Dodaj do ulubionych

Uber w Egipcie

27.06.19, 15:47
Witam
Podczas naszej ostatniej wizyty w Hurghadzie w maju korzystaliśmy z Ubera. Ceny bardzo przyzwoite. Samochody również, a w jednym nawet działała AC (powinna we wszystkich). Polecam, bo bez problemów i szarpania się oraz targowania można wszędzie dojechać. Mam nadzieję, że w Sharmie też uberowcy jeżdżą.
Obserwuj wątek
    • li1210 Re: Uber w Egipcie 28.06.19, 20:05
      My też korzystaliśmy w Hurghagzie
      • koalabis Re: Uber w Egipcie 06.07.19, 08:53
        Wybieramy się w sierpniu do Sharmu. Czy ktoś może miał okazję korzystać tam z Ubera?
    • scorpio1956 Re: Uber w Egipcie 20.09.19, 09:34
      Hej...tak z ciekawości dziś wszedłem na forum Egipt. Dawno mnie tu nie było.
      Widzę, że ze starej gwardii zostałeś Ty i doral2 , imka, dziadzio. Kto jeszcze ze starej ekipy jeszcze dalej jeździ do Egiptu.
      Pc _maniak, corina , abirka pojawiają się?
      Oj...trochę czasu minęło. Pierwszy mój wpis na tym forum...bodaj1997r lub 1998r. Potem byłem nawet adminem forum...wspomnienia dziś mnie, przez przypadek, naszły. Były to czasy kiedy do Egiptu latał jeden samolot z Polski (z Warszawy do Hurghady i dalej do Sharm El Sheik) i w dodatku obsługiwał 3 biura( Big Blue, Exim, Triadę).
      Były to czasy kiedy rafa nie była zadeptana, Marsa Alam nie było na mapie, a w Sharm było ok. 30 hoteli.
      Kurczę, myśmy potrafili co roku robić w Warszawie Zjazd Egiptomaniaków (byłem 2 razy) i gadać, gadać o Egipcie. Zachorowaliśmy wtedy na chorobę, którą nazwałem Egiptus Chronica.

Napisz kto jeszcze ze starej grupy udziela się?
      Pozdrawiam starych Egiptomaniaków. Może założę forum "Opowieści Emerytów, co zakochali się w Egipcie"

Pozdrawiam Ciebie
      scorpio1956
      • koalabis Re: Uber w Egipcie 22.10.19, 15:04
        Cześć
        Forum w zasadzie umarło :( Inne czasy, inni ludzie, jest inaczej. Jak widać na załączonym obrazku "stara gwardia" się wykruszyła. Zresztą ja też niezbyt często tu zaglądam. Mniej czasu, praca, zajęcia dodatkowe... tylko w Egipcie czas płynie inaczej... może nie wolniej, ale inaczej.
        Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka