desmo74 21.02.05, 20:17 Czy ktoś ma jakieś informacje o tym hotelu?! Na forum Hotele opinie były bbaaarrddzzooo różne - od miłości do nienawiści ;-) Z góry dziękuję za pomoc :-) Pozdrawiam D. -- "I'm a cosmic girl. And I'm on the wrong planet." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sarah Re: Regency Club Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:19 nie mieszkałam w tym hotelu ale bywałm tam prawie codzienie ponieważ jest tam polska baza nurkowa nautica ja moge spokojnie polecić sam chtel jak nam mój gust ok ja bym sie na niego nie zdecydowała ale za takie pieniazde w jakich jest dotepnym uwazam ze ok basen ładny ogród atmosfera tez recepcja skromniutka wiem ze Polacy którzy tam mieszkali narzekali strasznie na jedzenie ze bardzo bardzo monotonne bilsko na old market jakies 10 min spacerek z dachu i balkonu mozna podziwaiać poposis delinow bo delinarium jest dosłownie za płotem genaeralnie myusle ze ok zaleszy kto co oczekuje aha a na plaże to tak z dobre 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
desmo74 Re: Regency Club Sharm 22.02.05, 20:31 Bardzo dziękuję za informacje! Czyli bez rewelki :-( Czy mogłabyś mi podać link strony tej polskiej bazy nurkowej?! Jestem zainteresowana. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawaim serdecznie D. -- "I'm a cosmic girl. And I'm on the wrong planet." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluchin Re: Regency Club Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:57 Witaj, Własnie zastanawiam się nad wyjazdem z Centrum Nurkowym Nautica do Sharm el Sheikh na kurs Padi OWD,czy może masz jakieś informacje zwiazane z tą bazą? Będę ci bardzo wdzięczny za wszystkie wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: Regency Club Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:01 jesli chodzi o samą bazę to istnije w sharm od listopada czy pażdziernika maj przyzwoity sprzed ja akurat nukowałm na swoim przewodicy to Polacy lub inni mówiący po polsk więc z dogadaniem nie ma problemu gdy bys załwiał to prze nich to z pewnościa bedziesz w Regency co jest plusem ze bisko ale generalnie hotelik tak jak juz pisłam średni ja byłam w holiday inn amphoras w ramach ceny nurkowania jest traansfer ale wygupywąłm pobyt prze biuro - alfe a nie prze nauice ich główna baza jest w krakowie w zakrzówku .ceny mają dość wyskie ale uważam , ze sa tego waci same nurkowanie zorganizowane bardzo fajnie stndartowe mijsca plus np Thislegorm lepiej wykupić pakiet nukowy jest taniej warto sobie wziąść indywidulanego przewodika duzo wiecej zobaczysz dlużej pod widą i wodule lepiej no ale neisty dodatko 30 euro w razie pytan chetnie odpoiem adreswww.nautica.com.pl/egipt/egipt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Regency Club Sharm IP: *.pkobp.pl 09.03.05, 12:31 Czesc, moja rada jest taka zebys kurs zrobił w karju, w naszych trudniejszych warunkach, bedziesz miał sporo czasu na poczytanie, trenowanie i przemyslenie paru zagadnien. Potem jedziesz i nurkujesz a nia marnujesz wyjazd na edukacje w "pigułce". Takie jest mopje zdanie odnosnie szkolenia w Egipcie zas sama baza zarówno w Egipcie jak i w Polsce jest profesjonalna i godna polecenia. pozdr S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikahh Re: Regency Club Sharm IP: 217.153.131.* 08.03.05, 20:02 Hejka, byłam w tym htl-u 3 razy, znam doskonale jego dyrektora(mój b. dobry przyjaciel:) Może to nie jest 5*****Ritz Carlton, ale jak na 3*** egpskie jest spoks, 2 baseny w tym jeden nurkowy, czysto codziennie sprzątane pokoje, jedzenie wcale nie najgorsze, jedyny mankament to plaża taka sobie i okolo 1500m, ale za to rafy kolorowe, blisko hotel bazaru i dowozi busik hotelowy i do plaży oraz do centrum Naama Bay:) A i zapomniałabym blisko FANTAZJA, czyli Alf Leila Wa Leila 5 min. od hotelu, pałac z Baśni Tysiąca i Jednej Nocy wstęp codziennie od 22.00 super występy np. taniec brzucha, wstęp 10LE czyli 6 zl na polska walutę:) Pozdrawiam, Kasia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi77 Re: Regency Club Sharm do kikahh IP: *.chello.pl 10.03.05, 21:08 Hotel tragiczny, nie wiem jak można polecić ten badziew? Byłam w nim rok temu i oprócz basenu z zimna wodą straszna kicha. Zacznijmy od stołówki, na której brakowało naczyń, sztućców, nie wspominając o jedzeniu.Poplamione obrusy. Rośliny podlewali szambem, więc aromaty wiadomo jakie. Hotel położony w miejscu,gdzie busy prawie wcale nie jeżdżą. A plaża taka sobie?? Plażą jest fatalna- publiczna, nie ma na niej toalety. Na plażę wozi bus faktycznie zapomniałaś dodać, że raz dziennie. I przy tej plaży nie ma żadnej rafy. Rafa jest przy Beach Albatros- po drugiej stronie zatoki. Nie polecam, a powiem więcej szczerze odradzam, jest dużo innych hoteli może trochę droższych, ale o niebo lepszych. Faktycznie Menager Hotelu sympatyczny to jest 1 plus. 2 plus to Old Markiet, ale nam się nigdy nie udało złapac busa w żadną stronę, nie wiedzieć czemu wszystkie jak na złość jeżdża jakąś inną drogą. Odpowiedz Link Zgłoś