matanzas 02.07.08, 21:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=61661 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: Coś do śmiechu nowe forum ... 02.07.08, 23:07 To kopalnia wiedzy merytorycznej , żadne dzieła zebrane nawet pc- maniaca nie są wstanie konkurować z nią . Lekturę dogłębną odłoże jednak do jutra , po przeczytaniu 5 tematów zostałem powalony intelektualnie , jutro zadręczę się do konca , czytając resztę . Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Coś do śmiechu nowe forum ... 03.07.08, 09:19 No i w końcu wszystko jasne ! nie wiem czemu to nie powstalo wczesniej !! teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Coś do śmiechu nowe forum ... 03.07.08, 11:42 cudowności, siedze, czytam, smieję się. musiałam odsunąć sie od monitora, bo pije kawę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vectra98 Re: Coś do śmiechu nowe forum ... 06.07.08, 22:36 Vectrynka do stóp pada w podzięce za słowa dobre składane na jej ręce. Vectrunia obiecuje - pracy nie porzuci, choć wklejać będzie sama, bo tak będzie lepiej, oj dana, oj dana. vectrynka-świrynka Odpowiedz Link Zgłoś