Gość: PAULA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.03, 09:47 prosze o Wasze opinie na temat hotelu MENAVILLE SAFAGA. Z góry wielkie dzięki za każde info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koval Re: MENAVILLE SAFAGA potrzebne Wasze opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.03, 15:21 Hello! Właśnie wróciłem! Wszystko jest super! Hotel cichy na uboczu ale bardzo przyjemny! Jedzenie tez ok! Do Hurghagi łapiesz busa wiekszą ekipą i płacisz 80 Funtów egipskich max. Facet jeszcze na was poczeka. Nie kupujcie wycieczek u rezydentów! W Hurhadze jest ekstra biuro Egipskie i tam się dogadajcie jest duo taniej. Za Kair płaciłem 27 $, za Luxor 25, za Giftun 13$. I to są ceny ok. Jedziecie do Hurghagi na Sakale i wysiadacie pod Mc'Donaldem. Stojąc tyłem do Mc'Donalda idziecie w lewo jakieś 200 m i pierwsze biuro podróy po waszej prawej stronie to Amenophis Tours.Tam siedzi Ahmed - super gość i ma super wycieczki. Jedździłem z nim na kilka imprez i na prawde jest dobry. Cały wyjazd był super. Nie chorowałem ani nie miałem żadnych niemilych przygód. Polecam!!!! Acha. Wode do hotleu można wnosić bez problemu i kupuje się ją przed hotlem spod lady w sklepie u Aladina ( taki lewus ale mily :-)). Kosztuje 2 F.E. W hotelu 5,5. Pozdr, i życzę udanego wyjazdu. Na pewno będzie ok!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś