Dodaj do ulubionych

Triada-Fakultety

07.06.07, 09:41
Czy byl ktos moze z Triada w ostatnich dniach na wycieczce do Kairu (jeden
dzien) ile kosztowala?czy sa one w jakis okreslonych dniach, czy codziennie?
z gory dziekuje za info :)
Obserwuj wątek
    • sebasebaseba Re: Triada-Fakultety 08.06.07, 06:38
      Na wycieczce nie byłem, ale w śierpniu się wybieram, i według Triady Kair jednodniowy to około 80$, dwa dni 140$. Pozdro..
    • aniasmith Re: Triada-Fakultety 11.06.07, 17:20
      Czy naprawde nikt nie kupowala u rezydenta wycieczek bedac na wyjezdzie z
      Triada??? :)
      • aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 15.06.07, 15:17
        Witaj własnie wróciłam z Egiptu i wiec moge Ci udzielić najświezszych
        informacji:)Kair z Triadą kosztuje 1dzień 80 dolarów 2dni 140 dolarów ja byłam
        na jednodniowym wyjezdzie teraz w srode tj.13 czerwca wyjazd mieliśmy z hotelu
        o 1:30 a na miejscu byliśmy koło 9 rano.Zwiedza się kościół Koptyjski Synagoge
        Muzeum no i piramidy w Gizie razem z Sphinxem a na sam koniec perfumerie wiec
        wracaliśmy koło godziny 17 juz spowrotem.
        • eedytkaa Re: Triada-Fakultety 16.06.07, 17:41
          ja tez byłam w tą środe właśnie i dokładnie tak jest, ale w Hurghadzie jest
          biuro z polskim przewodnikiem też i kosztuje Kair jedniodniowy 55$ żałujemy że
          nie pojevhaliśmy z nimi bo znajomi byli, dużo więcej widzieli i to za niższą
          cene :(
          • wp2007 Re: do eedytkaa 16.06.07, 18:46
            Znajomi to zawsz maja najtaniej i najlepiej . Tylko my zawsze jestesmy
            pokrzywdzeni.
            • maciek_warszawa Re: do eedytkaa 17.06.07, 00:30
              a z jakim to biurem byli znajomi w Kairze Edytka? Byli na 1- czy 2-dniowym Kairze?
              • eedytkaa Re: do eedytkaa 19.06.07, 10:38
                nie wiem jak sie to biuro nazywa ale znajduje sie naprzeciwko sea guula pisze
                ze mowia po polsku i byli tak jak my na jednodniowym tyle ze widieli dodatkowo
                meczety i coś tam jeszcze ale nie pamietam
        • sebasebaseba Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 12:05
          A orientujesz się może co dodatkowo się zwiedza w Kairze dwudniowym (oczywiście oprucz bazaru, który mnie nie interesuje)
          Pozdro...
          • aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 16:16
            W drugim dniu jest Meczet Alabastrowy Piramida Schodkowa oraz bazar nie kojaże
            żeby było coś więcej ale moge się mylić.
            • maciek_warszawa Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 18:13
              A ile kosztuje bilet wstepu do sali mumii w Muzeum Egipskim?
              • aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 18:47
                Z tego co nam mówił przewodnik to 100 funtów egipskich jednak gdybyś chciał w
                Luksorze w muzeum jest wstep za 70 funtów i mumie sa już w tej cenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka