kotweronika 16.10.08, 12:54 Witam, czy któraś zna Mohameda barmana z Rehana Resort w Sharm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_55 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 16.10.08, 13:46 Napisz o nim cos wiecej i umiesc zdjecie, to mozesz sie wiecej o nim dowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
kotweronika Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 16.10.08, 14:05 Co tu więcej pisać... Oczywiście czarne włosy, krótkie, zaczesane do góry, oczywiście oczy brązowe, piękne i wielkie. Niewysoki, lat 30 lub 33. Cały czas uśmiechnięty, bardzo miły, sympatyczny. Jest barmanem przy basenie razem Ahmedem. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 16.10.08, 14:10 W tym wieku jest zonaty i ma dzieci potrzebuje kasy i szuka kogos kto mu pomoze utrzymac rodzine! Odpowiedz Link Zgłoś
kotweronika Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 16.10.08, 14:18 Raczej nie, nigdy o nic nie prosił. Odpowiedz Link Zgłoś
eniigma7 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 19.02.09, 18:55 Hej. W Egipcie co drugi to Mohamed ;) Może masz jakieś foty tego, którego szukasz? W Rehanie barmani zmieniają rewir pracy co 2 tygodnie zatem info o barze basenowym niewiele mówi. W hotelu tym byłam kilka razy zatem a noż widelec znam poszukiwanego osobnika. Jeżeli masz fotę to podeślij ją na maila eniigma@windowslive.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek30.0 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 09.03.09, 17:31 wieczorkiem dziś wyślę ci maila ze zdjęciem Mahometa z Rehany, i zdjęcie Aymena też z Rehany ...może znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek30.0 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 09.03.09, 17:27 a czy znacie może Aymena , jest bar menager w Rehanie? Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirls6666 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 10.03.09, 12:56 hej dziewczyny. Też znam pewnego barmana z Rehana Resort o imieniu Mohamed. Miły, przystojny...czarujący. Chętnie zweryfikuje czy to ta sama osoba. Będę wdzięczna za fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirls6666 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 10.03.09, 13:02 Czy znacie również: Sahera, Mahameda i Omara z baru nad recepcją w Rehana Resort, a może boskiego Ashrama ze SPA??? Odpowiedz Link Zgłoś
majaka2009 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 28.08.09, 13:12 witam ja z innej beczki ale może będziecie mogły mi pomóc. spotykałam sie z pewnym egipcjaninem było miło ale nie dałam mu mojego numeru i nie wziełam od niego.więc może mi ktoś pomoże chciałabym sie dowiedzieć o nim coś więcej no i czy mam po co tam wracać. a najlepiej jakiś numer kontaktowy do niego. ma Ashraf i pracuje w spa cleopatra w hotelu rehana resort. bardziej że tak to brzytko ujme jest "naganiaczem" to czekamna jakieś info napweno ktoś go zna Odpowiedz Link Zgłoś
ever_blackangel Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 17.09.09, 12:45 Ja również poznałam baaaardzo przystojnego kelnera Mohameda,nie potrzebuję zdjęcia,wystarczy że podasz mi jego kolejne imiona po przodkach.Ja poznałam go w hotelu SUN RISE ROYAL MAKADI RESORT koło Hurghady.Mówił mi że mieszka w małej miejscowości koło Cairo,ale nie wzoruję się na tej wypowiedzi bo to mogą być "OPOWIEŚCI Z KRYPTY Koleje Starcie",więc TERAZ gdy już mi nie zależy daruję sobie co,gdzie,po co i dlaczego :D Posiadam jego dwa numery telefonów i ok 450 "namiętnych" sms od niego :D To prawda że poznany nam "HABIK" w danym hotelu już po kilku tygodnich może zmienić miejsce pracy i polowań na kobitki :D więc niekiedy pisanie z jakiego ON jest hotelu niekiedy wręcz przeszkadza a nie pomaga.Ja się wyleczyłam z ich słodkich słówek i westchnień i życzę tego każdej z Was.Miło jest usłyszeć komplement na swój temat i dobre wychowanie nakazuje wysłuchać (lub odwzajemnić) i podziękować za tego typu wyznanie od drugiej osoby,ale oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megi135 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 18.10.09, 18:43 Mam pytanie czy wiecie cos o Saher barmanie z Rehany Royal Beach? Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirls6666 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 19.10.09, 17:02 wszystko zależy od tego co bys chciała wiedzieć. bo znamy tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
megi135 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 20.10.09, 21:09 A masz może jego fotkę? możesz mi ja przesłać na annia.annusia@wp.pl :)z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra555 Re: Sharm.Rehana Resort Mohamed 23.10.09, 23:13 jeśli masz jego zdjęcie, to prosze prześlij na maila gazetowego kleopatra555@gazeta.pl, wtedy może pomogę Odpowiedz Link Zgłoś