Dodaj do ulubionych

Novotel Marsa Alam na 2019

11.09.18, 10:55
Drodzy Forumowicze,

przeglądam oferty na przyszły rok (prawdopodobnie na drugą połowę lipca) i wpadł mi w oko Novotel Marsa Alam. Odpowiada mi oferta (nie potrzebuję zjeżdżalni, animacji, dyskotek itp.)
Co o nim sądzicie?
W internecie opinie dość skrajne (na Itace i travellist jest bardzo dobrze, na wakacje.pl bardzo przeciętnie), szczególnie jeśli chodzi o wyżywienie. Jeśli macie własne doświadczenia pomóżcie proszę.
dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • alaveda Re: Novotel Marsa Alam na 2019 11.09.18, 12:49
      Jeśli rejon Marsa, to hotel powinien mieć zdecydowanie dobre opinie na każdym portalu. Dla mnie miarodajne są holidaycheck i tripadvisor. W tym reginione ma nic poza hotelami, więc utkwic w nieciekawym miejscu jest podwójnie bolesne.

Zresztą jeśli chodzi o Marsa, to dla mnie jedyne akceptowalne hotele to te z normalnym zejściem do wody, z nie pomostem na zewnętrzny skraj rafy, gdzie często jest zajaz kąpieli że względu na fale albo rekiny, jak ostatnio w Kahramana.
    • aqua_frigida Re: Novotel Marsa Alam na 2019 11.09.18, 15:47
      Ja zawsze sprawdzam na tripadvisor. Sprawdzam róznież w grupach "egipskich" na fb i jeśli nie znajduję iformacji, zadaje tam pytanie.
      To forum, tutaj jest martwe, rzadko kto zagląda.
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka