Dodaj do ulubionych

Dziwny naród

21.08.16, 16:56
natemat.pl/161433,inne-kraje-wstrzymuja-loty-do-egiptu-a-polacy-lataja-i-niczego-sie-nie-boja-nasi-rodacy-nie-bardzo-sie-przestraszyli
Obserwuj wątek
    • x20xev Re: Dziwny naród 03.09.16, 20:58
      Stare. Ale nadal aktualne.
      • ucho03 Re: Dziwny naród 04.09.16, 11:03
        x20xev napisał:

> Stare. Ale nadal aktualne.

Fajne zdjęcia
    • uch003 Re: Dziwny naród 03.09.16, 21:14
      Wrzesień/październik wybieram się do Malikii to plant my palm tree. Jakieś sugestie?
      • ucho03 Re: Dziwny naród 04.09.16, 10:57
        uch003 napisał(a):

> Wrzesień/październik wybieram się do Malikii to plant my palm tree. Jakieś suge
        > stie?

Wracaj wypoczęty i opalony.
        • stojacywbramie Re: Dziwny naród 06.09.16, 21:46
          I w jednym kawałku.
          • jan003 Re: Dziwny naród 07.09.16, 09:21
            stojacywbramie napisał:

> I w jednym kawałku.

Dobre
            • uch003 Re: Dziwny naród 08.09.16, 20:57
              januchoszczajacywbramie003 w jednym kawałku napisał(a):
              >Wracaj wypoczęty i opalony.
              > I w jednym kawałku.
              > Dobre

Dobre kuzynie, piszesz w 3 osobach, a jesteś w jednym kawałku.
    • bet33 Re: Dziwny naród 14.09.16, 15:40
      jesteśmy dziwnym narodem jak Niemcy, Francuzi, Holendrzy, Czesi itp. bo jest ich teraz w dużych ilościach w Egipcie :)
      • ucho03 Re: Dziwny naród 16.09.16, 15:30
        bet33 napisał(a):

> jesteśmy dziwnym narodem jak Niemcy, Francuzi, Holendrzy, Czesi itp. bo jest ic
        > h teraz w dużych ilościach w Egipcie :)

Ale przykłady podajesz,Niemcy wschód biedny no i pełno ciapatych,Frabcja mało rdzennego Francuza-pełno ciapatych,no i czesi przykładem bogactwa raczej nie są.No ale Polska kraj opiekunczy-wyprawa nawet delaegcji jak pobili jakiegoś żula w Anglii to przodownik w tej grupie
        • uch003 Re: Dziwny naród 17.09.16, 11:37
          ucho03 napisał(a):

> Ale przykłady podajesz,Niemcy wschód biedny no i pełno ciapatych,Frabcja mało r
          > dzennego Francuza-pełno ciapatych,no i czesi przykładem bogactwa raczej nie są.
          > No ale Polska kraj opiekunczy-wyprawa nawet delaegcji jak pobili jakiegoś żula
          > w Anglii to przodownik w tej grupie

Komentarz godny żula.
    • sunny.1 Re: Dziwny naród 06.12.16, 13:49
      Takie samo ryzyko wysadzenia mamy teraz w Europie- rzekłabym większe niż w Egipcie. My byliśmy rok temu choć straszyli Polaków na każdym kanale. Nie zauważyłam żadnej różnicy pomiędzy tym co zastaliśmy rok temu i 3 lata temu. Jest nawet lepiej, bo taniej. A ludzie tak przyjaźni, że człowiek czuje się jak księżniczka- bo turystów mniej i każdy na wagę złota. Ja polecam! Sami sobie rok temu zorganizowaliśmy Sylwestra (5 dni, 15, dnia w Kairze, 1,5 dnia w Gizie i 2 dni w El Gouna). Jeździliśmy metrem, busami, taksówkami. I NIE DZIAŁO SIĘ NIC :)
      Dowody w filmiku: www.youtube.com/watch?v=7hsqiTr1X0s
      • sunny.1 Re: Dziwny naród 06.12.16, 13:50
        1,5 dnia w Kairze ;)
        • ametystowa.pani Re: Dziwny naród 11.04.17, 14:37
          Też się czułam "dopieszczona" w Egipcie. Byłam na rejsie po Nilu, z Kairem i tygodniem pobytu. Dookoła eskorta wojska, wszędzie ich pełno i to mi dawało poczucie bezpieczeństwa. Porównując np. w Paryżu niby ci wojskowi są ale stoją sobie i nie wyglądają na zbyt zorganizowanych. Przy tych tłumach wszędzie, to jakby ktoś coś chciał zrobić nic go nie powstrzyma. Miałam głupie myśli jak byłam ostatnio. Egipt dla mnie bezpieczniejszy bo w Paryżu wycieczki zorganizowane obstawy nie mają. A jak ktoś jeszcze nie na objazd tylko leżakowanie się wybiera to w ogóle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka