mademoiselle_175 18.08.09, 20:50 Są czy ich nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meganczeszejko Re: Komary w Egipcie 18.08.09, 21:00 mademoiselle_175 napisała: > Są czy ich nie ma ?? Ja byłam 2 tygodnie na przełomie lipca i sierpnia w hotelu z przepięknym ogrodem i stwierdzam totalny brak komarów i innych owadów.Wieczorami pracownicy obdymiali roślinność. Moja córcia jest bardzo podatna na pokąsania tych krwiopijców. Pojechaliśmy zaopatrzeni w różne środki. Nam nie były potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Komary w Egipcie 18.08.09, 21:01 Jak byłam w Sharm w maju, to było mnostwo komarow, ale znajoma, która wróciła z Sharm tydzien temu twierdzi, że nie widziała zadnego komara. Tak wiec loteria... czasem sa, czasem nie...zawsze lepiej miec jakis "antykomarol" Odpowiedz Link Zgłoś
nury_pl Re: Komary w Egipcie 18.08.09, 22:15 Generalnie są. Podobno zamieszkują w wentylacjach. W lokalnych aptekach można kupić środki na komary. ---------------------------------- Nury.pl - divers go deeper Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Komary w Egipcie 19.08.09, 00:14 wróciłem tydzień temu z Taby, nie widziałem żadnego komara... Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Komary w Egipcie 19.08.09, 07:44 Hej, Dwa pobyty w egipcie (lipiec i kwieciecń), hotele 5 * żadnych komarów i innych robali Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek_72 Re: Komary w Egipcie 19.08.09, 12:31 W hotelach nigdy wcześniej nie widziałam żadnego komara, w tym roku zobaczyłam je po raz pierwszy podczas rejsu po Nilu, ale pojedyńcze sztuki a nie całe stada:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Komary w Egipcie 19.08.09, 23:14 ja tez nie widziałam komarów w Egipcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edziasz Re: Komary w Egipcie 20.08.09, 10:51 a ja byłam w tym roku w hurghadzie w hotelu sindbad i było bardzo dużo komarów, one tak jak ktoś wspomniał, zamieszkują w klimatyzacji i nie dało się spać, chodziliśmy cali pogryzieni, dobrze, że miałam chociaż fenistil Odpowiedz Link Zgłoś
aga8207 Re: Komary w Egipcie 21.08.09, 12:34 W czerwcu w Sharm w Sunrise Island Garden i okolicach ani jednego takiego stwora. Nawet much nie widziałam. Dopiero w drodze do Kairu takowe spotkałam bo już się zaczynałam zastanawiać czy takie stworzenia wogóle zamieszkują Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
drinks W Sindbadzie faktycznie jest pełno komarów... 29.08.09, 10:48 ... masakra, wziąłem wtyczkę-elektryczkę ze sobą ale i tak codziennym p-tem programu było wieczorne polowanie na komary... A najgorzej w restauracji, latają poniżej kolan i tną, jak popadnie, paskudy...... Ciekawe, byłem w innym hotelu w HRG i codziennie pryskano czymś roślinnośc, efekt był taki, że komarów było zero. Cóż, co hotel to inaczej. A, żeby nie było że tylko komary to w dzień pełno upierdliwych much, łażących po ludziach i nie przejmujących się odganianiam. Mogliby zrobic cos z tym. Odpowiedz Link Zgłoś