1-2-3-4m2 09.01.05, 14:44 WITAM POTRZEBUJE SZYBKICH INFORMACI NA TEMAT TYCH HOTELI CHCEM SIE WYBRAC TAM Z RODZINA I 3 LETNIM DZIECKIEM KTÓRY HOTEL JEST BARDZEJ RODZINY I LEPIEJ USYTUOWANY POZDRAWIEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasadena Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.olsznet.ec.pl 09.01.05, 15:41 żaden nie jest super, ale doradzałabym raczej Empire, jest położony w centrum miasta, Ambasador jest koszmarnie położony baaardzo daleko wszędzie i wydaje mi się że mimo wszystko jest nieco słabszy. Pozdrawiam i życze miłego urlopu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 17:25 Masz wybór między dżumą a cholerą, wybieraj :-) Z dzieckiem 3 letnim to zaden z nich Masz jakiś konketny powód dla którego rozważasz tylko te dwa hotele? I najważniejsze: Caps Lock wyłącz Odpowiedz Link Zgłoś
1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:22 tak cena ja nie licze na luksus potrzebuje czysty przytulny hotel Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:30 Zaraz, jeśli tylko o cenę Ci chodzi to napisz ile masz zapłacić za pobyt w tym hotelu? Możliwe że znajdzie się coś sporo lepszego za podobne pieniążki, wystarczy tylko poszperać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 20:46 ja moge w tej chwili wykupic to za 1500zł juz ze wszystkim na 15 dni Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 00:25 Jest Hor Palace za 1419, niby ma mało gwiazdek, ale leży przy własnej plaży i naprawde jest fajny, jest ogród dla dzieci. W zeszłym roku byli tam moi znajomi z 5-latkiem i sobie bardzo chwalili. I jest Waves, w samej Sekkali, przy plazy. Teraz byłem w grudniu w Sea Gull, tj. obok i z zewnatrz robił dobre wrażenie Za te pieniążki jeszcze cos mozna poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 18:25 te 1419 zł to jest oferta w lipcu bo wtedy chcem leciec i jest juz wliczone opłata lotniskowa i pełne wyżywienie wraz z ubezpieczeniem. A tak pozatym jakie to biuro i na jakiej to stronie znalazłes Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:27 To nie jest wybór pomiedzy dwiema zakaźnymi chorobami bo Empire jest bardzo czystym i przyzwoitym hotelem z cicha i sprawna klimatyzacją. Jest jak dla mnie atrakcyjnie polozony bo prawie w centrum starego miasta i kazdy wieczor mozna spedzic w sposob atrakcyjny. Do plazy jest okolo 200 m co zajmuje mniej wiecej 5 minut spacerkiem :-) Ambassador to wyeksploatowana padlina - daleko od miasta, daleko od plazy, olbrzymie brudne pokoje z meblami będacymi w stanie smierci technicznej, w takim samym mniej wiecej stanie jest hałasujacy nawiew nazywany szumnie klimatyzacja. Dookoła place budowy pokryte śmieciami, czymś gnijącym i ze stadami komarów. Na stołówce najbardziej mi smakowały jaja na twardo - reszta to była bezsmakowa breja. Tak się akurat składa, że byłem w obu hotelach. Niby oba mają po 3 gwiazdki, ale pomiedzy nimi jest przepaść. Zdecydowanie polecam Empire. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska_275 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.pl / *.frevay.pl 09.01.05, 20:44 Witam ja sie wybieram w lutym do hudgardy do hotelu sindbad al mashrabay. Decyzja jeszcze nie jest podjeta ale jade z dwójka małych dzicmi, cena atrakcyjna, przy samej plazy za 14 dni płacimy na 4 osoby ok 6320pln. Jesli ktos za te pieniazki zna lepszy hotel to ja równiez jestem zainteresowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.lodz.mm.pl 09.01.05, 21:57 Ja wykupiłam już pobyt w Ambasadorze i szczerze powiem , ze mam mieszane uczucia bo dużo osób nsa ten hotel najeżdza ale znalazło sie kilka osób które przysłałay mi prywatne fotki z tego hotelu i mówiąc szczerze poprawiały mi humor. Nie oczekuję ze w 3* hotelu będę opływać w luksusy a pozatym nie zamierzam tam spędzać więcej niż 5 godzin na dobe ale jeśli jedziecie z małym dzieckiem to może lepiej nie ryzykować i posłuchać ludzi. Tylko, że moje zdanie jest takie dopóki samemu nie ocenisz hotelu nikt Ci nie pomorze w jego wybraniu bo przecierz każdy z nas ma inne potrzeby i inne oczekiwania.Ja jadę bez dzieci i nawet jak sie sparze to nie nararze małego człowieczka chociarz myślę że czasami forumowicze troszkę przesadzają z ocenami. Co do placu budowy na około to wydaje mi sie że cała hurghada to jeden wielki plac budowy bo potrzeby hotelowe są tam ogromne ale może sie mylę. Pozdrawiam i życze miłego pobytu... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 09:28 Polecam Hotel Empire. Bardzo sympatyczny, czyste i przytulne pokoje, kulturalna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva2412 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.devs.futuro.pl 10.01.05, 18:55 Od razu zastrzegam,że nie jestem przedstawicielką Triady. Z forum dowiedziałam się o ich nowej ofercie i teraz nad nią siedzę. Sprawdźcie "wakacyjny szok cenowy" - 15 dni , Bella Vista - 1499 PLN. Hotel mogę polecić z czystym sumieniem, ale z Triadą nigdy nie podróżowałam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 22:27 Eva ta cena to za tydzien a ja potrzebuje na dwa tygodnie i w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sysia Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.lodz.mm.pl 10.01.05, 23:05 Za 2 tygodnie płacę w ambasadorze z triady ze zniżkami 2084zł od osoby za objazdówkę tzn 7 dni pobytu i 7 dni zwiedzania autokarem.Cena za pobytówkę w hotelu 3* za dwa tyg to około 1400zł + 44$ opłaty lotniskowej za osobę do empire lub do ambasadora. ale ta promocja jest warzna tylko do 14.01 więc musisz sie pospieszyć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś