Gość: Marcel IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.05.06, 19:31 Czy ktos może wie jak jest z dostępem do internetu w Egipcie? Interesuje mnie Sharm a konkretnie Farana Club? Z góry dziekuje za pomoc pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Internet w Sharm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:53 Najczęściej jest internet w każdym hotelu, lub w najgorszym wypadku w sąsiednim - oczywiscie odpłatny. Nie pamiętam dokładnie ceny , ale około 4 dolarów za godzinę ( zależy od hotelu). Jest też bardzo dużo kafejek internetowych - trzeba uważać na ceny. Ja płaciłam mniej w hotelu niż było obok w kafejce, mimo, że hotel był 5*. Głupio jest tylko z klawiaturą, bo oczywiście nie ma polskich liter. W połowie kwietnia wróciłam z Egiptu, ale tak tam cudownie, że chętnie pojadę jeszcze raz, choć juz byłam 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Internet w Sharm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:55 I jeszcze jedno - nie radzę używać tam internetu bezprzewodowego ( naszego)- kosztuje wtedy majątek !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Internet w Sharm? 16.05.06, 09:23 W El Faraana Club jest dostęp do netu. Kilka stanowisk z komputerami w przeszklonym hallu z widokiem na basen :) Najczęściej stoją wolne. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.absurdu Re: Internet w Sharm? 16.05.06, 15:49 Jesli masz laptopa z wireles'em to kilkaset metrow od Farany jest knajpka Makani, tam jest za darmo (sprawdzone :) lącze bezprzewodowe. A obok są dwie cafe-internet - MenaNet i druga ktorej nzawy nie pomne - oplaca sie to duzo bardziej niz korzystanie z netu w hotelu (godzina - 10le) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Internet w Sharm? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.05.06, 21:35 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś