122_10sto1 Re: Plecaczek termoizolacyjny 18.06.07, 15:37 Mam prośbę jade 25.06 i chciałam sobie taki plecaczek kupić. Miał być w tesco, lub innym markecie. Problem w tym, że nigdzie nie mogę go dostać.Pytałam w sklepach sportowych i czesto pytano mnie co to jest? Dzisiaj szukałam w internecie i nic nie znalazlam, za wyjatkiem hurtowni która sprzedaje towar powyżej 1000 zł. Czy ktoś mi pomoże rozwiazać mój problem. Może podeśle link z namiarami na te plecaczki? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Plecaczek termoizolacyjny 18.06.07, 15:43 No niezłe zdzierstwo. Swój kupowałem właśnie w TESCO w Łodzi, za 39 PLN. Jakość, że tak powiem chińska, ale 2 wyjazdy jakoś wytrzymał. Zdaje się, że takie plecaczki widziałem wraz z torbami termoizolacyjnymi na reklamówce Carefour kilka dni temu. jakaś promocja była i również nie przekraczały 50 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: Plecaczek termoizolacyjny 18.06.07, 16:15 my w ubiegłym roku, za radą pc maniaca mieliśmy taki plecak na rejsie i bardzo się sprawdził, chowaliśmy w nim spryskiwacz robiący fajną chłodną mgiełkę oraz napoje zakupiony był w macro, coś koło 45zł Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Plecaczek termoizolacyjny 18.06.07, 16:43 Trochę nie rozumiem tej filozofii. W Polsce uganiać się za towarem, targać to wszędzie ???? po co ???? . Te 45 złotych można z nawiązką wydać na częstsze zakupy wody ZIMNIEJ na każdym kroku. 45 złotych to około 22 butelki 1,5 litra Odpowiedz Link Zgłoś