Dodaj do ulubionych

HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE

09.01.05, 14:44
WITAM POTRZEBUJE SZYBKICH INFORMACI NA TEMAT TYCH HOTELI CHCEM SIE WYBRAC TAM
Z RODZINA I 3 LETNIM DZIECKIEM KTÓRY HOTEL JEST BARDZEJ RODZINY I LEPIEJ
USYTUOWANY POZDRAWIEM
Obserwuj wątek
    • Gość: pasadena Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.olsznet.ec.pl 09.01.05, 15:41
      żaden nie jest super, ale doradzałabym raczej Empire, jest położony w centrum
      miasta, Ambasador jest koszmarnie położony baaardzo daleko wszędzie i wydaje mi
      się że mimo wszystko jest nieco słabszy. Pozdrawiam i życze miłego urlopu : )
    • derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 17:25
      Masz wybór między dżumą a cholerą, wybieraj :-)
      Z dzieckiem 3 letnim to zaden z nich
      Masz jakiś konketny powód dla którego rozważasz tylko te dwa hotele?

I najważniejsze: Caps Lock wyłącz
      • 1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:22
        tak cena ja nie licze na luksus potrzebuje czysty przytulny hotel
        • derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:30
          Zaraz, jeśli tylko o cenę Ci chodzi to napisz ile masz zapłacić za pobyt w tym
          hotelu? Możliwe że znajdzie się coś sporo lepszego za podobne pieniążki,
          wystarczy tylko poszperać :-)
          • 1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 20:46
            ja moge w tej chwili wykupic to za 1500zł juz ze wszystkim na 15 dni
            • derduch Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 00:25
              Jest Hor Palace za 1419, niby ma mało gwiazdek, ale leży przy własnej plaży i
              naprawde jest fajny, jest ogród dla dzieci. W zeszłym roku byli tam moi znajomi
              z 5-latkiem i sobie bardzo chwalili. I jest Waves, w samej Sekkali, przy plazy.
              Teraz byłem w grudniu w Sea Gull, tj. obok i z zewnatrz robił dobre wrażenie
              Za te pieniążki jeszcze cos mozna poszukać
              • 1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 18:25
                te 1419 zł to jest oferta w lipcu bo wtedy chcem leciec i jest juz wliczone
                opłata lotniskowa i pełne wyżywienie wraz z ubezpieczeniem. A tak pozatym jakie
                to biuro i na jakiej to stronie znalazłes
      • radioaktywny Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 09.01.05, 18:27
        To nie jest wybór pomiedzy dwiema zakaźnymi chorobami bo Empire jest bardzo
        czystym i przyzwoitym hotelem z cicha i sprawna klimatyzacją. Jest jak dla mnie
        atrakcyjnie polozony bo prawie w centrum starego miasta i kazdy wieczor mozna
        spedzic w sposob atrakcyjny. Do plazy jest okolo 200 m co zajmuje mniej wiecej
        5 minut spacerkiem :-)
        Ambassador to wyeksploatowana padlina - daleko od miasta, daleko od plazy,
        olbrzymie brudne pokoje z meblami będacymi w stanie smierci technicznej, w
        takim samym mniej wiecej stanie jest hałasujacy nawiew nazywany szumnie
        klimatyzacja. Dookoła place budowy pokryte śmieciami, czymś gnijącym i ze
        stadami komarów. Na stołówce najbardziej mi smakowały jaja na twardo - reszta
        to była bezsmakowa breja.
        Tak się akurat składa, że byłem w obu hotelach. Niby oba mają po 3 gwiazdki,
        ale pomiedzy nimi jest przepaść. Zdecydowanie polecam Empire.
        • Gość: aska_275 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.pl / *.frevay.pl 09.01.05, 20:44
          Witam
          ja sie wybieram w lutym do hudgardy do hotelu sindbad al mashrabay. Decyzja
          jeszcze nie jest podjeta ale jade z dwójka małych dzicmi, cena atrakcyjna, przy
          samej plazy za 14 dni płacimy na 4 osoby ok 6320pln. Jesli ktos za te pieniazki
          zna lepszy hotel to ja równiez jestem zainteresowana;)
          • Gość: SYSIA Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.lodz.mm.pl 09.01.05, 21:57
            Ja wykupiłam już pobyt w Ambasadorze i szczerze powiem , ze mam mieszane
            uczucia bo dużo osób nsa ten hotel najeżdza ale znalazło sie kilka osób które
            przysłałay mi prywatne fotki z tego hotelu i mówiąc szczerze poprawiały mi
            humor. Nie oczekuję ze w 3* hotelu będę opływać w luksusy a pozatym nie
            zamierzam tam spędzać więcej niż 5 godzin na dobe ale jeśli jedziecie z małym
            dzieckiem to może lepiej nie ryzykować i posłuchać ludzi. Tylko, że moje zdanie
            jest takie dopóki samemu nie ocenisz hotelu nikt Ci nie pomorze w jego wybraniu
            bo przecierz każdy z nas ma inne potrzeby i inne oczekiwania.Ja jadę bez dzieci
            i nawet jak sie sparze to nie nararze małego człowieczka chociarz myślę że
            czasami forumowicze troszkę przesadzają z ocenami. Co do placu budowy na około
            to wydaje mi sie że cała hurghada to jeden wielki plac budowy bo potrzeby
            hotelowe są tam ogromne ale może sie mylę. Pozdrawiam i życze miłego pobytu...
            • pixie2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 09:28
              Polecam Hotel Empire. Bardzo sympatyczny, czyste i przytulne pokoje, kulturalna
              obsługa.
              • Gość: eva2412 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.devs.futuro.pl 10.01.05, 18:55
                Od razu zastrzegam,że nie jestem przedstawicielką Triady. Z forum dowiedziałam
                się o ich nowej ofercie i teraz nad nią siedzę. Sprawdźcie "wakacyjny szok
                cenowy" - 15 dni , Bella Vista - 1499 PLN. Hotel mogę polecić z czystym
                sumieniem, ale z Triadą nigdy nie podróżowałam. Pozdrowienia.
                • 1-2-3-4m2 Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE 10.01.05, 22:27
                  Eva ta cena to za tydzien a ja potrzebuje na dwa tygodnie i w lipcu
                  • Gość: Sysia Re: HOTEL AMBASADOR CZY EMPIRE IP: *.lodz.mm.pl 10.01.05, 23:05
                    Za 2 tygodnie płacę w ambasadorze z triady ze zniżkami 2084zł od osoby za
                    objazdówkę tzn 7 dni pobytu i 7 dni zwiedzania autokarem.Cena za pobytówkę w
                    hotelu 3* za dwa tyg to około 1400zł + 44$ opłaty lotniskowej za osobę do
                    empire lub do ambasadora. ale ta promocja jest warzna tylko do 14.01 więc
                    musisz sie pospieszyć.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka