Gość: ANIA GGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:12 witam!kto leci w najblizszych dniach do hurgady? bylam w szpitalu i chcilam wyslac cos z kraju dla lekarza.prosze o pomoc.podaje adres-agentka-22 malpa.wp.pl.........tam jest myslnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asas Re: do hurgady IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.03.06, 11:16 o matko a co sie stalo? jak opieka medyczna wygladala i jak zachowalo sie bp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA GGG Re: do hurgady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:36 cukrzyca.opieka swietna.biuro tez.bylam z oasis.rezydentka stanela na wysokosci zadania.pozdrawiam cie iza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: do hurgady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:09 Ja byłem w szpitalu w ElGounie (złamanie ręki) - szpital super, lekarze i opieka na najwyższym poziomie, niestety i rezydentka i ubezpieczyciel ZAWIEDLI!!! Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: do hurgady IP: 217.54.151.* 04.04.06, 16:34 czesc szarmuto,opieka extra..cekawe czy mu czekoladki sakowaly??hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: do hurgady 04.04.06, 19:14 No kurde nie przesadzasz czasem? o kim piszesz szarmuta, o swojej mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominique24 Re: do hurgady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:38 Czy byłas w szpitalu El salam???Mój mąż tam wyladował 3 tygodnie temu-atak wyrostka;(opieka rewelacyjna ) lekarz nazywał się Mustafa Abu Setta Odpowiedz Link Zgłoś