Gość: Karolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:02 Wiem ze to temat na prv ale mnie męczy- w jakim hotelu byłas? wogole jestem Ciebie ciekawa - bo kurcze naprawde wracałysmy tym samym lotem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:36 Dołączam się - przepraszam! Puma - co słychać? Od powrotu nie mam od Ciebie żadnych wieści, a Twoja komóra nie działa!!! Daj sygnał - czy np wybierasz się na zlot egiptomaniaków? Pozdrowienia serdeczne! Akurat mam gościa z ElGouny - przyjechała do Polski po 3 latach nieobecności w kraju moja kumpela, która tam śpiewa, ale do Łodzi się nie wybiera. Kiedy będziesz w Warszawie? Zapraszam na dobrą sziszę do "Sheesha longue"!!! Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: puma? 14.06.05, 09:03 Cześć Grzegorz cześć Karolka.Do Grzegorza jeszcze z Egiptu wysłałąm do Ciebie sms tuz po Twoim powrocie do Polski,komórka cały czas działą ,co do łodzi to cały czas mam nadzieję że coś wykombinuje (mąż pojechał do Niemiec i zabrał autko)ale jak moja mama przełoży swoje imieniniy z 24.06 na 18.06 (bo wyjeżdża) to D..a.Ale cały czas nie trace nadzieji moze chociaż na chwilę uda mi się wyskoczyć.Do Karolki byłam w Grand Makadi szkoda że w hotelu było tak mało Polaków takich troche bardziej fajnych(czytaj wesołych).Pewnie zerknełyśmy na siebie oczkiem na lotnisku bo przy powrocie grupa nie była taka duza.Pozzdrawiam może kiedyś sie poznamy.Grzegorz jak tylko troche popracuje odezwę sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:06 No szkoda szkoda:) Oby jak najszybciej to poznanie oczywiscie najlepiej w Egipcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:36 No to dziewczyny do zobaczenia w Łodzi!!! Karolka - też leciałem tym samolotem -daj emalię, to się np wymienimy zdjęciami!!! 3majcie się Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: puma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:38 mahtab@o2.pl - ale ja nie miałam cyfraka:((((( A Ty w jakim hotelu? Ja w Shedwanie:) Odpowiedz Link Zgłoś