Dodaj do ulubionych

Egipt-Empire?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:45
Witam serdecznie. Na przełomie wrzesnia, października chciałabym polecieć do
Egiptu. Poszukuje taniej ale sprawdzonej oferty. Sporo dobrych opini
słyszałam o hotelu Empire. Czy ktos mógłby mi cos ciekawego polecić? Dziekuje
i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Viola Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:57
      Jeszcze jedno. Zastanawiam sie czy szukać ofert teraz, czy może czekać do
      września czy października i liczyc na fajna oferte last minute? Prosze o radę.
      Dzięki.
    • joven25 Re: Egipt-Empire? 12.05.05, 11:23
      Ten hotel jest ok, poczytaj na forum o hotelach w Egipcie. Sama tam jadę we
      wrzesniu.Czekaj na last minute...
      • Gość: Viola Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:51
        Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
        • Gość: Ewa Re: Egipt-Empire? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:01
          Zastanawiam się nad tym hotelem, napiszcie o nim coś wiecej zannim podejmę
          decyzję dokąd jechać?
          • Gość: rena1 Re: Egipt-Empire? IP: 81.219.11.* 14.05.05, 23:16
            Właśnie wróciłam z tego hotelu.
            Jak na 3* jest OK. Oczywiście aby nie było problemów z pokojem od razu dałyśmy
            kasę w recepcji i było wszystko ok. Łazienki pozostawiają trochę do życzenia.
            Jedzenie dobre i duży wybór.
            Ogólnie było bardzo fajnie.
            Najlepiej jak wejdziesz sobie na egipt-hotele. Tam znajdziesz b.dużo obszernych
            informacji na temat tego hotelu.
            • Gość: Maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:51
              Byłam w tym hotelu i byłam bardzo zadowolona. Miałam pokoj z widokiem na basen
              było suuuuper. Mam zdjęcia holetu jak cie to interesuje to służę informacjami.
              Pozdrawiam
              • Gość: b.mac@interia.pl Re: Egipt-Empire? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:18
                czy mógłbym też poprosić o fotki z Empire jadę tam w lipcu.Czy jedzenie w
                hotelu tej klasy jest dobre.
                • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:44
                  zdjecia wyslane
              • Gość: Janusz Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / 80.51.191.* 13.06.05, 11:58
                Jezeli mozesz to wyslij zdjecia z tego hotelu januszk15@op.pl lece 4 lipca 2005
                do tego hotelu.
              • Gość: Janusz Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / 80.51.191.* 13.06.05, 11:58
                Jezeli mozesz to wyslij zdjecia z tego hotelu januszk15@op.pl lece 4 lipca 2005
                do tego hotelu.
                • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:07
                  zdjecia wyslane
            • tarawa1 Re: Egipt-Empire? 15.05.05, 20:36
              Ja tez planuje Egipt na poczatku czerwca?
              Nigdy tam nie bylam i troche boje sie miejscowych.
              Jestem blondynka i chcialabym jechac z kolezanka.
              Czy mialas jakies nieprzyjemne sytuacje?
              Czego mamy unikac??
              Jakos nie mam przekonania do tej nacji.
              Slyszalam tez o sensacjach zaladkowych.

• Gość: MAJA Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:54
                Ja też jestem bbondynką. Nie wdawałam się w dyskusje zaczepiających przed
                swoimi sklepami tubylców (zwłaszcza wieczorami). Oni zaczepiają tylko słownie,
                nie szrpią cię ani nie dotykają to jest raczej zachęta żeby wstąpić do ich
                sklapu i coś kupić tak, ze nie jest to groźne. Spokojnie możecie spacerować.
                Nic Wam nie grozi. Poza tym oni się panicznie boją policji. A co do sensacji
                żołądkowych to my ich uniknęliśmy, ale po każdym posiłku wypijałyśmy ok 30g
                wódki którą kupiłyśmy na lotnisku. Zęby płukałyśmy wodą mineralną no i
                absolutnie nie pić wody z krany. Owoce też myłyśmy w wodzie mineralnej i
                wszystko było ok. Gdyby Was jednak dopaDŁA ZEMSTA FARAONA TO W ICH APTEKACH są
                świetne tabletki i baaardzo tanie (ok 5LE). Nie bierzcie nic z Polski, bo tam w
                wodzie są zupełnie inne bakterie i nasze tabletki na nie nie działają. Rezydent
                Wam poda nazwę. My kupiłyśmy je już pierwszego dnia (na wszelki wypadek).
              • Gość: nefer Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:22
                Ja też jestem blondynką,i wcale nie miałam w związku z tym żadnych kłopotów z
                miejscowymi,ważne,by nie prowokować zbyt ubiorem(mam na myśli goły biust,lub
                spódniczka odkrywająca zbyt wiele,poza tym na plaży raczej wszystko
                dozwolone).Ogólnie są oni pokojowo nastawieni i wbrew obiegowej opinii nie są aż
                tak nachalni.Ja spotkałam się z bardzo miłymi ludżmi,dla których moje krótkie
                postrzępione blond włosy były ogromną atrakcją turystyczną,jedyną rzeczą jaką
                robili,to dotykali ich,by sprawdzić,czemu tak fajnie sterczą do góry.
    • Gość: Poprawny Re: Egipt-Empire? IP: *.aster.pl 16.05.05, 20:02
      Droga Violu
      Tylko nie hotel empire,
      bo to strata kasy
    • Gość: Maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:52
      Wejdz sonie Poprawny na forum-hotele tam jest mnóstwo opinii na temat hotelu
      Empire. Zależy czego ty oczekujesz po hotelu. Ja i wiele innych osób
      wypowiadających się na temat tego hotelu byliśmy zadowoleni. Pozdrawiam Maja.
    • Gość: Maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:54
      To jeszcze raz ja. Zainteresowanym mogę przesłać kilka fotek hotelu Empire
      które zrobiłam.
      • Gość: buziaczek27 Re: Egipt-Empire? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 07:02
        Ja lecę w czwartek do Empire. Proszę prześlij mi fotki na adres
        irena.majszczyk@buziaczek.pl. Dzięki
        • lama_83 Re: Egipt-Empire? 17.05.05, 10:37
          ja również poproszę
          praca_2@o2.pl
          Pzdr.
      • Gość: Eddie Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:37
        bardzo prosze o fotki na edziab@tlen.pl
        • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:19
          Zdjecia wyslane.Pozdrawiam Maja
          • Gość: mk Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:22
            Maju, czy wiesz jak wygląda opcja all w Empire.Prosiłbym też o fotki.
          • Gość: mk Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:25
            aha, mój mail: mkopysta@wp.pl
            • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:36
              Wlasnie zalanczam zdjecia.Jesli chodzi o all w Empire to nie mam pojecia ja
              mialam HB.Pozdrawiam
          • Gość: Janusz Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / 80.51.191.* 07.06.05, 21:36
            Jezeli mozesz to przeslij pare fotek z tego hotelu januszk15@op.pl
      • Gość: marta Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:44
        Też prosiłabym o zdjecia hotelu Empire.icq2001@interia.pl
        • Gość: aga Re: Egipt-Empire? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:25
          Kochana Maju ja również jadę do Empire w lipcu, bardzo proszę Cię o fotki
          aga180677@wp.pl
          • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:32
            Zdjecia wyslane.Pozdrawiam Maja
            • Gość: jaro Re: Egipt-Empire? IP: *.silesia-region.pl 18.05.05, 09:46
              Proszę o wysłanie zdjęć hotelu Empire na adres: jaromir_1@interia.pl
              Będę w tym hotelu w lipcu.
              Pozdrawiam
              • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:19
                Zdjecia wyslane .pozdrawiam
      • Gość: Basia79 Re: Egipt-Empire? IP: *.ums.gov.pl 19.05.05, 13:34
        Ja również tam niedługo sie wybieram. Proszę o kilka fotek na adres:bascen@wp.pl
        • Gość: maja Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:15
          zdjecia wyslane
      • Gość: Dorota Re: Egipt-Empire? IP: *.com / 217.153.111.* 20.06.05, 14:39
        Bardzo proszę o przesanie fotek hotelu na doskat@poczta.fm. Z góry bardzo
        dziękuję
        pozdrawiam
    • Gość: aska_275 Re: Egipt-Empire? IP: *.pl / *.pl 17.05.05, 23:47
      Ja tez Prosze;) aska_27@tlen.pl
      • Gość: MAJA Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:09
        ZDJECIA WYSLANE
    • Gość: nefer Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:33
      Byłam w tym hotelu w pażdzierniku zeszłego roku,nie było najgorzej,ale i być
      może nie zdążyłam oswoić się z tym hotelem,bo byłam tam tylko 2 dni,a potem w
      trasę.po powrocie trafiłam już do hotelu ROMA,i ten mogę polecić w 100%,jest
      fantastyczny,cudowna obsługa,pokój z widokiem na morze bez żadnych
      niepotrzebnych dopłat(wiem,że zdarza się to dość często w innych hotelach,ja nie
      dopłaciłam w EMPIRE i miałam pokój z widokiem na jakieś durne patio,z modlącymi
      się 5 razy dziennie arabami).Poza tym,jeśli mogę coś polecić,to wycieczkę z
      rejsem po Nilu,naprawdę niezapomniane przeżycia za niewielką kasę-ja byłam z
      ALFA STAR
      • Gość: marta Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:26
        mam pytanie.Czy to prawda ze zamieniajac dolary na funty w Egipcie trzeba miec
        ze soba dowod zakupu dolarow?
        • Gość: Ataner Re: Egipt-Empire? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:35
          Nie trzeba mieć dowodu zakupu dolarów. Natomiast należy mieć dowód zakupiena
          funtów egipskich jeśli chcesz wymienić je z powrotem na dolary przed powrotem
          do kraju.
          • Gość: marta Re: Egipt-Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:00
            dziekuje za odpowiedz.
            • Gość: Mixer Re: Egipt-Empire? IP: *.it-net.pl 03.07.05, 16:12
              Poprosze o zdjecia tego hotelu.Lece 18.07. Moj adres:mixer4all@wp.pl
    • Gość: kiko Robactwo w Empire? IP: *.net / 80.51.252.* 20.06.05, 13:25
      Gdzie to usłyszałem i proszę o opinię osób które tam były.
      Czy naprawde ktos tak widział robale w pokojach?
      • Gość: ada Re: Robactwo w Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:57
        Nic podobnego , hotel skromny ,ale czysty .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka