oowad 11.12.07, 20:05 Witam!!!! Planujemy w roku 2008(maj)wyjazd do Egiptu.Prosimy w doradzeniu gdzie i ewentualnie hotelDziekujemy za wszystkie podpowiedzi!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Hurgada czy sharm? 11.12.07, 20:29 jesli chcecie sie byczyc i ewentualnie snurkowac czy nurkowac lub wybrac sie do Izraela albo Jordanii to SSH lub Taba .Jesli chcecie zwiedzac to zdecydowanie Hrg. Odpowiedz Link Zgłoś
egythai Re: Hurgada czy sharm? 14.12.07, 16:25 no to jeszcze raz: Sharm jest również OK do zwiedzania do Kairu taka sama odległość jak z Hurghady do Luksoru? - codziennie są szybkie wodoloty w kierunku HRG i też się da, pomijając, że operatorzy mają programy zwiedzania Luxoru z przelotem z Sharm. Do Jerozolimy i Jordanii? - zdecydowanie Sharm dla nurków i do snrklingu? - zdecydowanie Sharm Hurghada natomiast wygrywa, jak ktoś chce polatać na kajcie, windsurfingu czy jachcie, bo mocniej tam wieje niż w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Hurgada czy sharm? 11.12.07, 21:33 Zależy gdzie i kiedy jeździcie, jeśli pierwszy raz to proponuję sztuczny Sharm, jeżeli kolejny to Hurghadę, z tym że NIKT mi nie powie że Egipt to Sharm czy nawet Hurghada :-)))) Egipt jest na południe od Hurghady lub na połnoc od Cairo Odpowiedz Link Zgłoś
malediwypiotrs Re: Hurgada czy sharm? 14.12.07, 11:41 Po dwóch pobytach w Hurghadzie poleciałem do Sharm. Wynik konfrontacji zdecydowanie na korzyść Hurghady... Odpowiedz Link Zgłoś
martiqe Re: Hurgada czy sharm? 14.12.07, 12:10 ja bym proponowala sharm, bylam w hurghadzie ale sharm podobalo mi sie bardziej, mniej ludzi na osiołkach :) i bardziej cywilizowane miasteczko; przynajmniej na miescie nie bałam sie jak w hurghadzie gdzie trzeba bylo uwazac zeby ktos ze sklepu przez przypadek nie wylal na ciebie pomyi, ale to moje zdanie i odczucia a kazdy ma zapewne inne Odpowiedz Link Zgłoś