Gość: vka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.03, 20:40 Wybieram się tam 04.10 z Alfa Star, czy macie jakieś wskazówki? Bendę bardzo wdzięczna, ponieważ niektóre opinie ostudziły moją radość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mexx Re: Egipt w Przekroju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.03, 21:42 Gość portalu: vka napisał(a): > Wybieram się tam 04.10 z Alfa Star, czy macie jakieś wskazówki? > Bendę bardzo wdzięczna, ponieważ niektóre opinie ostudziły moją radość. Najwazniejsza wskazówka to nie przejmowac się wszystkimi opiniami (szczególnie tymi negatywnymi :)) ) i się świetnie bawić. A wycieczka jest naprawdę rewelacyjna i godna polecenia. Ale Ci zazdroszczę, że wyjazd dopiero przed Tobą. Życzę wycieczki pełnej niesamowitych wrażeń Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Egipt w Przekroju 23.09.03, 22:09 Gość portalu: vka napisał(a): > Bendę bardzo wdzięczna, ponieważ niektóre opinie ostudziły moją radość. Bzdura, na wszytko można narzekać, ale na wycieczki statkiem po Nilu jakoś nie zauważyłem ani jednej negatywnej opinii. No może kilka było, że za krótka i trzeba wracać do Polski ;o) A co do rad, zajrzyj do mojego wątku p.t. "Co zabrać, czego nie do Egiptu" ( www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=622&w=7718503 ) Chyba dałem tam dobre rady, bo nikt ich nie oprotestował ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Egipt w Przekroju IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 05:33 to prawda ,trzeba nastawić się pozytywnie.Ja lecę 03 więc się spotkamy na pewno na statku jak jakieś konkretne pytania to na sikorski1@gazeta.pl lub 604-164- 810 Odpowiedz Link Zgłoś