fatima25.0 31.10.08, 15:03 Hejka!Mody ma sklep w hotelu Aqua Fun, jest przesympatyczny,uczynny,mówi trochę po polsku.Dziewczyny czy któraś z Was poznała Go bliżej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata7.0 Stefen ze sklepu w Aqua Fun 01.11.08, 15:30 W Aqua Fun poznałam (jeśli można tak powiedzieć, rozmawialiśmy tylko raz przez 1,5h)faceta który używa niemieckiego imienia Stefen. Mówi biegle po niemiecku, trochę gorzej po angielsku. Jest właścicielem sklepu jubilerskiego na holu tego hotelu. Moja rozmowa z nim była bardzo ciekawa. Ja wyjeżdzałam tego dnia z HRG (przyjechałam do swojego chłopaka), on jak mu o tym powiedziałam, zaczął mi to baaardzo odradzać. Powiedział szczerze, że on sam ma 6 dziewczyn w tym momencie i każdej mówi, że ją kocha. W lipcu ważna była jakaś Ania z Katowic, mówił, że ona nie jest taka jak reszta, ale i tak ją oszukiwał. Pytałam, czemu tak robi, a on :" One też oszukują, mają swoich chłopaków w swoich krajach, a tutaj ich zdradzają" Powiedział, że teraz się bawi, na małżeństwo ma czas, a żone na pewno weźmie egipcjankę, bo wg niego tylko one są szczere. Widzieliśmy się pewnie jeden raz w życiu, więc nie miała nic do stracenia, opowiadał mi o strategiach podrywy biednych chłopaków z miejscowości turystycznych i o tym, co on sadzi o europejkach. Ciekawa rozmowa:) I ciekawe co z tą Anią z Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.ti Re: MODY-HOTEL AQUA FUN 03.01.09, 23:15 Ja go troszke znam, a co byś chciała o nim wiedzieć. Tak przy okazji, pewnie zakochał się w tobie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: MODY-HOTEL AQUA FUN 03.01.09, 23:28 Bea.ti!A co możesz mi powiedzieć więcej o Nim?Obiecywał Ci coś?Kiedy wróciłaś z Egiptu?Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.ti Re: MODY-HOTEL AQUA FUN 03.01.09, 23:36 Wróciłam wczoraj. Modego poznałam we wrześniu ubiegłego roku. Mówił mi, że mnie kocha, że przyleci do mnie do Polski, że chce, żebym była jego żoną, że rozmawiał o mnie ze swoją mamą, pokazywał jej moje zdjecia itd. Teraz byłam ponownie w Aqua Fun na Sylwestra- wiedział, że tam przyjadę i czekał na mnie przed hotelem, potem były wspólne wypady na herbatę do knajpki obok hotelu i na dyskotekę. Chciał, żebym porozmawiała z jego mamą jak do niej dzwonił, ale ja stwierdziłam, po co z nią będę rozmawiać. Nadal pisze do mnie sms, że za mną tęski itd.... A ciebie też bajerował??? Proszę napisz mi jak to było w twoim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: MODY-HOTEL AQUA FUN 03.01.09, 23:45 Bea.ti jeśli możesz to podaj mi swojego e-maila a pogadamy więcej na jego temat..... Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: MODY-HOTEL AQUA FUN 04.01.09, 00:07 Beti-wysłałam Ci teraz e-mail.... Odpowiedz Link Zgłoś