arti56.pl 14.06.09, 15:56 W lipcu wybieramy się Do Hurghady z rodzinką na 2 tygodnie chciałby spytać czy już ktoś leciał tymi liniami i jak oceniacie te linie,z góry bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueeelabel Re: Linie Air Memphis 04.07.09, 21:43 taaa... leciałam, współczuję... Latałam w swoim życiu i lotem i lufthansą, condorem, airberlinem, amc i wszystkie te linie było dużo lepsze niż air memphis - najważniejsze to dolecieć:) jak wsiadałam do samolotu zapytałam pilota "can i drive?", powiedział "ofcourse, when im gonna be tired i just call you" :) ale nie zawołał:( Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Linie Air Memphis 04.07.09, 21:55 Niedawno był duży wątek na temat Air Memphis. Jako ciekawostkę mogę tylko dodać, że pomimo tego, że na biletach i w warunkach uczestnictwa mieliśmy 20+5 kg bagażu to na lotnisku w Sharm sporo osób płaciło za nadbagaż, bo liczyli 15+5. 1kg kosztował 5$ i nie było zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mexicana.pl Re: Linie Air Memphis 05.07.09, 12:28 leciałem 2 tyg. temu 20 letnim mc dawelem siedziałem przy wyjściu awaryjnym mieliśmy wszyscy wrażenie że przez nie wieje :) bez znieczulacza strach nie pozwoliłby mi wejść na pokład podczas lotu trzepało prawie cały lot w pasach! horror grunt że wylądował . z powrotem już klasa linie amc nowy being 737 no i catering super linie Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Linie Air Memphis 05.07.09, 20:41 My lecieliśmy w obie strony tym dwudziestoletnim zabytkiem, ale nie telepało ani chwili, żadnych turbulencji. Lądowania również pierwsza klasa. Niestety w drodze powrotnej byliśmy jako ostatni odprawiani i mieliśmy miejsca na końcu, a tam spory hałas od silników, które znajdują się na końcu samolotu. Jako ciekawostkę mogę podać, że samolot nie posiada rzędu trzynastego- może ktoś wie dlaczego? Czy to jakiś przesąd? Odpowiedz Link Zgłoś