03.09.04, 00:31
        Ja wrocilam 4 dni temu wlasnie z tego hotelu. Bardzo polecam. Jedzenie jest
        dobre, pokoj na poczatku dostalismy maly, ale w ten sam dzien jeszcze
        dostalismy suite. Lozek jest dosyc, nie trzeba rezerwowac o 6 rano. Alkohol i
        jedzenie mozesz pic i jesc ile chcesz. Napiwki moze 2 dalam barmanom.
        Najbardziej mi sie podobalo z serwisu jak sprzataja pokoje. Bylam juz w super
        hotelach, ale na nikt nie ukladal mi kosmetykow w rzedzie, skladal ubrania w
        kostke, czy buty wyczyscil bez powiedzenia. Bylam tym zachwycona. Pokoje sa
        jednak na europe wyposazone raczej na 3, 3 i pol gwiazdkowy hotel. Wycieczki z
        hotelu byly nie najtansze. Dzieki temu forum znalazlam kontakt do Ani, ktora
        swietne wycieczki organizuje i tansze. Wraz z jedzeniem. Poczytaj w temacie
        super wycieczki z Hurghady, jak by Cie interesowal kontakt z Ania.
        Polecam ten hotel, widzialam inne. Obsluga jest super mila, na stolowce
        widzialam raz brudna szklanke i dwa razy brudny talerz, ale na tak wielki hotel
        moze sie to zdarzyc. Codzien byly inne dania cieple, super ciasta. Ciezko bylo
        sie opanowac by czegos nie sprobowac. Plaza jest ogromna, dwa razy byl odplyw,
        wiec bylo mniej wody w morzu. Do miasta jest troche daleko, ale taxi i busy sa
        tanie, i jeszcze czekaja na Ciebie.
        Jezeli chcesz cos jestes wiedziec to napisz.
        Pozdrawiam, Kaska
        • zbyszek434 Re: All w Hilton Long Beach 03.09.04, 08:33
          Miło przeczytać taki opis , ale ponieważ zaoferowałaś pomoc to czy mogłabyś coś
          doradzić:
          1.Czy jest jakiś system numeracji pokoi w oparciu o który możnaby otrzymując
          klucz orientować się co się otrzymuje?Jadę czteroosobową rodziną!
          2. Z jakiego biura jechałaś i jak wywiązał się ze swojej roli rezydent?
          3.Czy bliskość rafy to prawda?
          Wyjeżdżamy 08.09.2004 z EXIMU na 2 tygodnie , szkoda byłoby być rozczarowanym.
          Będę wdzięczny za odpowiedź i ewentualne dodatkowe wskazówki , o które nie
          potrafię zapytać.
          Zbyszek
        • Gość: Zeb Re: All w Hilton Long Beach IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 03.09.04, 08:40
          Dzieki za info, juz raz byłem w Egipcie, w zeszłytm roku, ale nigdy nie miałęm
          opcji All, wybrałem ją tylko dlatego, że hotel mi sie spodobał a nie opcja i
          nie wiem czy faktycznie jakieś korzyści się z tym wiążą, pzdr
        • Gość: Zeb Pytania do Kasi IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 03.09.04, 09:07
          Udaje sie tam od 14.09-28.09 i mam konkretne pytania
          1. hotel ten jest prawie we wszytkich oferatach w formie All, czy w związku z
          tym "obraczkują" tam gości czy można biegac bez tego przykrego udogodnienia?
          2. piwka mozna spożywać ile się i jest jakis wybór chce czy tylko okreslona
          ilosc, jakosc, miejsce itd. w wersji All?
          3. ile jedzie busik z tego hotelu do centrum?
          4. co oznacza, że na początku dostałaś mały pokoik a potem (w ten sam dzień)
          dostałaś suite, musiałaś zwrócić na to uwagę, prosić o większy pokój czy sami
          od siebie oznajmili że na 1 dzień dają ten pokój a potem będzie zmiana?
          Pzdr
          • Gość: Kaska Re: Pytania do Kasi IP: *.8.14.vie.surfer.at 03.09.04, 14:41
            Ja jechalam z biura z Wiednia, rezydent byl ok. Bylam z bratem i z kolega
            ktorzy nie rozumieja po niemiecku, dlatego zwrocilam sie po pomoc do Ani.
            Chcielismy cos zwiedzic, i chcialam zeby oni tez rozumieli co przewodnik mowi.
            Polecam wam Anie, ma lepsze ceny niz sa w hotelu.
            Jezeli chodzi o pokoj to rezydent od razu powiedzial ze bede miala pozniej
            inny, chyba ze ten sie bedzie podobal. Ogladnelam i mi byl za maly. Poszlam do
            recepcji sama, araby sa bardzo mili do kobiet. Powiedzialam ze chce wiekszy
            pokoj, dali mi klucz do suite, i powiedzieli ze jak bede chciala w glownym
            budynku to mam powiedziec. Pokoj mi sie podobal bo mial 2 pokoje. Wiec w
            glownym nie chcialam, bo tam pewnie dostalibysmy jeden.
            Rodziny dostaja rodzinne pokoje, to pewnie tez dwa pokoje.
            Busik jedzie kolo 15 min do miasta, zalezy jak szybko jada.
            Niestety dostaje sie obraczki i trzeba z nimi biegac, nie wszyscy maja all.
            Piwka mozna pic ile sie chce, jedynie to do sniadania nie daja. Na stolowce
            tylko przy obiedzie i kolacji, ale ile chcesz. Miedzy glownymi posilkami
            dostajesz piwko i inne trunki w barze w glownym budynku, kolo wejscia. Na
            plazy, kolo basenow sa bary i tam tez sa alkohole do woli. Da sie 10 funtow to
            beda latac i nalewac ile sie chce. Przy piwie nic nie mowia, ale drinki to po 3
            juz sie usmiechaja, bo chca napiwek.
            Rafy sa blisko, trzeba pare metrow przeplynac i znow jest plyciej i mozna rafy
            widziec, czasem tam woda po lydki, czasem za kolana. Bardzo wazne pelne buty
            jezeli wchodzi sie do morza by rafy ogladac. Tyle ludzi nadepnelo na jeza i
            wakacje z glowy, czasem mozna to usunac tylko operacyjnie.
            mam nadzieje ze na wszystkie pytania odpowiedzialam.
            Pozdrawiam
            • Gość: Kaska Re: Pytania do Kasi IP: *.8.14.vie.surfer.at 03.09.04, 14:43
              Jezeli chodzi o numer klucza to duzo sie nie dowiesz. Najlepsze pokoje sa w
              glownym budynku, bo kazdy z taraem. W budynku rodzinnym nie kazdy pokoj ma
              taras. Sa jeszcze te domki, tam to niewiem, tam chyba najgorzej. Ja bylam w
              budynku rodzinnym i bylo fajnie, basen osobny i tam bylo mniej ludzi.
              • Gość: Zibi Pytania do Kasi IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 03.09.04, 15:04
                Dzieki za informacje, pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka