2tomst 28.05.05, 10:59 Czy ktoś leciał tymi liniami do Egiptu (konkretnie Sharm)? Jakie są? Jak z posiłkami? ;) pozdro:) i dziekuję za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiMi Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:43 Ja lecialem.... dolecialem ...liniami AMC samolot stary jak podmiejski autosan pks-u z lat 80-tych...ale dolecial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:42 Ja tez lecialam AMC, samolot do najnowszych nie nalezal, ale dolecial szczesliwie. Co do posiłkow, bylo cos na cieplo typu makaron kawalek jakby kurczaka, jakas salatka, bulka, dzem, serek topiony, ciastko, herbata i soczek Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 01.06.05, 13:42 Mielismy leciec z AMC 3 maja o 10.15 , ale samolot mial maly wypadek przy ladowaniu i musielismy czekac az inny przyleci z Kairu. W sumie wylecielismy z Poznania grubo po godz.3 rano 4 maja. Do tego , bylo jeszcze miedzyladowanie w Koszycach i stalismy tam , nie wiedziec czemu 3 godz. Ladowanie w HRGH o 11. Powrot byl o niebo lepszy : nowszy samolot ( tamten byl lekko z lat 80 ), bez opoznien , no i przedewszystkim pilot ladnie lecial i ladnie ladowal. W obie strony byla mila obsluga. Jedzenie : cieple i zimne napoje , 2 slotkie rogaliki i jakis baton , dzemik , 2 bulki, maslo, serek topiony , po pare plasterkow zoltego sera i wedliny z kurczaka ( w drodze powrotnej trafila mi sie wedlina z lekko dziwnym kolorem , wiec nie jadlam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:07 lecialeem ale juz zapomnialem to byl koszmar popsuty samolot wylot 6 godzin opozniony to nie do opisania stres za stresem pozdrawiam jesli macie inna mozliwosc to z niej skorzystajcie Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 12:12 Wróciłam wczoraj jestem cała.Wylot punktualny co do sekundy.Boening do Hurghady bardzo stareńki ,natomiast powrót douglasem zdecydownie polecam cud miód ladowanie nie poczułam nawet kiedy znalazł sie na ziemi.Ale lot do Hurghady (ten stary samolot)tak mnie zestresował że wracałam z piersiówką w ręku(po raz pierwszy w życiu) ale okazało sie że niepotrzebnie sie tak zestresowałam.Ale ja wogóle nie lubie latać.Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:26 Pumka a o której wylatywalas wczoraj z Hurgady??? Bo mozliwe ze leciałysmy tym samym samolotem???!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 13:53 .Mysle ze tym samym ja o 08.15 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 19:46 Hej dziewczyny, a jakie to były linie - AMC, czy też Air Cairo ??? No i czekam na Wasze relacje - bo ja jeszcze do lipca muszę wytrzymać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 20:41 To były linie AMC,a poniewaz w tym roku nie zaliczyłam zadnych wycieczek ,zamiesciłam tylko opis hotelu ma forum Egipt=hotele.Fajnie masz wszystko przed Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:43 Witam.Dokąd w tym roku się wybierasz i kiedy jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:46 Pytanko było kierowane do madzi 112 Odpowiedz Link Zgłoś
2tomst Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 23:58 do lipca mówisz - można wiedzieć gdzie i kiedy się wybierasz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 11.06.05, 15:11 Of course, żadna tajemnica ;) - lipiec El Faraana Club Sharm. No a Wy ? Też lipiec, kierunek podobny ? Jeśli wolno spytać :)... pzdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:30 My do Hurghady tym razem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 12.06.05, 13:32 A czy my się znamy ??? Byliście w zeszłym roku w Sharm ??? pozdrawiam ( choć nie wiem kogo ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:25 Osobiście niestety nie.Znamy się tylko z pogaduch na forum a mój nick"@" odnosi się do tego ,że nie odpisałam na e-maila,którego dostałam wcześniej.Niestety tak się złożyło,bo nie było mnie jakiś czas.Teraz nadrabiam zaległości...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 12.06.05, 21:44 Aaa... już wiem :-)))) Pozdrowionka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2tomst Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 13.06.05, 13:30 Ja lecę z bratem do Sharm TRAF*** :( 13 lipca z Triadą - IZRAEL + SHARM... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:17 No to faktycznie tym samym - az szkoda ze się nie poznałysmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir [...] IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała MI Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:27 kurcze a ja tak boję się latać..:/// dla mnie każdy szmer, spóżnienie, itp. to zapowiedź najgorszego, a już nie daj Boże stary samolot, już mi niedobrze na samą myśl, nie wiem jak to przejdę, upić za bardzo się tez nie mogę, bo w końcu zwymiotuje tam :/ a poza tym nie mam ochoty wychodzić do ubikacji zbyt często, o ile wogole wyjdę... grrr boi się z Was ktoś latać??? Co zrobiliście, żeby to jakoś przetrwać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:58 Ja się boję za każdym razem;) Ale przeciez można to przezyć;) Stary sposób- porównaj statystyki wypadków samochodowych i samolotowych-od razu bedzie Ci lepiej. Poza tym prześpij lot;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR CAIRO Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 14.06.05, 10:17 AIR CAIRO są super leciałam z nimi tam i z powrotem rano po ok 1,5 godz. lotu dostalismy obiad (na goraco) oraz ciastko i bulka dzem maslo i do popicia napoje w dowolnych ilosciach oraz dodatkowo kawa (rewelacyjna!) i herbata. Przemiła obsługa, lot spokojny, samolot AIRBUS.POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:32 Potwierdzam - leciałem i wracałem z PUMĄ! Do Hurghady AMC trzęsło, a jedzenie prawie niejadalne, ale dobra herbata (kawa do ...) jednak dolecieliśmy i nawet lądowanie nie było najgorsze. Powrót natomiast się opóźnił o kilka godzin - z tego co słyszałem siadło podwozie - i przyleciał z Kairu samolot Air Cairo - dość nowy Douglas, komfortowy, żarcie nawet niezłe, ekraniki z mapą lotu i danymi, a najciekawsze (CZEGO MOŻE NIE ZAUWAŻYŁA PUMA!!!) na pokładzie był sklep wolnocłowy, co po raz pierwszy w życiu widziałem w czarterze!!! Gorąco polecam linie Air-Cairo!!! Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sornat Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:41 cos yu klreciciec koledzy, w koncu AIrbus czy DC ???? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 14.06.05, 18:57 Air Cairo, to z nimi lecę w lipcu. Grześku pocieszyłeś mnie ! Nie z powodu wolnocłówki oczywiście ;)) Odpowiedz Link Zgłoś