Dodaj do ulubionych

Pacha Cataract czy Royal Palace?

IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 18.09.03, 14:23
ja i te moje rozterki...
nie da się ukryć te hotelesą troszkę tańsze niż Sea Star czy Sun Rise palacio.

I się zastanawiam... czy ktoś z was był La Pacha? powiedzcie parę słów o tym
hotelu, standardy - plaża, pokoje i jedzenie. czy ktoś się orientuje ile w
tym hotelu kosztują napoje do kolacji i przekąski w barze w ciagu dnia?

czy ktoś dokupował Alla już na miejscu? ile to tam kosztuje???
Obserwuj wątek
    • Gość: SupaUla Re: Pacha Cataract czy Royal Palace? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 19.09.03, 00:45
      Polecam Royal Palace. Bylam w lipcu tego roku. Plaza super - lezaki i reczniki
      za okazaniem karty hotelowej. Woda czysta - mozna posnurkowac i nazbierac
      fajnych muszelek. Jedzienie podobne we wszytkich hotelach - serwuja to samo.
      Niezaleznie od hotelu trzeba uwazac - "klatwa faraona" daje sie we znaki;)
      Napoje poczatkowo (pierwszy tydzien mojego pobytu) byly tansze, w drugim
      tygodniu zdrozaly do 6 funtow za cole/fante/sprite i 11 funtow za piwo (Stella
      o ile dobrz pamietam). Na plzay jest bar, tak wiec podczas lezakowania mozna
      zjesc cos na cieplo, badz wypic cos orzezwiajacego. To by bylo na tyle:)W razie
      jakis pytan (moge tez udostepnic kilka fotek) moj e-mail: supaula@wp.pl
    • Gość: mm Re: Pacha Cataract czy Royal Palace? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 19.09.03, 10:32
      dzięki SupaUla!
      wysłałam ci maila, chętnie obejrzę forki "normalne" a nie z reklamówek
      hotelowych i biur podróży :-)
      o Royalu sporo już czytałam, szczerze mówiąc najbardziej interesuje mnie La
      Pacha, ten hotel był, potem zniknął teraz znów wrócił do sprzedaży...
      domyślam się ze niewiele osób tam było, ale może ktoś mieszkał obok? albo wpadł
      tam w ramach zwiedzania okolicy?
      przecież tuz obok sa popularne wśród forumowiczów Waves, Sea Gull, Hellan
      Regina. będę bardzo wdzięczna za informacje - hotel La Pacha na obrazkach
      baaaardzo mi się podoba, ale nie mogę namierzyć ich strony www i opinii też o
      nim jest bardzo mało.
      przecież to nie hotel widmo!! (mam taką nadzieję!)
      :-)
    • Gość: mm no co nikt nawet nie widział Pacha Cataract ? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 22.09.03, 11:39
      nadal szukam opinii o tym hotelu!
      czy ktoś chociaż widział jaką ma plażę - swoją czy korzysta się z publicznej?
      brrr
      • pc_maniac Re: no co nikt nawet nie widział Pacha Cataract ? 22.09.03, 18:09
        Royal Pallace ma przepiękną i dużą plażę. Niestety nawet nie wiem gdzie
        znajduje się ten drugi hotel.

O plaży publicznej zapomnij. To jest kilka ogrodzonych bezpłatnych plaż, które
        bardziej przypominają nędzne wesołe miasteczko niż plaże. Brudne i małe.
        Nie sądzę żeby był choć jeden hotel w Hurgadzie, który nie miałby dostępu do
        hotelowej plaży. Jeśli nie mają własnej plaży przy obiekcie, to mają podpisane
        umowy z innymi hotelami, które takowe mają.
        • Gość: mm plaże hotelowe IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 23.09.03, 11:18
          czyli nie ma raczej szansy ze hotel 3+ 4* nie ma swojej plaży - zawsze jest to
          plaża tylko dla gości hotelowych i nie będzie akcji ze się wyląduje na
          publicznej? to mi się lepiej zrobiło!
          na fotkach wygląda jak każda inna hotelowa plaża, tyko ktoś gdzieś coś
          wspomniał i mi krew zmroziło jak pomyślałam o publicznej ...

Le pacha lezy w pół drogi między starym a nowym centrum, to chyba Sakala,
          pomiedzy Hallan Regina (po sąsiedzku) a MINAMARK. zaraz obok jest Waves, na
          przeciw Sea Gull. Spodziewam się ze ktoś był w któryms z sąsiednich hoteli i
          choc przez płot widział La Pachę i jej plaze - baaaardzo proszę o info!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka