jabbur 06.06.06, 12:43 Nowe forum Ukraina: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=791 Przy okazji - szukam opiekuna dla wschodnioeuropejskich forów. Jeżeli ktoś z Was chciałby pomóc nam rozbudowaniu tej grupy i opiece nad nią - niech do mnie napisze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Zapraszam na f. Ukraina IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 10.06.06, 18:46 Powiedz mi jaki jest sens zakładania kolejnego podforum? Jakie w tym ułatwienie? Nie chciałbyś np. założyć kolejnego podforum o Lwowie, Krymie, Kijowie, Czarnohorze? Nie widzę sensu takiego rozdrabniania się... Odpowiedz Link
jusytka Re: Zapraszam na f. Ukraina 12.06.06, 11:28 Na szcęście inni (w tym ja) taki sens widzą Są bowiem miejsca na Wschodzie dokąd jeździmy częściej np na Ukrainę, więc po co mamy wertować mnóstwo niepotrzebnych rzeczy? Odpowiedz Link
jabbur Re: Zapraszam na f. Ukraina 12.06.06, 15:18 Łatwiej znaleźć niezbędne informacje. Dodatkowo na takim forum można komentować artykuły o konkretnym kraju. Odpowiedz Link
Gość: domin Re: Zapraszam na f. Ukraina IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.06.06, 20:49 A owszem, łatwiej. Jednak tylko do momentu, bo nie wszystkim będzie się chciało dawać tych informacji. Bo dzielić można forumowiczów na tych co szukają info i tych co je dają. Mi się nie będzie chciało tych info dawać, skakać po różnych forach, mimo że wiedzę o Ukrainie jakąś posiadam. Na Europie wschodniej nie można komentować artykułów o konkretnym kraju? Poza tym jakich artykułów, że jest ich na pęczki? Odpowiedz Link
tolekatolek Re: Zapraszam na f. Ukraina 12.06.06, 22:31 A niby dlaczego twórcy tego forum mają je tworzyć pod ciebie? Forum Ukraina jest bardzo wygodne podczas wyszukiwania informacji o tym kraju i dziękuję adminom za utworzenie Odpowiedz Link
Gość: domin Re: Zapraszam na f. Ukraina IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 12.06.06, 23:23 OK, gdzie leży Ukraina? Nie w Europie? forum.gazeta.pl/forum/0,53940,1997830.html Zrobił się taki bajzel, że głowa mała. Tolkukatolku. Nie pod siebie, tylko dla Ciebie. Zaraz zobaczysz, ile się zaraz pojawi pytań w wątkach, a ile odpowiedzi. Wiem co mówię, bo już kilka światowych forów się tak porozdrobniało, a teraz jest znowu tendencja do scalania. Tu na odwrót. Odpowiedz Link
jusytka Re: Zapraszam na f. Ukraina 13.06.06, 11:16 Tutaj trzeba ci przyznać rację, nie wiem czemu Turcja jest w Europie, a Ukraina i Wschód Europy nie jest. Jednak Ukraina jest zdecydowanie najczęstszym celem podróży na Wschód wsród naszych rodaków, dlatego jako jedyna ma osobne forum i jest to wygodne, bo łatwiej te informacje znaleźć. Wszystkie inne kraje na Wschodzie mają wspólne forum ... Jest też spory problem z odszukaniem informacji o Czechach i Słowacji, bo jedni szukają ich na forum Europa, a inni na Wschodzie Europy, a ponieważ często tam jeździmy warto by było o tych krajach podyskutować sobie na osobnym forum ... Odpowiedz Link
Gość: domin Re: Zapraszam na f. Ukraina IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 13.06.06, 16:24 Niom, na szczęscie podkategoria "Europa" juz chyba zniknęła. Wiesz, myślę, że na Ukrainę wybiera się porównywanilnie dużo ludzi co na Pribałtykę. Inni chcą spędzić czas nad Bajkałem itp. Nie wiem po co wyszczególniać. Jak ktoś chce znaleźć konretną informację to albo ją znajdzie, albo zada nowe pytanie. Myślę, że do kilkunastu podkategorii aż tylu mających jakąś wiedzę nie będzie się poprostu chciało. Po co mam dodatkowo czas tracić na przeskakiwanie z forum na forum? Odpowiedz Link
buanitka Re: Zapraszam na f. Ukraina 13.06.06, 13:55 Czy przejście na inną stronę jest aż takie trudne i skomplikowane? Odpowiedz Link
Gość: domin Re: Zapraszam na f. Ukraina IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 13.06.06, 16:20 Nie aż tak, żeby tam nie trafić. Tyle, że mi się nie chce Przedtem, wystarczył jeden przycisk myszką, teraz trzeba sobie poklikać. Mi się nie chce, zwłaszcza, że nie ma w tym jakiegoś interesu, oprócz tego, że mógłbym coś pomóc innym. Odpowiedz Link
jusytka Re: Zapraszam na f. Ukraina 15.06.06, 23:41 Przesadzasz i tyle, sztucznie robisz problemy ... Jeśli wybieram sie na Ukrainę to co mnie obchodzą inne kraje, w tym gąszczu informacji może łatwo umknąć to co ważne i co dotyczy kraju, który mnie interesuje . Z przechodzeniem z forum do forum ja bynajmniem problemów nie mam ... Odpowiedz Link