Dodaj do ulubionych

Czartery z Angli do Egiptu

IP: *.tvgawex.pl 18.04.05, 17:18
Czy ktos moze sie orientuje jakie sa ceny wycieczek czarterowych last minute
z Angli,wylot do Egiptu?Moze ktos zna jakies srony w necie odnosnie.Moze
niedlugo wyjade na miesiac do Angli i z tamtad do Eiptu.Prosze o podpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: anuulka Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:24
      no nie wiem... ale chyba nie bedzie Ci sie oplacalo... Niedawno byla u mnie
      rodzina z Anglii i jak uslyszeli ile kosztuja od nas wycieczki do Egiptu i to
      nie na last minute tylko normalnie to zaczeli piszczec "Ale taniutko ale
      taniiutko"
      Pozostaje pytanie na ile oni rozeznaja sie w cenach u nic.
      • cairo7 Re: Czartery z Angli do Egiptu 18.04.05, 23:36
        Mam tylko do bywalców takie pytanko......ja na 19 razy Hurgada nie przypominam
        sobie Anglika...może w Sharm?O Amerykanach nie wspomnę....Ps no i nie byłem w
        El Arosa
        • derduch Re: Czartery z Angli do Egiptu 19.04.05, 07:20
          Pełno Anglików było w Palacio w lutym, a co ciekawe praktycznie nie słyszało sie
          w hotelu Rosjan.
      • Gość: sdd Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.tvgawex.pl 21.04.05, 14:28
        200 funtow?
    • Gość: anelagda Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.metrocafe.pl 19.04.05, 16:00
      Wycieczka z Anglii do Egiptu kosztuje ok 200 funtow, rzeczywiscie w Hurghadzie
      nie ma duzo Anglikow ale oni na wakacje lataja gdzie indziej: Hawaje, Meksyk,
      Dominikana.....
      • dunia77 Re: Czartery z Angli do Egiptu 19.04.05, 16:31
        > rzeczywiscie w Hurghadzie
        > nie ma duzo Anglikow ale oni na wakacje lataja gdzie indziej: Hawaje, Meksyk,
        > Dominikana.....

Taaa... ;)
        Taki kit to mozesz powciskac ludziom, ktorzy nigdy w zyciu nie byli na Wyspach
        Kanaryjskich lub na Balearach. Ci, co byli, wiedza o czym mowie, reszcie moge
        opowiedziec :))
        • Gość: dghx Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.tvgawex.pl 21.04.05, 15:16
          200funtow z Angli do Egiptu?Przez jakie biuro?
        • Gość: monika Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.metrocafe.pl 22.04.05, 15:48
          Z wiekszosci biur podrozy w Anglii i jest to cena za dwutygodnoiwy pobyt w
          Egipcie ( transfery, pilot itd ).
          Mieszkam i pracuje w Anglii od 5 lat, na 2 tyg. w Egipcie pracuje niecaly
          tydzien, na bardziej egzotyczna podroz ok. miesiaca - poltora.Nie rozumiem skad
          te oburzenie.
          • dunia77 Re: Czartery z Angli do Egiptu 22.04.05, 18:04
            > Mieszkam i pracuje w Anglii od 5 lat

I stukasz z polskiego IP ?
            To by wyjasnialo Twoja "wiedze" ;)
    • Gość: IwonaS Re: Czartery z Angli do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:02
      To jedna ze stron na które ja akurat trafiłam już jakiś czas temu,
      (porównywałam ceny niektórych hoteli sprzedawanych przez nasze biura i
      zagraniczne)poszukaj przez Google, z pewnością znajdziesz wiecej, a ceny wcale
      nie takie wysokie
      www.theholidayplace.co.uk/so_requestform.asp?offerid=648

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka