miriam1972 17.01.05, 19:38 czy ktoś zna tego pracownika restauracji?Podobno kontaktuje sie z niejaką Edytą.Niestety nie Jesteś sama... prosze o kontakt Wszystkie z Was, które mogą coś o nim powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laube Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 03.02.05, 23:49 A skąd to masz takie informacje?????? Każdy może powiedzieć, że słyszał jeszcze o jakiejś Basi czy Kasi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stassio egipski kelner :D 04.02.05, 09:28 robi was w balona :D. smiac sie czy plakac? Odpowiedz Link Zgłoś
laube Re: egipski kelner :D 04.02.05, 10:37 "Nas"??? Jakich "nas"??? O czym Ty w ogóle mówisz człowieku??? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 04.02.05, 21:27 laube napisała: > A skąd to masz takie informacje?????? Każdy może powiedzieć, że słyszał > jeszcze o jakiejś Basi czy Kasi!!!!! tylko, ze ja jestem jedną z tych Basi lub Kasi:( i nie chodzi o wkrecanie.szukam dziewczyn, które tak jak ja mu wierzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
stassio hehe 05.02.05, 21:36 wasza stronka jest rewelacyjna :)) polecam ja wszystkim znajomym ktorzy chca sie posmiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 22.03.05, 21:38 Usmialam sie czytajac znowu twoj post.Zapytalam o twojego meza faceta z Empire (jakiego moge powiedziec wylacznie prywatnie),bo jego nawisko bylo akurat jednym z tych ktore zapamietalam.I juz nawet wiem jak wygladasz Kasiu:)Wysoka, ogolnie wielka z ciebie kobitka,ciemne wlosy,no nie?:D:D:D:D:D:D Mowisz o jakiejs Edycie... :D:D:D Byc moze taka byla,ale z tego twojego meza to chyba niezly ogierek jest,skoro jego kolega twierdzi,ze zmienia panienki nie co rurnus,ale chyba co dzien!Skoro tak strasznie chcesz byc na biezaco to ci powiem,ze obecnie ten twoj Naszat prowadza sie z jakas Szwedka chyba z Aqua Fan,bo tam chodzi codziennie.I co???? Ulzylo ci????????? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 15:29 ha ha no nie nie ulzyło mi:) a co smieszniejsze ze chcesz chyba po mnie pojezdzic ... tylko ,ze mylisz osoby. bo ani ja kasia ani brunetka . niezła fantazje ma twój kolega z hotelu. a moze chce Cię przeleciec bez gumy? i dlatego mówi takie bzdury? a moze jestes jakas podstazała Pania ze szkoły co to byle komu w kalesony zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 16:20 Hahaha jeszcze bardziej mnie rozsmieszylas :) Bo JESLI to rzeczywiscie nie ty, wiec jest jeszcze inna panna z Polski. Moze umowicie sie na sex grupowy? Jesli nie wierzysz i rzeczywiscie bylas w Empire, moge ci prywatnie powiedziec co to za kolega, przestaniesz strugac ze mnie idiotke. Ale z tego co widze to juz ci nie zalezy na MALZENSTWIE buhahhahaha A tak na koniec- skoro nie chcesz to na cholere pchasz sie na forum z idiotycznymi pytaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 17:08 mój adres znasz. to mozesz napisac.znam pracowników hotelu. zadaje pytania bo chce wiedziec , bo mam w tym interes. niestety zona nie jestem i nie slyszalam abyu taka miał. ha ha a co moze ty ja widziałas/ to bzdura co piszesz. ale ok. jestem ciekawa niusów o ktorych nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 17:25 Nie widzialam zadnej zony ani samego Naszata. Po prostu jak sie dowiedzialam ze gosciu jest z Empire zapytalam z glupia frant i dowiedzialam sie tego co tu napisalam. On (ten kolega) mowil o Kasi, wysokiej, z ciemnymi wlosami, wprawdzie nie "grubej" ale jak to ujal "kasza is big". Ogolnie ciezko mi