Gość: iwka niezdecydowan IP: *.wroc.zigzag.pl 10.07.03, 20:41 napiszcie jak tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 14.07.03, 16:58 Bylam w tym hotelu z selectours na przelomie maja i czerwca. Hotel po prostu suuuuper ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 14.07.03, 17:34 Jusi, napisz coś więcej proszę, jaka plaża , otoczenie , jedzonko?. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 15.07.03, 10:09 Juz pisze, hotel bardzo czysty (nowy !) z pieknym ogrodem, plaża czyściutka, piaszczysta, ale morze potwornie słone więc i tak pewnie będziesz się kąpać w basenie. Hostmark jest położony ok 20 minut autobusem od centrum Hurghady, takze do zycia towarzyskiego troche daleko ale to juz zależy jaki rodzeaj wypoczynku prefeujesz. A co do jedzonka to bardzo smaczne, typowo europejskie z delikatnymi wstawkami regionalnymi, jest szwedzki bufet takze jest w czym wybierac. Hotel wygląda dokładnie tak samo jak na stronie selectoursa. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 10:22 Napiszcie cos więcej o tej firmie SELECTOURS. Ja o niej pierwszy raz słysze. Bardzo proszę. I o tym hotelu Hostmark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.tkb.net.pl 15.07.03, 12:05 Wejdź na ich stronę: www.selectours.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 13:49 Na strone weszłam, ale nie ma zdjecia tego hotelu, a strona nic nie mówi o biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info 15.07.03, 14:10 Tak tylko informacyjnie -Triada ma od tygodnia w ofercie Hostmark.Myśle że hotel jest ok.W zeszłym roku sprzedawałam go z oferty Big Blue- bez zastrzeżeń.Strasznie sie ciesze ,że TRiada go ma w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 15:44 No niestety, kiedy wchodze na strony Triady to widze,ze ten hotel jest, ale niestety nie pokazuje zdjeć. W innych tak, ale tez nie we wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.tkb.net.pl 15.07.03, 15:24 Na stronie biura są zdjęcia tego hotelu. Sprawdź to jeszcze raz, bo ja sprawdzałam i jestem na 100% pewna, że ten hotel tam widnieje. Jakbyś miała z tym kłopoty to powinnaś udać się do jakiegoś biura podróży i poprosić o katalog selectours Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:40 Beatko, zdjecia hotelu Hostmark znajdziesz na www.alfastar.pl i www.bigblue.pl. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:33 Jusi , dziękuję Ci bardzo za info, pomogłaś mi w wyborze miejsca wypoczynku. Cały czas miałam na uwadze ten hotel, lecz opinie o nim były szczątkowe i nie mogłam się zdecydować. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:50 Jusi , jeszcze jedno : czy tam są jakieś sklepiki, gdzie mozna kupić np. napoje czy słodycze, i czym mozna dostać się do centrum ( może kursuje autobusik spod hotelu? Napisz jeszcze jak będziesz miała czas jaka tam jest obsługa ( czy są w miarę życzliwi dla Polaków), czy występuje zjawisko walki o leżaki na plaży i na basenie? czy otoczenie hotelu jest na tyle ładne,że w przypadku otrzymania pokoju od strony np. ulicy nie trafi mnie szlag. ( mam pecha ogólnie), a może wiesz coś o możliwosciach ewentualnej zamiany pokoju? Z góry dzięki. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 16.07.03, 10:56 Z tymi sklepikami spożywczymi jest troche gorzej, hotel jest na uboczu wiec niestety musisz pojechac na zakupy do Hurghady, z dojazdem nie ma zadnego problemu, kursuje mnóstwo mini busów, które się zawsze zatrzymują jak widzą turystę i hotel też parą razy dziennie zapewnia dojazd do centrum. Pokoju od ulicy napewno nie dostaniesz, bo hotel ma mniej więcej kształt litery U i wszystkie pokoje mają okna na ogród lub basen. A co do leżaków i ręczników to na przełomie maja i czerwca nie było żadnego problemu, hotel był zapełniony może w 1/5, nie mam pojęcia jak będzie teraz no ale to w końcu 5*. A i pytałaś jeszcze o traktowanie Polaków, my byliśmy tam jedynymi Polakami, ciągle mylono nas z Rosjanami, ale to chyba normalne, obsługa jest bardzo miła, czasem nawet do przesady, jak po raz n-ty pytają się jak ci się podoba Egipt. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka niezdecydowan Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 16.07.03, 21:10 Dziękuję Ci Jusi, zmartwiłaś mnie trochę brakim sklepiku ( słodycze!!) ale trudno. Napisz jeszcze proszę, jak jest z wnoszeniem napoi z miasta, czy sprawdzają torby? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek.hejduk@wp.pl Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 14:34 Czesc Pewnie znajde sie w tym hotelu na przelomie sierpnia i wrzesnia wiec nie wiem czy zdaze przekazac Tobie informacje ale jesli bedziesz tam przede mna to ja tez prosze o jakiekolwiek informacje o nim. Pozdrawiam. Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:30 Arku, mam w planie jechać tam na początku września. Napisz proszę z jakiego biura korzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś