Gość: jurek IP: *.chello.pl 12.06.05, 22:02 Kto leci w lipcu do Egiptu. Hotel Al Diwan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K_Wocial Re: Kto a Gdańska do al diwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 10:18 Co prawda nie z Gdanska ale z Warszawy ale 13.07 lecimy do Al Diwan z rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juek Re: Kto a Gdańska do al diwan IP: *.chello.pl 19.06.05, 18:42 Ja z rodzina lecę z gdańska 5.07.2005 r. ale do 19.07. Więc może sie spotkamu. Nie wiem czy Ty szukałaś opini związanych z tym hotelem? Moje wrażenia są rózne ale będąc kilka razy za granicą stwierdziłem, że my jesteśmy mistrzami w narzekaniu. Ktoś by chciał za małą kwotę mieć obsługę jak w "7*". Jaki rodzaj posiłków wykupiliście. Czy macie sprawdzona opinię dot. tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_Wocial Re: Kto a Gdańska do al diwan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:51 Mamy wykupione All Inclusive.Co do opinii to nic niestety nie wiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfik1 Re: Kto a Gdańska do al diwan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.05, 20:48 my z mężem lecimy do al diwan 12 lipca, ale z wrocka, ale lądujemy po was w gdańsku, do zobaczenia papapap tedikar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfik1 Re: Kto a Gdańska do al diwan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.05, 20:50 acha no i zapomnialam dopisać bo lecimy tam 3 raz, wersja all inclusive nie polecana, chodzi się non top z bransoletką i licza ile bierzesz, a piwko dostajemy w malym 150 ml kubeczku, żenada, ale to tylko hotel 3z plusem, ogolnie rewelka Odpowiedz Link Zgłoś