yoga3 20.03.07, 21:49 Hey, w najblizszym czasie wybieram sie do Egiptu. Co warto kupic nie tylko jako pamiatke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elgry Re: co kupic 20.03.07, 21:52 Mają doskonałą bawełnę - bluzki, chustki, szale. Odpowiedz Link Zgłoś
yoga3 Re: co kupic 20.03.07, 21:53 Pewnie nakupie :) bedac w Indiach przywiozlam mase szali itp... Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: co kupic 21.03.07, 10:29 I oczywiście olejki zapachowe.Polecam.Pamiętaj,że standartowo targujesz się do 1LE za 1 gram.No i masa niesamowitych przypraw,coś jak w indiach choć pewnie nie tak oryginalne jak tam.Pozdrawiam.Sali. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: co kupic 21.03.07, 11:09 No to zależy! Jak chcesz na tym zarobić i mieć wyjazd za darmo to znam takie towary. Ale niestety nie mogę pisać o tym na tym forum. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: co kupic 21.03.07, 17:55 ja kupilam na lotnisku np. figurke faraona jako pojemniczek na wykalaczki :-), ramke na zdjecie z motywem egipskim,papirusowa zakladke do ksiazki:-). Odpowiedz Link Zgłoś
yoga3 Re: co kupic 21.03.07, 21:23 Czy ktos wie na jakim poziomie ksztaltuja sie ceny zlota? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: co kupic 21.03.07, 21:29 Jako fanatyk i hurtowy nosiciel wyrobów ze złota stwierdzam kategorycznie: LIPA Kiedyś faktycznie, bywały okazje i fajne wyroby, teraz lipa. Jakieś to małe wszystko i bez polotu, moja żona raptem jeden pierścionek kupiła w zeszłym tygodniu. Po złoto tylko do USA polecam, ceny i wybór ogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
yoga3 Re: co kupic 21.03.07, 21:45 :(( buuu a mialam nadzieje ze uda mi sie cos upolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: co kupic 21.03.07, 21:57 Nie becz :-) Złoto jest ładne, 18 karatowe przeważnie, tylko że wszystko podobne i mało ciekawe. Moja Pani swoje zakupy dokonała dopiero na bezcłówce przy wylocie z HRG. Brylanty są za 2/3 ceny polskiej, w ładnej oprawie z białego złota. Co osobliwe, ubiegłej zimy na bezcłówce były fantastyczne futra za 1200-2000$, moja żonka sie napaliła na zakupy wylotowe a tu... BRAK :-( Odpowiedz Link Zgłoś