jacket8 06.06.07, 21:49 Witam!Czy ktoś się wybiera do Sindbada w Hurgadzie 07.07 z Wa-wy,jeśli ktoś był w tym hotelu prosze o informacje , z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolcia1 Re: sindbad aqupark 06.06.07, 22:14 Witam serdecznie My wybieramy się tam dopiero we Wrześniu, ale już miałam przyjemność być w tym hotelu w Pażdzierniku ubiegłego roku. Jest miło, ładnie,czysto i uprzejma obsługa.Polecam opcję all+ultra.Teraz to się nazywa club all. Można korzystać z aquaparku,który znajduje się obok, bezpłatnie. Jedzenie jest tam wyśmienite a zimne napoje i kolorowe drinki przynoszą na leżaczki. Osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć.Życzę udanego wypoczynku. Więcej informacji uzyskasz w opiniach hoteli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jacket18 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 08:32 Dzięki,za dobre słowo!Co możesz powiedzieć o pokojach,obiło mi się o uszy że nr od 1000 do 2500 są najlepsze i czy dawałaś bakszysz żeby dostać lepszy pokój.Mam właśnie wykupiona wersję club all,dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.p2 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 12:33 Najlepiej brać parzyste numery pokoi. Mają wtedy widok na basen, a w dalszej linii na morze. Hotel fajny, super animacje, jedzenie ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jacket18 Re: sindbad aqupark 07.06.07, 17:59 Dzięki!Jak z opieką rezydentów,jadę z biura Alfa Star,może również z tego biura byłyście.Macie może jakieś fotki?Chętnie bym obejrzał.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.p2 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 18:18 fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,57844068,58695351.html Odpowiedz Link Zgłoś
joolcia1 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 19:50 My również byłyśmy z Alfa Star,fakultety tez u nich brałyśmy w pakiecie i wyszło na to samo co w mieście.Pokój miałyśmy z widokiem na basen.Dawałyśmy jednak do paszportu 10 USD. Codziennie też zostawiałyśmy 1USD w pokoju dla pokojowego.Miałyśmy za to czysto,nic nie zgineło, świeże ręczniki codziennie i pościel zmienianą aż do przesady,bo co drugi dzień. Moja uwaga to nie kupuj nic w sklepach,instytucie papirusu i perfumeriach do których zaprowadzą Cię przewodnicy wycieczek. Uwież mi,że wszystko to dostaniesz póżniej w sklepikach przy deptaku znajdującym się przy hotelu za znacznie niższą cenę.Jeśli chodzi o papirusy to tez będą miały certyfikaty,więc nie wierz iż tylko tam gdzie będziesz z przewodnikie są orginalne.Oni poprostu mają z tego prowizję. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
joolcia1 Re: sindbad aqupark 08.06.07, 19:52 Zapomniałam dodać,że Rezydenta miałyśmy ok. Nie wiem czy wszyscy tacy są ale życzę Ci najlepszego. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jacket18 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 16:10 Dzięki.Jak z wylotem,miałaś zgodnie z planem,czy były opóznienia,tak w jedną stronę jak i w drugą? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.p2 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 20:51 Leciałam z Warszawy, bez opóźnień jak w jedną tak i w drugą stronę. Z usług rezydenta nie korzystałam więc nie będę się wypowiadać. Oczywiście pomijając transfer lotnisko-hotel-lotnisko, oraz zakwaterowanie. Nie słyszałam od turystów negatywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
jacket18 Re: sindbad aqupark 10.06.07, 21:46 Dzięki.Czy trzeba zabierać mydło w płynie czy jest w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
alapacz Re: sindbad aqupark 18.06.07, 21:27 jest jedno małe mydełko. Kosmetyki musisz mieć swoje. Nie wiem czy pierwszy raz jedziesz do Egiptu ale nie daj się oskubać na lotnisku przy załadunku do autokarów rozwożących do hoteli - nie musisz za nic płacić!! a kasę czasem wyrywają z ręki oszukując, że to się należy i jeszcze beszczelnie ględzą o jakiś discountach ;). Jedzenie OK. ale nie rzuca na kolana, ja po tygodniu już nie mogłam patrzeć na to samo jedzenie na śniadanie, raz nawet w desperacji wylądowaliśmy w McDonaldsie po drugiej stronie ulicy ;) (od razu mówię, że w Mcu doliczają 10 % do rachunku co jest napisane małymi literkami na dole tablicy ;), tylko Mc Smile jest za darmo ;D) Ale hotelik bardzo przyzwoity. Do tego doświadczysz jeszcze niebywałych wrażeń estetycznych ogłądając ichnie animacje ;D - trzeba to zobaczyć na własne oczy ;D. pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś