Gość: Marek IP: *.tkb.net.pl 28.12.03, 10:32 Czy ktoś zna w Egipcie wodne parki rozrywki.Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio1956 Re: Parki wodne 28.12.03, 10:49 Byłem w Hurghadzie i w Sharmie i nigdzie nie widziałem wodnych parków rozrywki.Może się mylę,niech ktoś z Forum mnie poprawi. Ale uważam takie parki nad morzem Czerwonym za mijanie się z celem. Samo ciepłe(a w lecie gorące) morze z bajecznie cudownymi rafami jest najlepszą rozrywką.W każdym hotelu są baseny(czasami kilka) z jacuzzi,czasami ze zjeżdżalniami.Jażeli myślisz o dzieciach na pewno nie będą się nudziły,jeżeli o sobie to kup maskę i fajkę i będziesz miał najwspanialszą wodną rozrywkę w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Parki wodne IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 16:42 Przezabawne pytanie......... Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Parki wodne 06.01.04, 09:34 Jaka wyczerpująca odpowiedź.......... Gość portalu: Nowa napisał(a): > Przezabawne pytanie......... Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Parki wodne 06.01.04, 09:33 W hotelu Sindbad jest coś na kształt Aquaparku. Osobiście tam nie byłam, ale gdy proponowano mi wycieczkę łodzią podwodną w cenie było również Akwarium i 2 godziny zabawy w tym Aquaparku. W hotelu PrimaSol (nie ma dostępu do morza) widziałam trzy bardzo wysokie i kręte zjeżdżalnie. Acha - tych hoteli z "Sindbad" w nazwie jest kilka. Na przykład "Sindbad Family" (czy jakoś tak) nie ma bezpośredniego dostępu do morza. Trzeba przejść przez ruchliwą ulicę. Faktem jest, że mimo braku parków wodnych moje dzieci się przez dwa tygodnie nie nudziły ;) Mieszkaliśmy w Ali Babie. Parków rozrywki w stylu "Wesołego Miasteczka" nie widziałam. Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś