martka1987 24.05.09, 22:40 Witam mam pytanie jak tanio dzwonic do Polski z Egiptu?? Czy jest cos takiego jak taxi phone? wrzucasz kase i gadasz? Z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharon77 Re: Telefon 28.05.09, 11:14 Czytałam gdzieś że najlepiej kupic sobie egipski starter Vodafone. Odpowiedz Link Zgłoś
olekbartek Re: Telefon 28.05.09, 11:29 ja rowniez sie dolaczam do pytania o budki! jesli ktos mogłby pomoc? czy zostaje tylko opcja starterow? a moze sie bardziej oplaca? jestem ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Telefon 28.05.09, 11:53 ja korzystalem ze skaypa,mozna znalezc kafejke,tam maja juz zestaw sluchawkowy,w Polsce laduje konto i naprawde tanio sie gada z krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
adas.rs Re: Telefon 28.05.09, 12:23 Zdecydowanie polecam zabrac ze soaba telefon bez simloca i kupic karte sim z vodafone rozmowy i smsy do polski kosztuja niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Telefon 28.05.09, 18:49 Potwierdzam, sama tak zrobiłam i dobrze na tym wyszlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Telefon komorkowy w Egipcie 28.05.09, 19:17 Odnosnie telefonow komorkowych w Egipcie: - w celu zapewnienia taniej obustronnej lacznosci korzystnym rozwiazaniem jest zabranie dwoch telefonow komorkowych ze zdjetymi simlock'ami. - na miejscu kupujemy dwa startery prepaid'owe(czyli karty sim do doladowan), wkladamy do telefonow, uaktywniamy w sklepie(obsluga zrobi to za nas na nasza prosbe gratis), doladowujemy i juz mamy zapewniony kontakt za grosze. - np. polaczenia miedzykomorkowe 39PT/min, na stacjonarne 50PT/min, SMS 30PT, SMS miedzynarodowy 50PT, Doladowania karty: 100L.E.= 100min, 200L.E.=200min Podane ceny dotycza sieci Vodafone >EL Kart ( www.vodaphone.com.eg ) ceny dotycza konca lata 2008 >> teraz moze byc nawet ciut taniej. - Karty SIM byly kupowane w Hurghadzie w sklepie RadioShack obok Ramstore przy Sindbadach. Podobny RadioShack jest w Naama Bay Sharm el Shaikh w Mall8 na parterze pod siedziba Aaba Sharm. Doladowania mozna nabyc w kazdym sklepie spozywczym przy kasie. Powodzenia. T. Odpowiedz Link Zgłoś