Dodaj do ulubionych

Linie Air Memphis

14.06.09, 15:56
W lipcu wybieramy się Do Hurghady z rodzinką na 2 tygodnie chciałby spytać czy
już ktoś leciał tymi liniami i jak oceniacie te linie,z góry bardzo dziękuje
Obserwuj wątek
    • blueeelabel Re: Linie Air Memphis 04.07.09, 21:43
      taaa... leciałam, współczuję...
      Latałam w swoim życiu i lotem i lufthansą, condorem, airberlinem,
      amc i wszystkie te linie było dużo lepsze niż air memphis -
      najważniejsze to dolecieć:)
      jak wsiadałam do samolotu zapytałam pilota "can i drive?",
      powiedział "ofcourse, when im gonna be tired i just call you" :)
      ale nie zawołał:(
      • koalabis Re: Linie Air Memphis 04.07.09, 21:55
        Niedawno był duży wątek na temat Air Memphis. Jako ciekawostkę mogę tylko dodać,
        że pomimo tego, że na biletach i w warunkach uczestnictwa mieliśmy 20+5 kg
        bagażu to na lotnisku w Sharm sporo osób płaciło za nadbagaż, bo liczyli 15+5.
        1kg kosztował 5$ i nie było zmiłuj.
        • mexicana.pl Re: Linie Air Memphis 05.07.09, 12:28
          leciałem 2 tyg. temu 20 letnim mc dawelem siedziałem przy wyjściu awaryjnym
          mieliśmy wszyscy wrażenie że przez nie wieje :) bez znieczulacza strach nie
          pozwoliłby mi wejść na pokład podczas lotu trzepało prawie cały lot w pasach!
          horror grunt że wylądował . z powrotem już klasa linie amc nowy being 737 no i
          catering super linie
          • koalabis Re: Linie Air Memphis 05.07.09, 20:41
            My lecieliśmy w obie strony tym dwudziestoletnim zabytkiem, ale nie telepało ani
            chwili, żadnych turbulencji. Lądowania również pierwsza klasa. Niestety w drodze
            powrotnej byliśmy jako ostatni odprawiani i mieliśmy miejsca na końcu, a tam
            spory hałas od silników, które znajdują się na końcu samolotu. Jako ciekawostkę
            mogę podać, że samolot nie posiada rzędu trzynastego- może ktoś wie dlaczego?
            Czy to jakiś przesąd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka