Dodaj do ulubionych

Potwierdzenie rezerwacji

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:13
Moze sie myle i mam poprostu fart ale.....

Witam
Mam nadzieje ze Was troszke uspokoje co do ostatnich opinii o Alfie, które
pojawiły się na forum. Ja jade do SUN RISE PALACIO 09082003. Obawiałem się ze
mogą byc jakies hocki klocki z hotelem ale zadzwoniłem do Alfy i bez problemy
dostałem informacji ( przeslana z reszta do mnie faxem ) ze wszystko ze
strony alfy w egipcie jest juz potwiedzone i zarezerowawane.

Polecam zadzownic do Alfy i dowiedziec sie czy wszytko gra a nie panikowac na
podstawie watkow z forum. Kiedy zaczalem przegladac forum na poczatku maja
jego tresci byly sensowniejsze a od niedawna mam odczuie ze ludzie robia
sobie "jaja" i puszczaja posty aby zdenerwowac innych. Bez sensu.Moze wynika
to z konkurencyjnej ceny Egiptu w tym roku i rywalizacji Alfy, Exima oraz
EccoHoliday.

Naprawde nie denerwujcie sie i dzwoncie do ALFY
Obserwuj wątek
    • dominichen Re: Potwierdzenie rezerwacji 01.08.03, 12:26
      Niestety nie do konca jest tak jak piszesz.Po tym wielkim zamieszaniu z
      hotelami alfastaru zadzwonilismy tam i potwierdzono nam rezerwacje na termin 5-
      20.08 w aidzie,ze niby wszystko ok,nie mamy sie co martwic, nie ma
      problemu,wszystko jest tak jak zarezerwowalismy.Tylko ze doslownie pare dni
      pozniej zadzwonili i jednak sie okazalo ze rezerwacja zostala odwolana i
      musimy zmienic hotel.Fakt ze ten ktory mamy teraz (magawish) moze jest nawet
      fajniejszy ale niestety to ze potwierdzja rezeracje o niczym nie swiadczy bo
      moga ja jeszcze odwolac (czego Ci oczywiscie nie zycze :) )

Pozdrawiam!!!

Dominika
      • Gość: monia76 Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 13:00
        dominichen napisała:

> Niestety nie do konca jest tak jak piszesz.Po tym wielkim zamieszaniu z
        > hotelami alfastaru zadzwonilismy tam i potwierdzono nam rezerwacje na termin
        5-
        > 20.08 w aidzie,ze niby wszystko ok,nie mamy sie co martwic, nie ma
        > problemu,wszystko jest tak jak zarezerwowalismy.Tylko ze doslownie pare dni
        > pozniej zadzwonili i jednak sie okazalo ze rezerwacja zostala odwolana i
        > musimy zmienic hotel.Fakt ze ten ktory mamy teraz (magawish) moze jest nawet
        > fajniejszy ale niestety to ze potwierdzja rezeracje o niczym nie swiadczy bo
        > moga ja jeszcze odwolac (czego Ci oczywiscie nie zycze :) )
        >
        > Pozdrawiam!!!
        >
        > Dominika

ja lece jutro. rezerwacje potwierdzona i zadnych zmian nie bylo. mam nadzieje,
        ze juz nie bedzie. poki co, nie panikuje i mam zamiar sie swietnie bawic
    • Gość: Aruba Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: 217.97.139.* 01.08.03, 13:46
      Mariusz, nie do końca wiesz o czym piszesz.

Ja wykupiłam wyjazd w "Alfie" na 17.08. Wyjazd został wykupiony do konkretnego
      hotelu i potwierdzony na początku czerwca, po czym w lipcu otrzymałam telefon,
      że niestety, ale muszę zmienić hotel.

A ma to być moja podróż poślubna...
      • Gość: monia76 Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 13:49
        Gość portalu: Aruba napisał(a):

> Mariusz, nie do końca wiesz o czym piszesz.
        >
        > Ja wykupiłam wyjazd w "Alfie" na 17.08. Wyjazd został wykupiony do
        konkretnego
        > hotelu i potwierdzony na początku czerwca, po czym w lipcu otrzymałam
        telefon,
        > że niestety, ale muszę zmienić hotel.
        >
        > A ma to być moja podróż poślubna...

ojej, to przykre. napisz jakie hotele Ci zaproponowali, moze forumowicze
        doradza Ci na co warto sie zdecydowac. napewno i tak bedzie swietnie.
        gratulacje z powodu slubu!
      • Gość: filomenka Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: prx:* / 192.168.13.* 01.08.03, 13:54
        Nam Alfa też zmieniła hotel, w zeszłym roku, a to też była podróż poślubna. I
        całe szczęście, że zmienili, bo za dopłatą 200 zł (a jechaliśmy na trzy
        tygodnie)dostaliśmy hotel pięciogwiazdkowy de lux, zamiast czterech gwiazdek o
        zaniżonym standardzie. Więc nie martw się, jeszcze nie słyszałam, żeby Alfa
        zmieniła hotel na gorszy. Oni naprawdę dbają o standard, i jak tylko coś
        zaczyna szwankować, zamieniają. A podróż poślubna do Egiptu to marzenie. Życzę
        szczęścia i niezapomnianych wrażeń. I strasznie zazdroszczę, że to jeszcze
        wciąż przed Wami...
        • Gość: Krzych Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: 213.241.45.* 01.08.03, 14:11
          Gość portalu: filomenka napisał(a):

> Nam Alfa też zmieniła hotel, w zeszłym roku, a to też była podróż poślubna.
          I
          > całe szczęście, że zmienili, bo za dopłatą 200 zł (a jechaliśmy na trzy
          > tygodnie)dostaliśmy hotel pięciogwiazdkowy de lux, zamiast czterech gwiazdek
          o
          > zaniżonym standardzie. Więc nie martw się, jeszcze nie słyszałam, żeby Alfa
          > zmieniła hotel na gorszy.
          Nie koniecznie zawsze na lepszy. Trudno bowiem powiedzieć, że Hor Palce***
          (kategoria egipska) ma przynajmniej taki sam standard jak Aida***+.

Owszem za dopłatą (500 zł) mogliśmy sie przenieść do Golden 5, ale z tego co tu
          czytam o tym hotelu, to dobrze, że się nie przenieśliśmy.

Krzych
          • Gość: filomenka Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: prx:* / 192.168.13.* 01.08.03, 14:24
            Z tego, co tu czytam, zaczynam dochodzić do wniosku, że problemy z hotelami
            dotyczą głównie Hurgady. Ja miałam na myśli hotele w Sharmie: tam naprawdę
            zmianiali na lepsze.
      • Gość: arek Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: *.dashofer.pl / 192.168.0.* 01.08.03, 15:37
        a do jakiego hotelu mailas jechac ?
        • Gość: filomenka Re: Potwierdzenie rezerwacji IP: prx:* / 192.168.13.* 04.08.03, 10:27
          Holiday Inn Amphora(4*) - zmiana na Hilton Waterfalls (5*).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka