plastelinka.czerwona z zazdrości :D 17 lat temu Złośliwość kobiet wypływa z zazdrości. Nie przejmuj się i bądź dumna - najwyraźniej zrobiłaś wrażenie na ich facetach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: z zazdrości :D IP: 188.33.65.* 17 lat temu Mój rozmiar to C. Zwykle nosze zwykle garsonki, ponieważ chce być traktowana jako partner biznesowy, a nie jako obiekt seksualny. Nigdy nie widziałam kobiety z dużym biustem, której udałoby się coś osiągnąć poza rodzeniem dzieci. Z moich doświadczeń wynika, że tylko mężczyźni - tak zwani nieudacznicy preferują kobiety z dużym biustem. Spójrzcie na modelki. Moda na krowy minęła. Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: z zazdrości :D 17 lat temu C?:) heeheheheheh Albo masz źle dobrany stanik, albo przesadzasz:) Ja mam G/H i też zakładam garsonki - właśnie żeby być "biznes woman". Natomiast wybacz, ale nawet super skrojony kostium, jeśli masz czym oddychać, nie zakryje "wdzięków", no chyba, że jesteś przysłowiowa "decha":) I wydaje mi się, że jednak coś osiągnęłam poza urodzeniem dzieci:) Co do panów preferujących większe rozmiary niż "C", to wybacz, ale nie wydaje mi się, aby mój małżonek był nieudacznikiem - więc jeśli możesz nie uogólniaj. A co do modelek na wybiegu - kupa projektantów jest gejami, co oni mogą wiedzieć o pięknie kobiety?:) Skoro nie wiedzą, to dążą do tego co wg nich piękne - płaska decha faceta:) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo nie było moim zamiarem obrażanie, ale przedstawienie innego ptk. widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: z zazdrości :D IP: *.fbx.proxad.net 17 lat temu zzunia napisała: > C?:) heeheheheheh > Albo masz źle dobrany stanik, albo przesadzasz:) Na pewno ma źle dobrany rozmiar - przy dobrze dobranym jakiekolwiek C (bo 60C i 80C to w ogóle różne rozmiary) to oznacza stanik na malutkie piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: z zazdrości :D IP: *.ghnet.pl 17 lat temu > Nigdy nie widziałam kobiety z dużym biustem, > której udałoby się coś osiągnąć poza rodzeniem dzieci Katarzyna Niezgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: z zazdrości :D IP: *.fbx.proxad.net 17 lat temu Gość portalu: kobieta napisał(a): > Mój rozmiar to C A założysz się, że nie? Sprawdź: www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Złośliwość kobiet IP: *.zgora.dialog.net.pl 17 lat temu Jeżeli Ty i Twój mąż dobrze się z tym czujecie to tak trzymaj. Inni niech spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
bertulina Re: Złośliwość kobiet 17 lat temu Wszystkim złośliwym pindom mówię NIE. Epitety o bezguściu, tandecie i białych kozakach niech sobie te wredne sztuki wsadzą w chude tyłki. Sama należę do kategorii szczupłych, ale nie odważyłabym się krytykować żadnej kobiety za to, że eksponuje to, co ma najlepsze. Niestety znajome z pracy pokazały swoją małość. Na Twoim miejscu powiedziałabym szczerze, że te słowa do Ciebie dotarły. I zakończyła znajomość z tymi żenującymi jednostkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś Re: Złośliwość kobiet IP: *.mala-poligrafia.pl 17 lat temu Ja stosuję taką zasadę: albo głęboki dekolt, albo miniówa. Pokazuje albo biust albo nogi, jedno z drugim wygląda niestety nieco tandetnie.A "wylewający" się biust świadczy o za małym biustonoszu, polecam forum biuściastych. A co do koleżanek, na cóż akcja rodzi reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: Złośliwość kobiet IP: *.dms.net.pl 17 lat temu BARDZO mi się to forum podoba :D wszystkie powyższe posty idealnie obrazują babską wredotę :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Złośliwość kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu sama czasem sie tak odezwe az wstyd ale to wynika z zazdrosci polaczonej z niesmakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stupenda potworzyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Również mama 175cm tylko w odróżnieniu od ciebie 58 a nie 75 !!! kg wagi albo raczej-nadwagi.Musisz zrozumieć ,że twój monstrualny biust i fałdy tłuszczu są najprawdopodobniej atrakcyjne tylko dla męża.Twoim koleżankom mogło się zbierać podczas tego wieczoru na mdłości.Ty siebie widziałaś jako atrakcyjną laskę,one ciebie natomiast jako tandetnie ubraną,grubą i nieproporcjonalnie zbudowaną kobietę niepotrafiącą dobrać stroju ani do figury ani do okazji.Zamiast od razu imputować komuś złośliwość ,spójrz krytycznym okiem na siebie i zweryfikuj swój styl ubierania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: Złośliwość kobiet IP: *.subscribers.sferia.net 17 lat temu a może rzecz w tym, aby nie popadać ze skrajności: www.joemonster.org/art/10068/Paris_Hilton_na_Gubalowce w skrajność: bialekozaczki.blog.pl/komentarze/index.php?nid=14173006 ^^ ??? Odpowiedz Link Zgłoś