quinnmallory 28.03.08, 20:13 Dziś o 22.30 na Planete świetny dokument pt. "Dahab - mekka płetwonurków". Polecam zdecydowanie - kto się jeszcze nie zakochał w nurkowaniu - będzie mógł uczynić pierwszy krok 'na sucho'. Będzie na pewno Blue Hole ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 20:19 I jeszcze link do opisu filmu: Dahab - Mekkapłetwonurków Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 20:28 buuu a ja nie mam Planete :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 20:30 iberia.pl napisała: > buuu a ja nie mam Planete :-((( Rzeknij słowo, a moja niezawodna nagrywara zrobi Ci prezent ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 20:53 quinnmallory napisał: > iberia.pl napisała: > > > buuu a ja nie mam Planete :-((( > Rzeknij słowo, a moja niezawodna nagrywara zrobi Ci prezent ;)) <ladnie_prosi> :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 20:54 iberia.pl napisała: > quinnmallory napisał: > > > iberia.pl napisała: > > > > > buuu a ja nie mam Planete :-((( > > Rzeknij słowo, a moja niezawodna nagrywara zrobi Ci prezent ;)) > > <ladnie_prosi> :-))) > > Załatwione - reszta na priv lub odezwij się do Derdiego - on da Ci moje gg. Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 21:30 zazdroszcze Iberii, jest może jakas szansa na jedną kopiije więcej Brolka też bardzo prosi Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 28.03.08, 23:17 brolka35 napisała: > zazdroszcze Iberii, jest może jakas szansa na jedną kopiije więcej > Brolka też bardzo prosi Niech Brolka się odezwie mailowo, to się zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Dahab dziś na Planete 29.03.08, 19:59 oki wysłałam moje dane na Twój mail quinnmallory@gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
lajla45 Re: Dahab dziś na Planete 29.03.08, 22:40 I lajla45 tez bardzo prosi!!!! Bylam tam dwa razy, to cudowne, magiczne miejsce na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 29.03.08, 22:52 lajla45 napisała: > I lajla45 tez bardzo prosi!!!! > Bylam tam dwa razy, to cudowne, magiczne miejsce na ziemi. Jeśli ktoś jeszcze chce to obejrzeć>>>>> quinnmallory małpa gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2008 Re: Dahab dziś na Planete 30.03.08, 23:13 Czy można prosić o wrzucenie tego filmu na YouTube? Myślę, że tak byłoby najłatwiej. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 03.04.08, 09:37 adam.2008 napisał: > Czy można prosić o wrzucenie tego filmu na YouTube? > Myślę, że tak byłoby najłatwiej. > Z góry dziękuję i pozdrawiam. Jasne, że wrzucę - dzisiaj po południu przekompresuję to do sensownego formatu i zrobię upload na ju-tjuba. Zdjęcia podwodne na pewno stracą dużo jakości, ale coś na pewno da się zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Dahab dziś na Planete 03.04.08, 09:38 załóż tylko hasło do pliku i roześlij chętnym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 03.04.08, 09:56 W myślach mych czytasz ;))))))))))))) A poza tym - odpowiadałem Adamowi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: Dahab dziś na Planete 03.04.08, 10:04 W związku z tym iż w czasie nadawania tego programu byłam w Egipcie, poproszę o namiary na maila gazetowego. Oczywiście jeśli nie sprawi Ci to kłopotu. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Dahab dziś Planete W SOBOTĘ o 10.oo 04.04.08, 19:35 Jutro powtórka - warto obejrzeć. Jutro o poranku zrobię też upload na jakiś filehoster, by ci, którzy nie mają Planete mogli zobaczyć. A jest co ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Dahab dziś na Planete 06.04.08, 19:47 melduje poslusznie, ze obejrzalam-naprawde warto :-). Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 06.04.08, 20:19 iberia.pl napisała: > melduje poslusznie, ze obejrzalam-naprawde warto :-). so...it makes me happy... Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 06.04.08, 20:34 Obiecany upload z przyczyn technicznych w poniedziałek po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
yola1976 Re: Dahab dziś na Planete 07.04.08, 19:29 witam serdecznie. A ja z Dahabu wróciłam 01.04. Chcę spowrotem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abramiczek Re: Dahab dziś na Planete 08.04.08, 17:16 dzis jest wtorek? jak z uploadem? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Dahab dziś na Planete 08.04.08, 17:32 abramiczek napisał: > dzis jest wtorek? > > jak z uploadem? > pozdro Był mały problem z nagrywarką, a tym samym z przeniesieniem obrazków do kompa. Dzisiaj odebrałem dopiero sprzęt z serwisu, więc do wieczora powinno być już ok. Sorry, ale to tylko technika. Odpowiedz Link Zgłoś