Dodaj do ulubionych

Za ile do Egiptu?

IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:22
Witam. Mam pytanie. Ile kosztuja wakacje w Egipcie we wrzesniu na 2 tygodnie
(wersja HB)? Chce dodac ze nie jestem osoba wymagajaca i hotel 3* z pewnoscia
mi wystarczy (a moze nawet 2*). Pytam, bo teraz najtansza wycieczke kosztuje
ponad 1800 zl i chcialabym wiedziec czy jest szansa ze ceny spadna. Moze ktos
z was byl rok temu wlasnie we wrzesniu na 2 tyg. z opcja HB. Z gory dziekuje
za pomoc. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: Za ile do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:07
      We wrześniu raczej ceny nie spadną, chyba że jakaś oferta super last minute się
      trafi, jeśli Ci jednak nie zależy na konkretnym hotelu, to może warto poczekać?
      Selectours.com.pl ma ciągłe promocje na kilka dni przed wylotem na hotel
      Sheraton w Sharmie 5*, który w opcji z 2 posiłkami na 2 tygodnie kosztuje
      2199pln, wartość hotelu 2* na 2tyg za 1800pln przy 5* za 400pln więcej (i marka
      Sheraton) sama sobie przelicz, moim zdaniem warto.
      • Gość: madzia Re: Za ile do Egiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:13
        rok temu za wakacje w sharm, płaciłam we wrześniu 1750 zł w el divan. W tym roku
        za ten sam hotel i również 2 tygodnie płacę 1750. A hotel ma ***+ I nie
        słuchaj opinii że jest beznadziejny, bo gdyby tak było nie leciałabym znowu w to
        samo miejsce i w dodaku z grupka znajomych.
        Pozdrawiam
        • Gość: Tytus Re: Za ile do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:24
          Przejrzyj oferty Kopernika. Więcej nic nie piszę ,bo znowu będzie avanti. Ale
          od ceny odlicz wizę, którą to biuro ma już wliczoną- a inne, nie.Są
          bezkonkuerencyjuni, jeśli chodzi o ceny, a co do wywiązania się z umowy również
          0 zastrzeżeń
        • Gość: ja2 Re: Za ile do Egiptu? IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:15
          Madzia z jakim biurem jedziesz za 1750?
          • eb_13 Re: Za ile do Egiptu? 18.07.05, 20:31
            Zerknij sobie na to (takie oferty powtarzają się u nich dosyć często - kiedyś
            mieli np. Hilton Long Beach na tydzień all. za ok. 2300,- druga osoba gratis.
            www.selectours.pl/egipt/lastminute/EGIPT-929.doc
            Co do biura nie mam zaztrzeżeń, byłam z nimi 2 razy w Egipcie i było ok.
            Pozdrawiam!
            • Gość: madzia Re: Za ile do Egiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:46
              z alfa star lecę 30 sierpnia :)
      • Gość: Stiwi Re: Za ile do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:28
        Sheraton Resort 5*, 2 posiłki, 2 tygodnie, z wylotem z Poznania 1999pln z
        Selectours.com.pl
    • Gość: ja2 Re: Za ile do Egiptu? IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:58
      Dziekuje wszystkim za zainteresowanie. W takim razie czekam do wrzesnia na
      jakies fajne last minute. A jak oceniacie to biuro Selectours? Bo szczerze
      mowiac pierwszy raz o nim slysze i mam obawy,ale oferty maja naprawde
      kuszace :). Pozdrawiam i zycze wszystkim wspanialych wakacji ( nie tylko w
      Egipcie ;))
      • Gość: Stiwi Re: Za ile do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:00
        Byłem z nimi 3 razy, nie mam zastrzeżeń - polecam.
    • ewachem Re: Za ile do Egiptu? 19.07.05, 13:31
      najlepiej zajrzyj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=22991448&wv.x=2&v=2&s=0
      albo tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=15423847&wv.x=2&v=2&s=0
      sprawdzone i tanie!
      pzdr
      Ewa
      • cameltravel Re: Za ile do Egiptu? 19.07.05, 15:50
        wczoraj sprzedałam wycieczkę na 14 dni do 5* sea life za ok 1690zł za osobę
        dziśjeszcze mam w ofercie 1695zł za osobę 4* a druga albo 30% zniżki - do
        Hurghady albo 50% zniżki - do Sharm.
        ceny last minute sa różne zwykle poniżej 1800zł za 2 tyg - zalezy ile wcześniej
        kupujesz wycieczkę .
        Pozdrawiam Ewa
        • Gość: Ania25 Re: Za ile do Egiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:57
          Witam ja w tamtym roku bylam z Triadą na dwa tygodnie z pelnym wyzywieniem w
          formie bufetu, na dwa tygodnie w hotelu Anbassador *** - cena okolo 1500 zl. W
          tym roku tez mają tą oferte więc jesli nie jesteś wymagająca to zobacz ich last
          minute, jest atrakcyjne - 1449 z ( + oplata lotniskowa i wiza w Egipcie). Hotel
          to typowa sypialnia, a wiekszość czasu w tym plażowanie spędzasz w hotelu ****
          Royal palace. Pozdrawiam
      • Gość: ja2 Re: Za ile do Egiptu? IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:30
        Korzystal ktos z uslug SIROCCO??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka