Gość: dżasty IP: 80.50.20.* 11.08.03, 23:40 Pytanie z tematu - czy się ten rodzaj garderoby przyda??? Czy faktycznie w morzu ludzie pływaja w koszulach z długim rekawem- jako ochroną przed słońcem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mijka Re: EGIPT - DŁUGIE RĘKAWY I DŁUGIE SPODNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 23:49 W takiej garderobie to pływają muzułmanki. Ale dłuższe spodnie przydadzą się jak będziesz się wybierał do meczetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: EGIPT - DŁUGIE RĘKAWY I DŁUGIE SPODNIE IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 00:17 bluza i długie spodnie przydadzą się w klimatyzowanych autobusach, w których jest zimno. jesli nie wybierasz się do Kairu lub Luksoru, to nie zabieraj ciepłego sprzętu. A w hotelowych basenach i tak nie pozwola się kapać w ubraniu. Gdyby pozwolili europejczykowi, to musieliby pozwolić kąpać się w ubraniach spoconym arabskim kobietom, które na pewno nie umyją się pod publicznym prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickel Re: EGIPT - DŁUGIE RĘKAWY I DŁUGIE SPODNIE IP: *.crowley.pl 11.08.03, 23:57 koszula z dlugim rekawem - moze nie koniecznie, ale T-shirt jest dobrym sposobem na ochrone przed sloncem (szczegolnie przebywając w wodzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżasty Re: EGIPT - DŁUGIE RĘKAWY I DŁUGIE SPODNIE IP: 80.50.20.* 12.08.03, 09:22 Dzięki za konkrety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: EGIPT - DŁUGIE RĘKAWY I DŁUGIE SPODNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 09:45 Ja kupiłam sobie na miejscu cieniutką białą bawełnianą koszulę z długimi rękawami i długie spodnie. I w tym chodziłam, chroniąc się przed słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś