aniasmith 07.06.07, 09:41 Czy byl ktos moze z Triada w ostatnich dniach na wycieczce do Kairu (jeden dzien) ile kosztowala?czy sa one w jakis okreslonych dniach, czy codziennie? z gory dziekuje za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebasebaseba Re: Triada-Fakultety 08.06.07, 06:38 Na wycieczce nie byłem, ale w śierpniu się wybieram, i według Triady Kair jednodniowy to około 80$, dwa dni 140$. Pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasmith Re: Triada-Fakultety 11.06.07, 17:20 Czy naprawde nikt nie kupowala u rezydenta wycieczek bedac na wyjezdzie z Triada??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 15.06.07, 15:17 Witaj własnie wróciłam z Egiptu i wiec moge Ci udzielić najświezszych informacji:)Kair z Triadą kosztuje 1dzień 80 dolarów 2dni 140 dolarów ja byłam na jednodniowym wyjezdzie teraz w srode tj.13 czerwca wyjazd mieliśmy z hotelu o 1:30 a na miejscu byliśmy koło 9 rano.Zwiedza się kościół Koptyjski Synagoge Muzeum no i piramidy w Gizie razem z Sphinxem a na sam koniec perfumerie wiec wracaliśmy koło godziny 17 juz spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: Triada-Fakultety 16.06.07, 17:41 ja tez byłam w tą środe właśnie i dokładnie tak jest, ale w Hurghadzie jest biuro z polskim przewodnikiem też i kosztuje Kair jedniodniowy 55$ żałujemy że nie pojevhaliśmy z nimi bo znajomi byli, dużo więcej widzieli i to za niższą cene :( Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do eedytkaa 16.06.07, 18:46 Znajomi to zawsz maja najtaniej i najlepiej . Tylko my zawsze jestesmy pokrzywdzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: do eedytkaa 17.06.07, 00:30 a z jakim to biurem byli znajomi w Kairze Edytka? Byli na 1- czy 2-dniowym Kairze? Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: do eedytkaa 19.06.07, 10:38 nie wiem jak sie to biuro nazywa ale znajduje sie naprzeciwko sea guula pisze ze mowia po polsku i byli tak jak my na jednodniowym tyle ze widieli dodatkowo meczety i coś tam jeszcze ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
sebasebaseba Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 12:05 A orientujesz się może co dodatkowo się zwiedza w Kairze dwudniowym (oczywiście oprucz bazaru, który mnie nie interesuje) Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 16:16 W drugim dniu jest Meczet Alabastrowy Piramida Schodkowa oraz bazar nie kojaże żeby było coś więcej ale moge się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_warszawa Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 18:13 A ile kosztuje bilet wstepu do sali mumii w Muzeum Egipskim? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.s.1 Re: Triada-Fakultety 18.06.07, 18:47 Z tego co nam mówił przewodnik to 100 funtów egipskich jednak gdybyś chciał w Luksorze w muzeum jest wstep za 70 funtów i mumie sa już w tej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś