Dodaj do ulubionych

uwaga na alibabe podszywa sie pod inne nazwy

IP: 213.212.199.* 23.10.03, 22:06
alibaba zmienil taktyke podszywa sie pod inne nazwy raz jest hali trawel a
raz mohamet, ale to ten sam alibaba. Do luksoru wysalal wycieczke polakow
autobusem bez klimatyzacji , ktory na dodatek po 70km sie zepsol. po czterech
godzinach stania na pustkowiu odwieziono wszystkich do hotelu bez slowa
wytlumaczenia. ZBIEG OKOLICZNOSCI CZY NIESOLIDNA FIRMA??? ja wiem a wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: turista Re: uwaga na alibabe podszywa sie pod inne nazwy IP: 62.139.254.* 25.10.03, 16:03
      tak to wlasnie jest z wycieczkami z miasta ,dla dusigroszy
    • Gość: agnienienia Re: uwaga na alibabe podszywa sie pod inne nazwy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.10.03, 17:05
      Niedawno wróciłam z Egiptu, gdzie korzystałam z wycieczek organizowanych
      przez "ALIBABE"(nie jakieś podróbki). Co do Mahometa(Hany), to by sie zgadzało,
      tak ma na imie jeden z egipskich przewodników mówiacych po polsku, który
      organizuje wycieczki ich biuro nazywa sie NILE SONS i ma siedzibe w Luxorze
      (drugi z nich to Abdul).Bardzo mnie to wszystko zdziwiło, gdyz byłam na takiej
      wycieczce, autokar był nowy, a klimatyzacja działała maksymalnie. Mało
      tego "ALIBABA" czyli Hany bardzo o całą grupe (sami Polacy)dbał, było
      śniadanie, potem owoce, jednym słowem wycieczka super. Zobaczylismy o wiele
      wiecej niz grupy które jechały np. z Oasisem.W drodze powrotnej ogladalismy film
      (Polski), wiec czas szybko zleciał.

Ja też wiem!!!!!!
      • Gość: iwona Re alibaba jest super IP: *.zwieczyca.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 00:32
        • Gość: IWONA Re: Re alibaba jest super IP: *.zwieczyca.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 00:43
          BEDĄC W EGIPCIE MIELISMY Z GRUPĄ 30 OSOBOWA WIELKIE SZCZESCIE MAJĄC ZA
          PRZEWODNIKA PO LUKSORZE WŁASNIE HANEGO!!!WSPANIAŁY BŁYSKOTLIWY KTÓRY W PEŁNI
          BYŁ ODDANY TEMU CO ROBI, PASJĄ AZ BIŁO!WIERZCIE BO MIELIŚMY OKAZJE ZALICZYC
          PARE WYCIECZEK FAKULTATYWNYCH I ZADEN Z PROWADZĄCYCH TAK NAS NIE ZASKOCZYŁ I
          NIE UJĄŁ!NAPRAWDE GODNY POLECENIA CZŁOWIEK
          • Gość: Olga Re: Re alibaba jest super IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 11:54
            Nie rozumiem dlaczego ktoś wypisuje takie bzdury na temat Ali Baby, czyli
            Hanego. Ja byłam na wszystkich możliwych wycieczkach organizowanych przez jego
            biuro i nie mam żadnych zastrzeżeń. Było super, autokar najwyższa klasa, z
            klimatyzacją, fajny film polski puszczony w czasie jazdy, Hany wspaniale i z
            wielką pasją opowiadał o historii starożytnego Egiptu. Z tego co wiem wszyscy
            Polacy byli bardzo zadowoleni z wycieczek, a poza tym szczęśliwi, że zapłacili
            za nie o połowę mniej niż w biurach typu Triada, Oasis itp.
            Ja też wiem!!!!!!!
            • Gość: olo Re: Re alibaba NIE jest super!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 22:34
              Boże czy naprawdę wszyscy tu są podstawieni ! Ja byłem z alibaby w Kairze i
              miałem przewodnika który mówił po rosyjsku.
              Jak rozmawiałem z innymi polakami którzy byli z alibabą na innych wycieczkach
              to wszyscy byli zawiedzeni. TO DLACZEGO PISZECIE TU TAKI BZDURY ŻE ALIBABA
              JEST SUPER !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka