Dodaj do ulubionych

Aida & rezydentAlfastar

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:52
Czy może kotoś udzielić informacji na temat opieki rezydentów bp Alfa w tym
hotelu. wkrotce tam jade i chciałbym wiedziec czy bede musiał "zasuwać" po
innych hotelach za rezydentem czy takowy jest na miejscu? z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ślepy Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:55
      chodzi mi o hotel w hurgadzie AidaVerdist...
    • iwa1950 Re: Aida & rezydentAlfastar 29.03.05, 18:00
      Polecam ci rezydenta z Alfastar ma na imie Tarik jest egipcjaninem z polskim
      paszportem bardzo dba o swoich turystów!!!Mówi dobrze po polsku z nim można sie
      czuć bezpiecznie.Wyjaśni wszelkie wątpliwości.Pozdrawiam
      • Gość: ślepy Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:17
        Rozumiem,że jest on dostepny na miejscu-w hotelu? dziekiza odpowiedź :-)
        • Gość: Ola Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.chello.pl 30.03.05, 11:12
          wróciałam z Aidy 3 dni temu.
          muszę przyznać że rezydenta poza pierwszym i ostatnim dniem nie widziałam
          ale obsługa w hotelu jest świetna i rezydent okazał się zdbędny.
          hotel polecam gorzej z rezydentem
        • Gość: cedarek Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:54
          I tak i nie. Rezydenci mają w określonych dniach i godzinach dyżury. My z
          wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy to udzielił nam naprawdę wyczerpujących
          odpowiedzi na wszystkie pytania, nie korzystaliśmy z jego pomocy (hotel jest
          naprawdę sympatyczny). Widzieliśmy Tarika kilka razy, więc można sądzić, że się
          pojawiał. Chociaż chyba nawet nie znając angielskiego można sobie dać radę,
          ponieważ hotel ten zatrudnia (lub zatrudniał) bardzo sympatyczną dziewczynę -
          polkę. Pracowała w grupie animacyjnej, ale podczas posiłków można ją było
          spotkać zawsze w którejś restauracji.
          • Gość: baska Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.05, 09:10
            Cedarek zgadzam sie z Toba w 100%.
            I przy okazji chciałam pozdrowić Karolinę z grupy animacyjnej,naprawdę miła i
            nie odmawiająca pomocy dziewczyna :)))
            W tym roku urlop spedze tez w Egipcie i ponownie w Aida Verdi
            Szkoda tylko ze dopiero we wrzesniu :(
            • Gość: cedarek Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:12
              Zazdroszczę. Bardzo chciałbym tam wrócić. Pozdrawiam
              • Gość: ślepy Re: Aida & rezydentAlfastar IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:05
                zdecydowałem sie i wakacje spędzę w tym hotelu.... dzieki z info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka