Dodaj do ulubionych

• Sol Verginia****Sharm el Sheikh

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:55
Nie ma tego hotelu na Forum hotele.
Czy ktoś zna ten nowy hotel i coś o nim może napisać.
Obserwuj wątek
    • betka37 Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh 26.07.05, 13:51
      Ten hotel sprzedaje Sun & Fun. Widzę teraz, że cena za tydzień 690 zlotych.
      Obniżyli cenę za ten hotel strasznie.
      A dlaczego to odpowiedz sobie sama. Hotel jest zaraz obok Gazeli.
      Podobnie obniżyli bardzo cenę za Holiday Inn Amphora, też jest w okolicach. o
      ile dobrze pamietam to chyba właśnie bazaru, ale mogę się mylić.

Ja bym tam za darmo nie chciała teraz mieszkać. Na szczęście nasz hotel; jest
      daleko od centrum.
      • Gość: jvc do Betka37 IP: *.szadek.sdi.tpnet.pl 06.08.05, 10:54
        Dziwne ze wypowiadasz sie na temat czegos o czym nie masz zielonego pojecia.
        Wlasnie wrocilismy z dwutygodniowego pobytu w Sol Verginia. Hotel jest oddalony
        od Naama gdzie byly najwieksze wybuchy o okolo 15min drogi samochodem wiec
        jakim niby cudem ktos przebywajacy w tym hotelu bedzie codziennie ogladal
        miejsce tragedii?? Bylismy pierwszym turnusem Polakow w tym hotelu wiec z
        pewnoscia tam nie bylas i piszesz bzury wyssane z palca.

A teraz cos o Sol Verginia - hotel naprawde bardzo ladny, nowy, fantastyczna
        obsluga, animatorzy, sliczny basen, roslinnosc itd itp, dlugo by pisac...
        Jedynym minusem Sol jest to ze nie lezy bezposrednio przy plazy, ale za to
        darmowy klimatyzowany autobus co godzine dowozi gosci na plaze. Sol znajduje
        sie w spokojnej okolicy, w poblizu trwaja budowy innych hoteli, jednak okna
        zadnego pokoju nie wychodza na budowe. Polecam.

Aha... podczas naszego pobytu mialy miejsce zamachy, nikt z Polakow nie
        wyjechal. Atmosfera przez kilka pierwszych dni byla nie najlepsza, aktualnie
        wszystko raczej wrocilo do normy, z tym ze turystow troche mniej, ale to raczej
        uznaje za plus:) Milych wakacji w Sharm i Sol...
    • Gość: xxx Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:58
      Witam,
      Też szukam informacji dotyczących tego hotelu.Z tego co udało mi sie ustalić
      hotel znajduje sia w dzielnicy Hadaba, czyli nie w Naama Bay(co sugeruje betka)
      za to w pobliżu Old Sharm.Hotel ma niską cenę ze względu na brak dostępu do
      morza oraz sąsiednie budowy hoteli.Podobno z pokoju nie ma widoku na place
      budowy.
      Pozdrawiam
      • betka37 Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh 26.07.05, 14:02
        Co Ty opowiadasz. Może rzeczywiście jest w okolicach OLD, ale właśnie dlatego
        ma taką niską cenę. W zeszłym tygodniu sprzedawali go również za 1400 złotych
        za 2 tygodnie. Sama miałam go kupić. Na szczęście nie było już miejsc w
        samolocie i nie polecieliśmy. Plaża do tego hotelu jest oddalona o 300 metrów i
        korzysta się z plaży jakiegoś Iberotelu o ile dobrze pamiętam.
        Teraz już wiesz czemu mozna go kupić za 690 złotych za tydzień? Wszyscy pewnie
        zrezygnowali z tego hotelu. ja bym się nie odważyła tam teraz mieszkać.
        szukajcie raczej hoteli oddalonych minimum 10-12 km od centrum, a do Naama
        dojedziecie wieczorem taksówką.
        Ale każdy panem wlasnego losu.
        • Gość: xxx Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:31
          Nie rozumiem betka co tak naprawdę kwestionujesz w mojej wypowiedzi.Dodam
          tylko ,że plaża należy do hotelu Iberotel Grand 5*
          • Gość: Stiwi Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:42
            Ja też nie rozumiem co kwestionuje Betka, proszę spojrzeć na wszystkie ceny
            last minute, a nie na jeden hotel. SunFun sprzedaje także w Hurghadzie Sindbad
            za 990pln! Ceny można znaleźć naprawdę makabrycznie niskie i bardzo kuszące.
            • betka37 Re: • Sol Verginia****Sharm el Sheikh 26.07.05, 17:55
              Kwestionuję położenie hotelu. Ten hotel jest w tej najbardziej niebezpiecznej
              częśći Sharmu. Dlatego odradzam Wam zakup tego hotelu.
              Sama lecę jutro do Sharmu jak pisałam wczesniej i tez trzęsę się jak galareta
              ze strachu, chociaż może dzisiaj już o wiele, wiele mniej.
              Natomiast wybór hotelu jest jakby Waszym wyborem i zrobicie co chcecie.
              Jednak zastanówcie się trzy razy zanim skorzystacie z tak bardzo atrakcyjnej
              oferty. Lepiej zapłacić ciut więcej i nie mieć okazji oglądania codziennie
              widoku sprzed kilku dni. Szkoda urlopu.
              Sun Fun chyba dał niższe ceny, bo ma pusty samolot.
              Jak pisałam wyżej sama chciałam od nich kupić wyjazd i nic nie mam przeciwko
              nim, podobno są ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka