anuchaaa 29.07.07, 12:47 Witam, czekam na wpisy osób które w sierpniu wybierają się do tego hotelu. Ja jadę 08.08. na dwa tygodnie. Proszę również o opinie osoby, które były w tym hotelu, jak plaża i opcja all? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba231 Re: Selectours La Perla Sharm 30.07.07, 16:18 Ania jak wcześniej już pisałam ja miałam lecieć z do La perli w sharm 01.08( tydzień przed tobą)z Selectourem.Ale zadzwonili do mnie z biura i zaproponowali mi zamiast la perli hotel 4* Sol Verginia( za tą samą cenę). Powiedzieli że propozycja wyszła z Egiptu z tego hotelu, że maja wolne pokoje i zgodzili się na taka zamianę. Więc może Ty tez otrzymasz taka propozycję.(ja się zgodziłam).Bo tak na prawdę to chybabardzo niewielu wybiera ten hotel skoro nikt o nim nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
anuchaaa Re: Selectours La Perla Sharm 01.08.07, 11:16 no to ciekawa jestem skąd i dlaczego taka zamiana? pewnie już jesteś na miejscu, jeżeli przypadkiem zerkniesz na forum w wolnej chwili to napisz jak tam jest, być może do mnie też zadzwonią chociaż na razie cisza. udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś