konweb 28.06.09, 19:14 Mam pytanie do osób które wróciły niedawno z tego hotelu. Proszę o opinie na temat hotelu, pokoi i jedzenia. Wybieram sie z rodziną do tego hotelu 07 lipca. Czy może leci ktoś w tym terminie do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walet Re: Jaz Mirabel Beach - Sharm El Sheikh 28.06.09, 20:35 Hotel beznadziejny,brudny,obsługa nieuprzejma ,sejfy okradają . Pokoje małe,często z zepsutym telewizorem i szwankującą klimatyzacją. Nieustawne, szczególnie jak z dostawką . Jedzenie monotonne, jedynie hamburgery, pizza i ostre skrzydełka z kurczaka - na jakim takim poziomie. Juz nigdy nie pojadę do tego hotelu . Przed wyborem następnego poczytam najpierw opinie tych, ktorzy już byli..... Odpowiedz Link Zgłoś
konweb Re: Jaz Mirabel Beach - Sharm El Sheikh 28.06.09, 20:46 Mogę tylko współczuć. Oczekuję na prawdziwe opinie. Te które się pojawiały już dawno przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejr7 Re: Jaz Mirabel Beach - Sharm El Sheikh 06.07.09, 12:50 Witam.Jest to jeden z najlepszych hoteli w Sharm (TRIPADVISOR).Składa się z trzech resortów,każdy ze swoim rozległym basenem. Część Beach przy samej plaży położona na rozległym terenie z pięknymi parkami.Pokoje super b.czyste. Jedzenie wyśmienite, kuchnia prowadzona przez kucharza włoskiego,więc trochę pod rodaków.Plaża piaszczysta,wiec nietypowa jak na Sharm. Hotel należy do jednych z najdroższych w ofercie ale warto.Będziesz b.zadowolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konweb Re: Jaz Mirabel Beach - Sharm El Sheikh 06.07.09, 20:51 Dziękuję za informację. Proszę o informację jakiej narodowości turyści tam przeważają ? Czy dużo jest naszych rodaków ? Chętnie podzielę się wrażeniami, po powrocie. Dziś w nocy wylatujemy. Odpowiedz Link Zgłoś