sie bylo z kolesiem dogadac, bo nie mogl zrozumiec, ze nigdy go nie spotkalam a znam jego nazwisko. Wiec mu wytlumaczylam co i jak, jakie listy sie tu tworzy;) I chcial mnie wieczorem do niego prowadzic. Powiem ci kto to, ale prosilabym o troszke wiecej "dobrej woli" z twojej strony.... jakos nie mam zaufania, ze nie zrobisz mu (a przy dobrych wiatrach i mnie, wiadomo - Hurghada jest mala) publicznego obciachu. W kazdym razie Naszat i ten kolega to klenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 17:44 a więc miriam1972@NOSPAM.gazeta.pl nie mam zamiaru robic bigosu. poprostu chce wiedziec ze wzgledów osobistych :)) no cóz i kasia i ja i zona..... ciekawe kto jeszcze. a o zonie to pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 18:01 Pytalam sie z miesiac temu. Facet ktory mi to mowil ma 26 lat, imie ma trudne, nie do zapamietania, wiec kazal nazywac sie Bobem. Z ta Szwedka i Aqua Fun nie sciemniam, twerdzil ze Naszat chodzi tam co wieczor. Twoj (?) kolor wlosow okreslil jako "brown". Ocenial cie na ok. 28 lat. Nie zycze ci zle, ale chyba sama sie przejechalam wiec czasami ponosza mnie nerwy. Przepraszam jesli cie urazilam, naprawde nie chcialam. O innej "zonie" nic nie mowil, ale domyslilam sie ze macie orfi. Jesli i moj facet okaze sie gnojkiem, to na haslo "EGIPCJANIN" bede uciekac gdzie pieprz rosnie. Boze, czy oni nie zdaja sobie sprawy, ze my CIERPIMY??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 18:05 A skoro juz tak wyszlo to moze ktos ma znajomosci w Arabia Hotel? I zna tamtejszych kelnerow? Jeden to niestety niezly gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 18:09 czyli mnie okreslał jako zone? bo juz nic niewiem:( nie znam boba... niestety barea shaggy i jeszcze kilku ale bob??? aczy mowił cos jeszcze o mnie oprócz tego ze jestem big?? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha9 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 18:27 nic nie mowil wiecej o tobie, tylko "kasia, big, brown" i chyba tyle. szczerze mowiac to nawet mnie to nie interesowalo, bo chcialam sie czegos dowiedziec we wlasnej sprawie.Ale wygladal na bardzo dobrze zorientowanego o jaka Kasie chodzi. zadnej z kobiet(sorry za dosadnosc) nie okreslal jako zony. To imie jak sobie przypomne to ci napisze.A tamten post wyszedl mi na forum przez pomylke,mialam pisac na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam1972 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 23.03.05, 18:20 bo ja przyznam sie, że słyszałam o kobiecie , białe moze polce. ale ona miała jakies dziwne imie. takie bardzo rzadko spotykane. i chodzi w hijabie albo w chustce.no i niewiem czy jest big:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia-wiertarka Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 15.07.05, 20:32 Ja go znam on jest naprawde supeer lovemaker !!! i jaki przystojny!! był u mnie w Polsce!! oświadczył mis ie !! mamusia była wniebowzięta !! powiedział że smakuje mu kaszanka i kapusta z grochem!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola1818 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 30.03.06, 21:09 A ja go znam i moge cos wiecej powiedziec jesli dalej ktos jest zainteresowany, bo jak widze ten watek nie jest juz pierwszej mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma2006 Re: TREE CORNERS EMPIRE- NASHAAT SAYED 07.04.06, 21:10 jeżeli mozesz napisz. momo, że nie pytam wprost, szukam info na temat tego chłopaka. Kasik może na skrzynkę? Odpowiedz Link Zgłoś