Dodaj do ulubionych

dlaczego ???

24.07.06, 12:44
Usuwany jest mój post dotyczący poszukiwania singielki, czy tym postem
naruszam regulamin forum? Proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • ewano2 Re: dlaczego ??? 24.07.06, 12:49
      Jest inne miejsce na takie posty u góry strony. Kto Gdzie Kiedy
      • cle_oo Re: dlaczego ??? 24.07.06, 12:54
        Jest tylko jedno małe ale, tam szukają się osoby które wykupiły już wczasy, a
        ja szukam singielki i jeśli nie znajdę to nie polece
        • oliwka_33 Re: dlaczego ??? 24.07.06, 12:58
          Odpowiadasz na :
          cle_oo napisała:

> > ja szukam singielki i jeśli nie znajdę to nie polece

Ooo, mały szantazyk ? Jak nie polecisz to będzie wina admina ?
          • cle_oo Re: dlaczego ??? 24.07.06, 13:00
            Mylisz pojęcia to nie szantaż, jeśli nie mogę szukać tu na forum to gdzie?
          • cameltravel Re: dlaczego ??? 24.07.06, 13:02
            hahahah nie no przestań

poprostu ktoś szuka pary a wy odrazu na tego kogos naskakujecie - cena za
            singla 600zł większa albo połowa pieniędzy przepada ..... jak ma sie wykupioną
            wycieczkę
            • sebcioo Re: dlaczego ??? 24.07.06, 15:22
              Ja za singla doplacilem tylko 300 zeta (za 2 tyg All In).
        • cameltravel Re: dlaczego ??? 24.07.06, 13:00
          ewano2 - chyba nie czytalaś jej posta !!! ona szuka pary a nie informuje gdzie i
          z kim na ile leci !!!!!

nadgorliwość gorsza od ...
          zreszta pokasujcie w takim razi einne wątki bo już były albo bo autor nie
          stosuje sie do wątku kto gdzie kiedy !!1
          no paranoja
          to forum przestaje byc miejscem do wymiany opini i pytań a zaczyna być drętwym
          niebytem dla zorientowanych w temacie - bo ktoś kto wejdzie tu pierwszy raz nie
          połapie sie o co chodzi i musi kopać i szukac zamiast otrzymać info
          • miriam_73 Re: dlaczego ??? 24.07.06, 15:02
            Ewo, ale równie dobrze mozna dac w nagłówku swojego posta na Kto gdzie
            kiedy "szukam singla do pary". Ewentualnie jest też forum Kontakty. I/lub mozna
            skontaktowac się z Tobą czy skorzytsac (jak sadze) z Twojego forum.
            • cle_oo Re: do miriam 24.07.06, 15:50
              Ponieważ do czwartku jest mało czasu napisałam posta tutaj gdzie więcej osób
              zagląda. Dzięki za namiary na inne fora, zrób mi fotke i napisz tych osób nie
              obsługujemy bo piszą nie w tym miejscu. Są posty dublowane i to od jednej
              osoby, opisy hoteli też są nie w tym miejscu, ale jakoś to nie przeszkadza no
              cóż widocznie są tu równi i równiejsi
              Miłego dnia
              • iberia30 Re: do cleo 24.07.06, 17:31
                cle_oo napisała:

> Ponieważ do czwartku jest mało czasu napisałam posta tutaj gdzie więcej osób
                > zagląda. Dzięki za namiary na inne fora, zrób mi fotke i napisz tych osób nie
                > obsługujemy bo piszą nie w tym miejscu. Są posty dublowane i to od jednej
                > osoby, opisy hoteli też są nie w tym miejscu, ale jakoś to nie przeszkadza no
                > cóż widocznie są tu równi i równiejsi
                > Miłego dnia

nie przesadzaj, i nie strzelaj fochem bo nie ma o co, wez tupnij jeszcze nozka
                • cle_oo Re: do cleo 24.07.06, 17:50
                  iberia30 napisała:

nie przesadzaj, i nie strzelaj fochem bo nie ma o co, wez tupnij jeszcze nozka
                  ja nie z tego pokolenia coby nóżkami tupali

w którym miejscu widzisz przesade

Ponieważ do czwartku jest mało czasu napisałam posta tutaj gdzie więcej o
                  > sób
                  > > zagląda. Dzięki za namiary na inne fora, zrób mi fotke i napisz tych osób
                  > nie
                  > > obsługujemy bo piszą nie w tym miejscu. Są posty dublowane i to od jednej
                  >
                  > > osoby, opisy hoteli też są nie w tym miejscu, ale jakoś to nie przeszkadz
                  > a no
                  > > cóż widocznie są tu równi i równiejsi
                  > > Miłego dnia
    • tomskey A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 15:08
      ..za pomysły,zeby w internecie,portalu ogólnodostepnej gazety,na forach nie
      prywatnych jacyś Bóg wie przez kogo "namaszczeni" pseudoznawcy tematu mieli
      decydować,co i na jaki temat ktos ma ochote napisać?????? Załózcie sobie
      prywatne forum i kiście sie w własnym pięcioosobowym gronie. A od publicznych
      miejsc wara!!
      • sebcioo Myslec, myslec. 24.07.06, 15:21
        Ktos pomylil wolnosc wypowiedzi z bajzlem i proba zaprowadzenia porzadku.

Taki przyklad: jak chce poszalec bryka to pewnie robisz to na drodze publicznej
        no bo przeciez jest ona publiczna czyli wszystko wolno. A tory wyscigowe sa dla
        tych co chca sie "kisic" w 5 osob.
      • swt22 Re: A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 16:13
        Kasować tylko wątki reklamowe (typowo,lub ukryte),ale nie ruszać innych (oprócz
        wulgarnych).Myślę,że zostawienie tematu głównego jest dobrym pomysłem,ale niech
        się sprawdzi.Dlaczego chcecie kogoś uszczęśliwiać.Jak ktoś twierdzi że jest to
        lepsze,to niech tak będzie.Tematu typu "kto do ...." tak w sumie przeszkadzają
        tym,co muszą każdy temat rozwinąć i przeczytać.Jak mnie nie interesuje,to nie
        klikam.
        • kruszynka301 Re: A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 16:33
          nie wiem, czy zauważyliście, ale od kilku dni są konsekwentnie usuwane wątki dot. hoteli, co uważam za absurd
          • iberia30 Re: A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 17:30
            kruszynka301 napisała:

> nie wiem, czy zauważyliście, ale od kilku dni są konsekwentnie usuwane wątki
            do t. hoteli, co uważam za absurd

usuwane czy moze przenoszone?Chyba po cos jest forum hotele, czy sie myle?
            • kruszynka301 Re: A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 17:35
              nie, usuwane.
              na forum hotele się nie pojawiają - sprawdzałam
              • miriam_73 Re: A wogóle co to do diabła... 24.07.06, 18:05
                A możesz mi podpowiedzieć szanowna Kruszynko co przenosić w sytuacji gdy watek
                sprowadza się do treści "kto do hotelu XXX", "co wiecie o hotelu YYY".
                Szczególnie gdy na temat danego hotelu jest już odpowiedni wątek z nazwą
                hotelu???? Bo ja jakoś specjalnie nie widze co należałoby przenosić?
                • adudi Re: A wogóle co to do diabła... 25.07.06, 09:13
                  a tak w ogole to gdzie mam wpisac temat roznica miedzy hotelem ALibaba a Hliton
                  Long Beach? zakladam te watki i ciaghle sa usuwane, na forach dotyczacych
                  hoteli nie ma porownan jakis hoteli, tylko sa watki dotyczace konkretnego
                  jednego! a ja chce poznac opinie i tylko tych co byli w obu hotelach!
                  • swt22 Re: A wogóle co to do diabła... 25.07.06, 09:39
                    Moim zdaniem jeśli twój wybór.Pytanie i dyskusja jaknajbardziej zawiera się w
                    temacie forum,które jest ogólnodostępne.A że istnieje jakieś inne forum,to
                    tylko Twoja decyzja gdzie uważasz za słuszne to napisać.Zresztą widać jak ktoś
                    chce koniecznie się czegoś dowiedzieć,to dubluje tematy na wielu forach.Zasady
                    powinny być jasne i proste:
                    1.Forum ogólnodostępne.
                    2.Zakaz reklamy.
                    3.Zakaz wulgaryzmu.
                    4.Wszystko co wiąże się z tematem Egipt.
                    Choć muszę powiedzieć,że w/g mnie pkt 2 też jest kontrowersyjny i płynny.
                    Pozdr
                    • adudi Re: A wogóle co to do diabła... 25.07.06, 09:44
                      no wlasnie moj wybor... tylko, ze juz dwa albo trzy razy zaolzylam ten watek na
                      forum EGIPT i zostal usuniety. Zalozylam tez dzis na forum o hotelach, ale
                      pewnei tez go usuna, bo nie dotyczy opinii o 1 hotelu tylko porownania dwoch :(
                      dziwi mnie to usuwanie. od miesiaca sledze fora dotyczace Egiptu: Egipt, Egipt
                      Hotele i Ranking hoteli... tylko, ze w tych dotyczacych hoteli prawie nikt nic
                      nie pisze:( kazdy jak ma cos do powiedzenia, to pisze w forum EGIPT. Jak ktos
                      nie siedzi codziennie w tych forach to zaglada tylko do tego FORUM i co....
                      usuwa sie wszystko:( mnie tez denerwowaly watki typu jade tego i tego dnia i
                      kto jeszcze jedzie.... tylko, ze po prostu ich nie czytalam! wydaje mi sie, ze
                      teraz to forum wiele i to BARDZO wiele straci... skoro prawie nic nie mozna
                      pisac.... :( ciekawe czemu np. nie kasuje sie watkow typu "Wrocilemz ...",
                      przeciez to wg toku myslowego admina to temat o hotelach, wiec nie powinien byc
                      na tym forum!!!
                      • cle_oo Re: A wogóle co to do diabła... 25.07.06, 10:43
                        tak hoteli porównać nie można, ogłosić że się szuka singielki nie można, za to
                        na jednej tylko stronie mogą być dwa wątki o shisi i jeden o fajce wodnej bo to
                        przecież nie to samo jest
                        • swt22 Re: A wogóle co to do diabła... 25.07.06, 11:33
                          hm...,a co myslicie np. o mundurkach.Trzeba ustalić jakie mają być i wszyscy
                          siadamy przy kompie w takich.Kto się wyłamie usuwamy.Zapowiadam,że mogą być
                          kontrole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka