dolnoslazaczka 23.06.09, 17:39 Miały być wczasy w Sea Gull 24 lipca.A tu pech mnie zwolnili z pracy a mąż złamał nogę i 6 tygodni gips,aż wyć się chce....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: Żal:(((( 23.06.09, 18:02 dolnoslazaczka napisała: > Miały być wczasy w Sea Gull 24 lipca.A tu pech mnie zwolnili z > pracy a mąż złamał nogę i 6 tygodni gips,aż wyć się chce....... Różne przypadki chodzą po ludziach.Takie jest życie.Praca rzecz nabyta.Będzie inna,najlepiej na własnym.Wtedy pełna wolność i niezależność.Gorzej z nogą.Ale ja bym pojechał no chyba że dodatkowo ktoś jest przywiązany łańcuchem kredytu do banku.Szukaj pozytywó nawet w takiej sytuacji.Wycie nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Żal:(((( 23.06.09, 18:35 moja ziomalko ;) powiem Ci coś "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" widac tak miało być, szkoda nogi i męża... trzymajcie się jak jest możliwość to lećcie mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_marek_wawa Re: Żal:(((( 23.06.09, 20:23 Dokladnie, jak macie okazje, to leccie. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Żal:(((( 23.06.09, 21:16 dorota_marek_wawa napisała: > Dokladnie, jak macie okazje, to leccie. Też tak myślę.Czasami bywa pod górkę,ale próbować trzeba.Ciekaw jestem co z tym gipsem w takim wypadku.Celnicy bywają upierdliwi,szczególnie tam na miejscu.Nasi też nie lepsi.A jak tak nabiorą podejrzeń że gips to przykrywka do przewożenia koksu?Nogę mogą amputować w jego poszukiwaniu jak nic.Nie byłem w takiej sytuacji ale taka hipoteza przyszła mi do głowy.Chyba lepiej pogadać z lekarzem czy nic z tym nie da się zrobić /gipsem/ jak by była decyzja o wyjeżdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Żal:(((( 23.06.09, 21:11 sie ma! nie załamuj się dziewczyno!!! bedzie lepiej! ja jutro wylatuję do Egiptu a miesiąc temu złapałem infekcję stopy, jest opuchnięta i zaczerwieniona! i co? kuśtykam ale pakuje się i lecę!!! wygrzac sie na słoneczku, poznac ciekawych ludzi i odpocząc od wszystkiego - Wam też sie przyda! a staremu przepakuj nogę z gipsu do plastikowego opatrunku to sobie nawet w morzu popływa. uszy do góry!!! Bóg ma czasem dziwne poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: Żal:(((( 24.06.09, 21:18 W ubiegłym roku w Turcji pływał w basenie jak ryba chłopczyk Szwed - miał 2 ręce w gipsie i takich specjalnych woreczkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś