vika411 29.09.03, 13:55 Nie wiem czy moj ostatnimail doszedl.Mam propozycje: napisz mi napriwa numer telefonu do Ciebie.natychmiast zadzwonie.bedzie chyba lepiej pogadac niz pisac.A tekst wysle Ci natychmiast jak moj chlopina wroci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Altu. 29.09.03, 14:20 Mail doszedł, odpowiedź wysłałam. Masz 4 numery do wyboru. Stacjonarne są do dyspozycji od 9 do 15, bo w tych godzinach jestem na pańszczyźnie (substytut słowa zakazango). Telefony kieszonkowe są 24h/dobę, więc mozna bez problemu... Mailiki odbieram też w godzinach... pańszczyzny. Jeżeli będzie konieczność - to daj znak, odbiorę je także w inny sposób... Pozdrawiam i czekam... Odpowiedz Link
vika411 Re: Altu. 29.09.03, 14:38 altu napisała: > Mail doszedł, odpowiedź wysłałam. Masz 4 numery do wyboru. Stacjonarne są do > dyspozycji od 9 do 15, bo w tych godzinach jestem na pańszczyźnie (substytut > słowa zakazango). Telefony kieszonkowe są 24h/dobę, więc mozna bez problemu... > Mailiki odbieram też w godzinach... pańszczyzny. Jeżeli będzie konieczność - to > > daj znak, odbiorę je także w inny sposób... > Pozdrawiam i czekam... > Zadzwonie dzis na pewno.Na razie mam wbiurze wariatow> Odpowiedz Link