dolnoslazaczka 12.03.09, 12:43 jakie wrażenia, czy jest w tych liniach darmowy catering? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n-att Re: AIR CAIRO 12.03.09, 13:21 Po pierwsze, skorzystaj z wyszukiwarki - wiele razy był temat poruszany. Po drugie, zapraszam do przyszpilonego wątku "wspomnienia z Mashrabyi". Po trzecie, jest catering. Odpowiedz Link Zgłoś
idawojcik Re: AIR CAIRO 21.03.09, 23:22 Leciałam do Hurghady w sierpniu.Był to lot z Łodzi przez Szczecin.Wszystko w jak najlepszym porządku, dostaliśmy posiłek i napoje do wyboru. Alkoholu nie podają i nie sprzedają.Obsługa miła. Lot powrotny opóźniony,ale to wina lotniska , a nie tych linii.Na szczęście lotnisko w Hurghadzie oferuje dużo atrakcji...Tak więc O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: AIR CAIRO 22.03.09, 08:16 zabawne sa pytania dotyczace zarcia w samolocie, czyzby nie mozna bylo wytrzymac podrozy ok 4h ? a i tak ich zarcie to na nic sie nadaje,suchy plaster wedliny i bulka...no ale jak za daja to trza brac.. Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: AIR CAIRO 22.03.09, 13:27 Witam , może i dorosły wytrzyma 4h. ale jak ktoś leci z dziećmi to sprawa ma sie troche inaczej . Ja np. miałem wylot o 8 rano , 2 gdz. przed wylotem na lotnisku , a i po wylądowaniu zanim dotrze człowiek do hotelu , dostaniesz pokój i dorwiesz coś do jedzenia to juz jest to juz jest jakieś 7h. Więc ich jakotakie jedzenie może troche zaspokoić głód. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: AIR CAIRO 22.03.09, 20:16 mysle ze po Polsce sie dluzej jezdzi w podroz i ludzie zazwyczaj robia sobie kanapki,nie polecam dawac dzieciom kanapki z caterinu w samolocie jesli chcesz by byly zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejtx Re: AIR CAIRO 22.03.09, 22:20 Wrażenia jak najbardziej pozytywne.Najbardziej dziwi mnie ocenianie linii po tym czy jest catering czy go nie ma.No i czy jest darmowy!! Catering nigdy nie jest darmowy!Jest wliczony w cenę biletu lub całej imprezy(jeśli lecimy z biurem podróży).Czasem jest nawet wyszczególniony w umowie wraz z ceną.Tak czy inaczej zawsze za to płacimy, a że nie płacimy za to podczas lotu, to ludziom wydaje się, że jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
tama97 Re: AIR CAIRO 14.06.09, 09:51 Bez obaw ; ) Miałam przyjemność lecieć z tymi liniami do Egiptu i z powrotem w roku 2008. Samoloty były czyste,zadbane. Były to airbus'y a320-214 liczące 180 miejsc. Jak wiadomo w czarterach jest mało miejsca na nogi ale da się przeżyć. Podaj bezpłatny catering czyli cały zestaw : picie do wyboru, kurczak, ziemniaki, sałatka, bułka i na deser ciastko. Wszystkie procedury bezpieczeństwa były zachowane więc śmiało proszę wsiadać do samolotu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś