Dodaj do ulubionych

Palmyra Resort

IP: *.dami.pl 31.08.05, 21:10
Proszę o informacje na temat hotelu Palmyra resort.
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: Palmyra Resort IP: *.laczpol.net.pl 31.08.05, 21:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=12615100
    • Gość: karolina Re: Palmyra Resort IP: *.dami.pl 31.08.05, 21:13
      chcę tam polecieć na 14 dni z 8 letnim dzieckiem jaki jest all w tym hotelu i
      czy są zapewnione rozrywki dla dzieci.
      • Gość: yna Re: Palmyra Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:18
        All jest w porzadku. Jedzenia ogromne ilosci, dobrego i urozmaiconego. Dla
        dzieci jest fajny basen i plac zabaw oraz animacje.
        • pc_maniac Polecam wpisanie pytania na forum Hotele 01.09.05, 10:37
          Tam masz sporo relacji z tego hotelu.

No i samo forum powstało by nie pytać się na tym tutaj o hotele.
          • Gość: Zibi pieprz się PC_maniak ze swoim forum hotelowym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 17:49
            Mamy prawo pisać gdzie się nam podoba o hotelach i Tobie nic do tego!
            • Gość: annie2003 Re: pieprz się PC_maniak ze swoim forum hotelowym IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 07.09.05, 19:56
              gratuluje postawy zyciowej (czyste lenistwo) oraz kultury.. owszem, mozesz
              pisac co chcesz, pod warunkiem, ze nie obrazasz innych. a posty ktore uparcie i
              falowo dzis podnosisz, skutecznie obnizaja Twoj wizerunek (i poziom IQ o ktory
              Cie podejrzewam) na tym forum. uwierz mi, ze wchodzac na forum hotele dowiesz
              sie o nich duzo wiecej niz podnoszac takie watki badz zakladajac im podobne, bo
              obeznanym forumowiczom zwyczajnie nie chce sie pisac poraz enty z rzedu ciagle
              i to samo, bo komus nie chce sie skorzystac z juz istniejacego zrodla.. na
              marginesie, to nie jest forum prywatne gdzie mozesz robic co Ci sie zywnie
              podoba, to jest forum publiczne, jak Ci nie odpowiadaja reguly to proponuje
              zaloz swoje lepsze i tam sie wyzywaj, z checia zobacze jak Ci pojdzie. czolko
              • Gość: Dora Dziecko w Palymrze IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.05, 21:08
                spokojnie możesz jechać tam z dzieckiem. Pokoje są klimatyzowane specjalny duzy
                brodzik dla dzieci i obok bar z napojami. Do tego plac zabaw i fajna
                animatorka. Problem z dzieckiem polega na tym że często nie chce nic jeść bo
                jest za gorąco. Ja wróciłam dziś z tego hotelu i w czasie mojego pobytu było
                sporo dzieciaków od 1 roku.
            • Gość: zibi - bis Re: pieprz się PC_maniak ze swoim forum hotelowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:25
              ok, to pisz też na murach!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nowy Re: Palmyra Resort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 09:06
      Powiedzcie jaka jest obsluga na plaży tzn. czy oprócz napojów, wody min. można
      coś tam dostać do jedzenia. Ponieważ hotel oferuje tylko opcję ALL, ale nigdzie
      się nie spotkalem z iformacją czy coś dają do jedzenia na plaży. Pozdrawiam
      • Gość: BelYaal Re: Palmyra Resort IP: 5.5R* / 193.194.132.* 16.09.05, 09:15
        Chyba ktos wspominal jedynie o napojach, ale cos Ty taki nie napasiony, jest
        rafa i ryby :)
        A powaznie... tam bedzie goraco tak, ze raczej nie bedziesz myslal o jedzeniu.
        • Gość: anna Re: Palmyra Resort IP: *.laczpol.net.pl 16.09.05, 12:04
          wrocilam 3 dni temu z palmyry , mam duuuzo foto hotelu poprosze o maile chetnie
          powysylam. Uwazam ze w folderach zdjecia hotelu sa beznadiejne a co
          najwazniejsze stare bo troszke sie tam zmienilo...
          • Gość: BelYaal Re: Palmyra Resort IP: 5.5R* / 193.194.132.* 16.09.05, 12:10
            poprosze: belyaal@interia.pl
            I jeszcze pytanko... chcialbym pokoj z widokiem na glowny basen, ostatnie
            pietro z duzym tarasem... kojarzylabys jaki moglby byc numerek takiego pokoiku?

Pozdrawiam
          • Gość: dorocia Re: Palmyra Resort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 12:23
            też wybieramy się to tego hotelu jak byś mogla wystlać kilka fotek -
            dorocia_sz@interia.pl dzięki.
        • Gość: anna Re: Palmyra Resort IP: *.laczpol.net.pl 16.09.05, 12:06
          na plazy ok 13 przywozone sa sandwicze osobiscie nie jadlam ale podobno dobre
          • Gość: nowy Re: Palmyra Resort IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 12:24
            dzieki!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka