Dodaj do ulubionych

ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info

IP: *.wroc.zigzag.pl 10.07.03, 20:41
napiszcie jak tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 14.07.03, 16:58
      Bylam w tym hotelu z selectours na przelomie maja i czerwca. Hotel po prostu
      suuuuper !
      • Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 14.07.03, 17:34
        Jusi, napisz coś więcej proszę, jaka plaża , otoczenie , jedzonko?. Z góry
        dziękuję!
        • Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 15.07.03, 10:09
          Juz pisze, hotel bardzo czysty (nowy !) z pieknym ogrodem, plaża czyściutka,
          piaszczysta, ale morze potwornie słone więc i tak pewnie będziesz się kąpać w
          basenie. Hostmark jest położony ok 20 minut autobusem od centrum Hurghady,
          takze do zycia towarzyskiego troche daleko ale to juz zależy jaki rodzeaj
          wypoczynku prefeujesz. A co do jedzonka to bardzo smaczne, typowo europejskie z
          delikatnymi wstawkami regionalnymi, jest szwedzki bufet takze jest w czym
          wybierac. Hotel wygląda dokładnie tak samo jak na stronie selectoursa.
          Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
          • Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 10:22
            Napiszcie cos więcej o tej firmie SELECTOURS. Ja o niej pierwszy raz słysze.
            Bardzo proszę. I o tym hotelu Hostmark.
            • Gość: Mimi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.tkb.net.pl 15.07.03, 12:05
              Wejdź na ich stronę: www.selectours.com.pl
              • Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 13:49
                Na strone weszłam, ale nie ma zdjecia tego hotelu, a strona nic nie mówi o
                biurze.
                • 2castro Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info 15.07.03, 14:10
                  Tak tylko informacyjnie -Triada ma od tygodnia w ofercie Hostmark.Myśle że
                  hotel jest ok.W zeszłym roku sprzedawałam go z oferty Big Blue- bez
                  zastrzeżeń.Strasznie sie ciesze ,że TRiada go ma w tej chwili
                  • Gość: Beata Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.acn.pl 15.07.03, 15:44
                    No niestety, kiedy wchodze na strony Triady to widze,ze ten hotel jest, ale
                    niestety nie pokazuje zdjeć. W innych tak, ale tez nie we wszystkich.
                • Gość: Mimi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.tkb.net.pl 15.07.03, 15:24
                  Na stronie biura są zdjęcia tego hotelu. Sprawdź to jeszcze raz, bo ja
                  sprawdzałam i jestem na 100% pewna, że ten hotel tam widnieje. Jakbyś miała z
                  tym kłopoty to powinnaś udać się do jakiegoś biura podróży i poprosić o
                  katalog selectours
                • Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:40
                  Beatko, zdjecia hotelu Hostmark znajdziesz na www.alfastar.pl i www.bigblue.pl.
                  pzdr.
          • Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:33
            Jusi , dziękuję Ci bardzo za info, pomogłaś mi w wyborze miejsca wypoczynku.
            Cały czas miałam na uwadze ten hotel, lecz opinie o nim były szczątkowe i nie
            mogłam się zdecydować. Pzdr.
          • Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:50
            Jusi , jeszcze jedno : czy tam są jakieś sklepiki, gdzie mozna kupić np.
            napoje czy słodycze, i czym mozna dostać się do centrum ( może kursuje
            autobusik spod hotelu?
            Napisz jeszcze jak będziesz miała czas jaka tam jest obsługa ( czy są w miarę
            życzliwi dla Polaków), czy występuje zjawisko walki o leżaki na plaży i na
            basenie?
            czy otoczenie hotelu jest na tyle ładne,że w przypadku otrzymania pokoju od
            strony np. ulicy nie trafi mnie szlag. ( mam pecha ogólnie), a może wiesz coś o
            możliwosciach ewentualnej zamiany pokoju?
            Z góry dzięki. pzdr.
            • Gość: Jusi Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.de.deuba.com 16.07.03, 10:56
              Z tymi sklepikami spożywczymi jest troche gorzej, hotel jest na uboczu wiec
              niestety musisz pojechac na zakupy do Hurghady, z dojazdem nie ma zadnego
              problemu, kursuje mnóstwo mini busów, które się zawsze zatrzymują jak widzą
              turystę i hotel też parą razy dziennie zapewnia dojazd do centrum. Pokoju od
              ulicy napewno nie dostaniesz, bo hotel ma mniej więcej kształt litery U i
              wszystkie pokoje mają okna na ogród lub basen. A co do leżaków i ręczników to
              na przełomie maja i czerwca nie było żadnego problemu, hotel był zapełniony
              może w 1/5, nie mam pojęcia jak będzie teraz no ale to w końcu 5*. A i pytałaś
              jeszcze o traktowanie Polaków, my byliśmy tam jedynymi Polakami, ciągle mylono
              nas z Rosjanami, ale to chyba normalne, obsługa jest bardzo miła, czasem nawet
              do przesady, jak po raz n-ty pytają się jak ci się podoba Egipt.
              Pozdrowionka
              • Gość: iwka niezdecydowan Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 16.07.03, 21:10
                Dziękuję Ci Jusi, zmartwiłaś mnie trochę brakim sklepiku ( słodycze!!) ale
                trudno. Napisz jeszcze proszę, jak jest z wnoszeniem napoi z miasta, czy
                sprawdzają torby?
                pzdr.
    • Gość: arek.hejduk@wp.pl Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 14:34
      Czesc
      Pewnie znajde sie w tym hotelu na przelomie sierpnia i wrzesnia wiec nie wiem
      czy zdaze przekazac Tobie informacje ale jesli bedziesz tam przede mna to ja
      tez prosze o jakiekolwiek informacje o nim.
      Pozdrawiam.
      Arek
      • Gość: iwka Re: ponawiam: Hotel Hostmark- prośba o info IP: *.wroc.zigzag.pl 15.07.03, 18:30
        Arku, mam w planie jechać tam na początku września. Napisz proszę z jakiego
        biura korzystasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka