Dodaj do ulubionych

sindbad aqupark

06.06.07, 21:49
Witam!Czy ktoś się wybiera do Sindbada w Hurgadzie 07.07 z Wa-wy,jeśli ktoś
był w tym hotelu prosze o informacje , z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • joolcia1 Re: sindbad aqupark 06.06.07, 22:14
      Witam serdecznie
      My wybieramy się tam dopiero we Wrześniu, ale już miałam przyjemność być w tym
      hotelu w Pażdzierniku ubiegłego roku. Jest miło, ładnie,czysto i uprzejma
      obsługa.Polecam opcję all+ultra.Teraz to się nazywa club all. Można korzystać z
      aquaparku,który znajduje się obok, bezpłatnie. Jedzenie jest tam wyśmienite a
      zimne napoje i kolorowe drinki przynoszą na leżaczki. Osobiście złego słowa nie
      mogę powiedzieć.Życzę udanego wypoczynku.
      Więcej informacji uzyskasz w opiniach hoteli.
      Pozdrawiam.
      • jacket18 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 08:32
        Dzięki,za dobre słowo!Co możesz powiedzieć o pokojach,obiło mi się o uszy że nr
        od 1000 do 2500 są najlepsze i czy dawałaś bakszysz żeby dostać lepszy pokój.Mam
        właśnie wykupiona wersję club all,dzięki i pozdrawiam.
        • asia.p2 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 12:33
          Najlepiej brać parzyste numery pokoi. Mają wtedy widok na basen, a w dalszej
          linii na morze. Hotel fajny, super animacje, jedzenie ok. Polecam
          • jacket18 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 17:59
            Dzięki!Jak z opieką rezydentów,jadę z biura Alfa Star,może również z tego biura
            byłyście.Macie może jakieś fotki?Chętnie bym obejrzał.Pozdrawiam
            • asia.p2 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 18:18
              fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,57844068,58695351.html
            • joolcia1 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 19:50
              My również byłyśmy z Alfa Star,fakultety tez u nich brałyśmy w pakiecie i
              wyszło na to samo co w mieście.Pokój miałyśmy z widokiem na basen.Dawałyśmy
              jednak do paszportu 10 USD. Codziennie też zostawiałyśmy 1USD w pokoju dla
              pokojowego.Miałyśmy za to czysto,nic nie zgineło, świeże ręczniki codziennie i
              pościel zmienianą aż do przesady,bo co drugi dzień. Moja uwaga to nie kupuj nic
              w sklepach,instytucie papirusu i perfumeriach do których zaprowadzą Cię
              przewodnicy wycieczek. Uwież mi,że wszystko to dostaniesz póżniej w sklepikach
              przy deptaku znajdującym się przy hotelu za znacznie niższą cenę.Jeśli chodzi o
              papirusy to tez będą miały certyfikaty,więc nie wierz iż tylko tam gdzie
              będziesz z przewodnikie są orginalne.Oni poprostu mają z tego prowizję.
              Pozdrawiam serdecznie.
            • joolcia1 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 19:52
              Zapomniałam dodać,że Rezydenta miałyśmy ok. Nie wiem czy wszyscy tacy są ale
              życzę Ci najlepszego. Powodzenia.
              • jacket18 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 16:10
                Dzięki.Jak z wylotem,miałaś zgodnie z planem,czy były opóznienia,tak w jedną
                stronę jak i w drugą?
                • asia.p2 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 20:51
                  Leciałam z Warszawy, bez opóźnień jak w jedną tak i w drugą stronę. Z usług
                  rezydenta nie korzystałam więc nie będę się wypowiadać. Oczywiście pomijając
                  transfer lotnisko-hotel-lotnisko, oraz zakwaterowanie. Nie słyszałam od turystów
                  negatywnych opinii.
                  • jacket18 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 21:46
                    Dzięki.Czy trzeba zabierać mydło w płynie czy jest w hotelu?
                    • alapacz Re: sindbad aqupark 18.06.07, 21:27
                      jest jedno małe mydełko. Kosmetyki musisz mieć swoje. Nie wiem czy pierwszy raz
                      jedziesz do Egiptu ale nie daj się oskubać na lotnisku przy załadunku do
                      autokarów rozwożących do hoteli - nie musisz za nic płacić!! a kasę czasem
                      wyrywają z ręki oszukując, że to się należy i jeszcze beszczelnie ględzą o jakiś
                      discountach ;).

Jedzenie OK. ale nie rzuca na kolana, ja po tygodniu już nie mogłam patrzeć na
                      to samo jedzenie na śniadanie, raz nawet w desperacji wylądowaliśmy w
                      McDonaldsie po drugiej stronie ulicy ;) (od razu mówię, że w Mcu doliczają 10 %
                      do rachunku co jest napisane małymi literkami na dole tablicy ;), tylko Mc Smile
                      jest za darmo ;D)

Ale hotelik bardzo przyzwoity. Do tego doświadczysz jeszcze niebywałych wrażeń
                      estetycznych ogłądając ichnie animacje ;D - trzeba to zobaczyć na własne oczy ;D.
                      pozdrawiam,
                      Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka